2009 Nisan Anneleri buraya

iyi bir doğum hikayesi duymak iyi geldi bizimkilerin üstüne umarım bu seferde rahat doğum yaparsın.
Normal doğum yapanlar bana çok şanslı gibi görünüyo eminin doğum sonrasıda sezeryana göre çok rahattır.

Son düzenleme:
bursasu gerçekten sıkıntısız ve kolay bir doğum oldu doğuma gittiğimde çok rahattım yani korku falan yoktu bende ne kadar korkarsam o kadar fazla sancı çekeceğimi iyi biliyordum

dozkan iyi dileğin için teşekkürler canım vakti geldiğinde allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah

dermanz keşke bizde senin gibi kolay doğum yapabilsek
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Hayırlsı olsun bütün anneler için ...

kızlar önceki akşam öyle bir rüya gördümki yani Allah hiçbirinize göstermesin eşimin işyerinde çalışan bi kadın var yırtığın biri o rüyama girdi eşimin işyerine gitmişim bunlar haşır neşir hemde nasıl yakaladım ayyy felaketti ya aklıma gelince hala sinirim bozuluyor eşime diyorumki yaptınmı ağlayarak doğru söyke aldattınmı beni tabi kendimi eşimin bunu yapmamaış olmasına inandırmak istiyorum o şekilde soruyorum eşimde hık mık kem küm ay nasıl ağlıyorum rüyamda..en kısasında anlattım size yoksa rüyam gece boyu sürmüştü

uyandım birden yattığım yerde başladım ağlamaya sen beni aldattın diye eşimde irkildi uyandı ne oluyor diye sarıldı öptü geçti cnm falan diye
ben o rüyaın etkisinden kurtulamadım dün akşam üstü eşimin işyerinde gittim kadının masasını eşimin ofisine yakın bi yere koymuşlar neymiş diğer ofiste müşteriler hesap kitapları görüyolarmış
ay yıktım ortalığı dün çok tattıştık eşimle ama o hep alttan aldı sağolsun sonra onun o haline çok üzüldüm canım kocam yaaaaaaaaa

Ah canım ben o rüyalardan 3 tane gördüm.Herseferin ağlya ağlaya uyandım.Bikeresinda sarışın bir kadın uzun saçlı falan ertesigün eşime soruyorum çaktırmadan işyerinde sarışın uzunsaçlı bikadın varmı diye.O da anladı tabi.Ama herseferinde bende senin gibi inanmak istemiyodum nedense.Normalde böyle bişeyi hissetsem bile kıyameti kopartırım herşeyi bitiririm yani.Herhalde hamile olunca kocişlerimizi kaybetme korkusu yaşıyoruz.:1hug:

bursasu kendine hakim ol canım,hehe bişe olmaz adamın içinde varsa 5 dakikada yapar yapacağını

ben 15. haftada fln hissetmeye başladım bebişin hareketlerini ama benim bebiş biraz hareketli hiç durmuyo,çok net 20. haftadan sonra hissedecez, hepimiz için geçerli bu dozkan senmi sormuştun unuttum valla okurken kimin sorduğunu...............

glnm sende normal düşünüyodun demi canım inşallah bende bu sefer kolay yapmak istiyorum ne olur allahım hayırlısı bakalım................

bursasu bu rüyalar hep hamileliğin etkisinden canım. ben ilk hamileliğimde de senin gördüğün gibi kocamla ilgili rüyalar görürdüm şimdide görüyorum yakında da bebekle ilgili rüyalarımız artacak.Çok kafana takmamaya çalış bu rüyaları ama çalışan insanlar evde oturunca kurmaya başlıyo di mi?

ebrartuba hala ağlıyorum doğum hikayene derken bursasuya çok güldüm..alemsiniz:)
Bu hamilelik işi bizde bi dengesiz yaptı sanırım. Evde bişi olunca hemen kaytarmak için ben hamileyim bana katlanıcaksınız diyorum:))) Herkes pes ediyo:))
Bu arada hakikaten ebrartuba inanılmaz üzüldüm ama hikayenin sonu zafer ya o zaman çok gururlandım helal olsun valla, ne istiyosan onu yap hiçbişey senden, bebeğinden, huzurunuzdan daha önemli değil buna kaynanalar 3. şahıslar her kim olursa herkes dahil..

Ayrıca alınıcam ama kimse benim bebeğimle ilgili bişi yazmamış. Dün dr. gittik unuttunuz anladık. Ben yazdım olanları insan 2 kelime yazar hamileyiz şurda dimi? :)))))hihoyyyt

hayırdır inş.bursasu.
ilk aylarda (cinsellik konusunda )eşimle kadreş olduk diye yazan senmiydin
eşini ihmal ettiğini düşündüğün için görüyosundur belki
seni hiiiç aldatmayacak . ilk yorum önemlidir. için rahat olsuna.s.

alınma canım kimse banda bişey yazmıyo ama ben gene yüzssüzlüğümden millete laf yetiştiriyom, geçim dünyası ne yapacaksın.

selinay ben sormuştum sen bayağı erken hissetmeye başlamışsın bende sabırsızlıkla bekliyorum

bursasu bu tarz rüyalar hamilelğiğn etkisi bende çok fazla rüya görüyorum dün gece mesela babam kızımın oyun hamurlarını gizli bir şekilde alıyor satmak için-tatlicadiarzu-
dün akşam haberlerdeki zam haberlerini izlemiştim:mymeka: eh babamda memur emeklisi olunca fazla kafa yordum sanırsamfisfisfis

ilahi derman , ne güldüm. senin hayal gücünde pek çokmuş canım:roflol::roflol:

merhabalar arkadaşlar.yazılanları ben de ancak bitirebildim.kimisine çok güldüm kimisine üzüldüm.ebrarcım hayat imtihan.hepimizin payına başka şeyler düşüyor.ama ben senin yazını bitirince ilk şöyle düşündüm.maşallah ne güzel 26 yaşında 2. kez anne oluyor.senin hayatındaki en güzel şey de iki güzel yavru.
bu arada benim cinsiyet belli değil.hala öğrenmiyenler var mı?
pırılcım kahverengi akıntı ben de hala devam ediyor.kan gelmesinin bugün 10. günü .ben artık iyleştim gözüyle bakıyorum inşallah.sen de öylesin.
yaa bi de hareketini hissedebilsem herşey çok süper olacak.
hepinize sağlıklı günler.

canım benim allah kimseyi ağlatmasın.Ben çok hırslıydım lise yıllarımda.Malesef üniv.ye yerleşemedim puanım çok yüksek olmasına rağmen.Bulunduğum yerde o yıllarda en kaliteli lise imam hatip lisesiydi sınavla oraya girdim bitirdim çok başarılıydım.Ama tam biz mezun olacağımız yıl sistem değişti ve bizden puan düştüler.Senin anlayacağın bende şans biraz yok gibi.Bu iş konusunda böyle olmadı allahtan.sekreter olarak girdim işe ama şimdi muhasebenin tümü benden soruluyo.müdür oldum.Tanıyanlar hep taktir ederler çok azimli ve akıllısın diye (azıcık kendimi öveyim dimi ama ) dün senin mesajını göremedim kusura bakma canım sabahta, bende çoğu zaman site hata veriyo giremiyorum.Ama randevun güzel geçmiş sevindim.Ne testi yapacak doktorun merak ettim kan vermişsin idrar falan.ben üçlü test olmadım gerek görmedi doktorum.bakalım napıcaz.Ayrıca göğsündeki ağrıyı çok kafana takma bence.geçer büyük ihtimalle.hormonal bişeydir.benim gibi pimpirikli olma.:CüvCüv:

ya arkadaşlar ben hala aç yaşıyorum.mirmirmirmircuma günü 4 ay bitecek.didemi okuyunca da korktum19. haftada yaniden bulantım başladı diyordu.SELİNAYhani geçecekti:1no2:
neyse buna da şükür başka bişey olmasın diyorum ama aç da yaşanmıyor ki.ya aş bile eremedim ki eşime naz yapayım.oysa ki ben kaç senedir bu naz yapabileceğim günleri bekliyordum.eşim gülüp duruyo dalga geçiyo.canın ne istiyo hemen söyle alıp geleyim ama yemezsin ki diyor.laelaelaelaelae

glnm sende normal düşünüyodun demi canım inşallah bende bu sefer kolay yapmak istiyorum ne olur allahım hayırlısı bakalım................
Evet canım normal doğum istiyorum
Çevreden duyduklarımdan etkilenmemeye çalışıyorum
Ama elimde değil
Hayırlısı inşallah canım
Bu arada gebelik takvimin çok hoş olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…