kızlar önceki akşam öyle bir rüya gördümki yani Allah hiçbirinize göstermesin eşimin işyerinde çalışan bi kadın var yırtığın biri o rüyama girdi eşimin işyerine gitmişim bunlar haşır neşir hemde nasıl yakaladım ayyy felaketti ya aklıma gelince hala sinirim bozuluyor eşime diyorumki yaptınmı ağlayarak doğru söyke aldattınmı beni tabi kendimi eşimin bunu yapmamaış olmasına inandırmak istiyorum o şekilde soruyorum eşimde hık mık kem küm ay nasıl ağlıyorum rüyamda..en kısasında anlattım size yoksa rüyam gece boyu sürmüştü
uyandım birden yattığım yerde başladım ağlamaya sen beni aldattın diye eşimde irkildi uyandı ne oluyor diye sarıldı öptü geçti cnm falan diye
ben o rüyaın etkisinden kurtulamadım dün akşam üstü eşimin işyerinde gittim kadının masasını eşimin ofisine yakın bi yere koymuşlar neymiş diğer ofiste müşteriler hesap kitapları görüyolarmış
ay yıktım ortalığı dün çok tattıştık eşimle ama o hep alttan aldı sağolsun sonra onun o haline çok üzüldüm canım kocam yaaaaaaaaa
ebrartuba hala ağlıyorum doğum hikayene derken bursasuya çok güldüm..alemsiniz:)
Bu hamilelik işi bizde bi dengesiz yaptı sanırım. Evde bişi olunca hemen kaytarmak için ben hamileyim bana katlanıcaksınız diyorum:))) Herkes pes ediyo:))
Bu arada hakikaten ebrartuba inanılmaz üzüldüm ama hikayenin sonu zafer ya o zaman çok gururlandım helal olsun valla, ne istiyosan onu yap hiçbişey senden, bebeğinden, huzurunuzdan daha önemli değil buna kaynanalar 3. şahıslar her kim olursa herkes dahil..
Ayrıca alınıcam ama kimse benim bebeğimle ilgili bişi yazmamış. Dün dr. gittik unuttunuz anladık. Ben yazdım olanları insan 2 kelime yazar hamileyiz şurda dimi? :)))))hihoyyyt
selinay ben sormuştum sen bayağı erken hissetmeye başlamışsın bende sabırsızlıkla bekliyorum
bursasu bu tarz rüyalar hamilelğiğn etkisi bende çok fazla rüya görüyorum dün gece mesela babam kızımın oyun hamurlarını gizli bir şekilde alıyor satmak için-tatlicadiarzu-
dün akşam haberlerdeki zam haberlerini izlemiştim:mymeka: eh babamda memur emeklisi olunca fazla kafa yordum sanırsamfisfisfis
ebrartuba hala ağlıyorum doğum hikayene derken bursasuya çok güldüm..alemsiniz:)
Bu hamilelik işi bizde bi dengesiz yaptı sanırım. Evde bişi olunca hemen kaytarmak için ben hamileyim bana katlanıcaksınız diyorum:))) Herkes pes ediyo:))
Bu arada hakikaten ebrartuba inanılmaz üzüldüm ama hikayenin sonu zafer ya o zaman çok gururlandım helal olsun valla, ne istiyosan onu yap hiçbişey senden, bebeğinden, huzurunuzdan daha önemli değil buna kaynanalar 3. şahıslar her kim olursa herkes dahil..
Ayrıca alınıcam ama kimse benim bebeğimle ilgili bişi yazmamış. Dün dr. gittik unuttunuz anladık. Ben yazdım olanları insan 2 kelime yazar hamileyiz şurda dimi? :)))))hihoyyyt
Evet canım normal doğum istiyorumglnm sende normal düşünüyodun demi canım inşallah bende bu sefer kolay yapmak istiyorum ne olur allahım hayırlısı bakalım................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?