canım benim allah kimseyi ağlatmasın.Ben çok hırslıydım lise yıllarımda.Malesef üniv.ye yerleşemedim puanım çok yüksek olmasına rağmen.Bulunduğum yerde o yıllarda en kaliteli lise imam hatip lisesiydi sınavla oraya girdim bitirdim çok başarılıydım.Ama tam biz mezun olacağımız yıl sistem değişti ve bizden puan düştüler.Senin anlayacağın bende şans biraz yok gibi.Bu iş konusunda böyle olmadı allahtan.sekreter olarak girdim işe ama şimdi muhasebenin tümü benden soruluyo.müdür oldum.Tanıyanlar hep taktir ederler çok azimli ve akıllısın diye (azıcık kendimi öveyim dimi ama ) dün senin mesajını göremedim kusura bakma canım sabahta, bende çoğu zaman site hata veriyo giremiyorum.Ama randevun güzel geçmiş sevindim.Ne testi yapacak doktorun merak ettim kan vermişsin idrar falan.ben üçlü test olmadım gerek görmedi doktorum.bakalım napıcaz.Ayrıca göğsündeki ağrıyı çok kafana takma bence.geçer büyük ihtimalle.hormonal bişeydir.benim gibi pimpirikli olma.:CüvCüv:
ya arkadaşlar ben hala aç yaşıyorum.mirmirmirmircuma günü 4 ay bitecek.didemi okuyunca da korktum19. haftada yaniden bulantım başladı diyordu.SELİNAYhani geçecekti:1no2:
neyse buna da şükür başka bişey olmasın diyorum ama aç da yaşanmıyor ki.ya aş bile eremedim ki eşime naz yapayım.oysa ki ben kaç senedir bu naz yapabileceğim günleri bekliyordum.eşim gülüp duruyo dalga geçiyo.canın ne istiyo hemen söyle alıp geleyim ama yemezsin ki diyor.laelaelaelaelae
alınma canım kimse banda bişey yazmıyo ama ben gene yüzssüzlüğümden millete laf yetiştiriyom, geçim dünyası ne yapacaksın.
canım ya . bi insan neyi çok istese hep tersi oluyo. bende bu gebeliğimi doyasıya yaşayacam her istediğimi alcam satacam diyodum bi hastılk çıktı. eşimde bana kızıyodu , büyük konuşmasanolmazmı diye .
inşallah en kısa zamanda düzelir doyasıya yersin. be sefer sende eşine laelaelaelaelae yaparsın.kaydirigubbakcemile5
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım. bende ünüversiteyi çok istiyordum ama aynı sebepten dolayı yerleşemedim.
benim tek sorunum azmimi son yıllarda kaybetmiş olmam. umarım bir gün toparlanır ve kedime gelirim.
aşk olsun şemşamer ne demek yüzsüzlük.bende çoğu günler herkese laf yetiştiriyorum ama kimse cevap yazmıyo.bazen arada kaynıyo yazılanlar napalım.ama senin hikayen de benimki gibi biraz buruk.zor olmuş senin için o günler.Umarım bu sefer ikimizde güzel gülerek anlatabileceğimiz bir doğum geçiririz bu bütün anneler için geçerli bir dilek tabi.Benim doğum yaptığım yıllarda bıçak parası olarak para verilirdi bilmiyorum sizdede varmıydı.Benim kayınpeder umursamadı ve vermedi tabi.doktorum çok iyiydi benim ama amaliyattan sonra gelmedi yanıma.hemşirelere bilgi vermemiş verilecek antibiyotik ve yemek olarak.bana ilaç vermemişlerdi o gün akşama kadar.ağlamakla geçti ilk saatlerim.çok sancı çektim.yemek falanda vermediler doktorum söylemedi diye.sonra annem ortalığı birbirine kattı doktor geldi yanıma.bu sefer doktorum çok iyi güleryüzlü.Allah gönlüme göre verdi herhalde.:ecrin_bebek:
alınma canım kimse banda bişey yazmıyo ama ben gene yüzssüzlüğümden millete laf yetiştiriyom, geçim dünyası ne yapacaksın.
inşallah canım ya.bekliyoruz bakalım güzel günleri.çok komik biliyo musun yemek yiyemiyorum ama sürekli yemek programlarını izliyorum.güya düzelince teker teker yapıp yicem onları cokacimcoook
Ay inanmıyorum ilk defa benimle aynı kaderi paylaşan birini buldum yıllardır.Ne acı bi durum ya hala üniversite gençlerine bakarım içim erir böyle.Ah allahım inşallah çocuklarım benim istediğim yerler gelirler.Benim kızdada zerre kadar okuma isteği yokya hayırlısı.Sınıfında ikinciymiş neden ikincisin birinci ol kızım hadi çok çalışalım diyorum hayır ben ikinciyim diyo.yani kabul etmiş ikinciliği :) Çalışsa istekli çok zeki ama istek yok.O konuda babaya çekmiş babannesi öyle diyo .Ay benim ne hayallerim vardı.Babama anlatırdım lisede yok uçak mühendisi olacam yok doktor yok olmadı araştırma görevlisi bilim adamı.neyse allah çocuklarımıza nasip etsin.:CüvCüv:
canım benim allah kimseyi ağlatmasın.Ben çok hırslıydım lise yıllarımda.Malesef üniv.ye yerleşemedim puanım çok yüksek olmasına rağmen.Bulunduğum yerde o yıllarda en kaliteli lise imam hatip lisesiydi sınavla oraya girdim bitirdim çok başarılıydım.Ama tam biz mezun olacağımız yıl sistem değişti ve bizden puan düştüler.Senin anlayacağın bende şans biraz yok gibi.Bu iş konusunda böyle olmadı allahtan.sekreter olarak girdim işe ama şimdi muhasebenin tümü benden soruluyo.müdür oldum.Tanıyanlar hep taktir ederler çok azimli ve akıllısın diye (azıcık kendimi öveyim dimi ama ) dün senin mesajını göremedim kusura bakma canım sabahta, bende çoğu zaman site hata veriyo giremiyorum.Ama randevun güzel geçmiş sevindim.Ne testi yapacak doktorun merak ettim kan vermişsin idrar falan.ben üçlü test olmadım gerek görmedi doktorum.bakalım napıcaz.Ayrıca göğsündeki ağrıyı çok kafana takma bence.geçer büyük ihtimalle.hormonal bişeydir.benim gibi pimpirikli olma.:CüvCüv:
ebrarcım ben hala sınavlara giriyorum ve girmeyede devam edecem, bi gün mutlaka o sıralara gidep oturcam diyorum. oğlumlada olsa gidip okuycam allahın izniyle.
üçlü test bende de yapılmadı, afp, toksoplazma(benim negatifti hatırlarsanız), kansayımı (bende akdeniz anemisi var o sürekli yapılıyo) başka da bişi yok hatırladığım kadarıyla. Bunlar için kan verdim, cuma falan alırım sanırım. İdrar tahlilide iltihap falan var mı diye her ihtimale karşı yapıldı biraz sancım var dedim. Rahim genişlemeside olabilir, iltihapta dedi o nedenle yapıldı. Çok pimpirikli değilim bu ara ama göğsümdeki ağrıya da çok şaşırmadım benim zaten üst solunum yolu sorunum vardı sanırım nüksetti
ebrartuba, megül. şemşamer, didem, selinay,iyüksel, bursasu,urla şirvan.. hepinize selam kızlar... inşallha herkes iyidir. ancak bitti yazdıklarınız:) çok konuşmuşsunuzzz:):):) doğu hikayeleriniz için teşekkürler. ebrarcım Rabbim daha yaşatmasın ööle sıkıntılı günler...
ya rüyalarınız.. hele şu babasını hamur satmakla suçlayan rüya:) çok güldüm...
megülcüm ne zamandır karşılaşamıyoz burda... benim bulantılar bitti artık... ve en son görüşmeye göre çok rahatım zira dr gittim ve herşey normal veee cinsiyet sormuşsun benim kzzzz:)
ebrar ve şemşamer aynı kaderi paylaşmışız imam haitp meselesi... ben de istediim bölümü okuyamadım..... ama hayırlısı... Rabbim bizimle olunca herşey en güzeli ile gerçekleşiyor inşallah...
ayy çok uzun oldu kusura bakmayın... ne zamandır doğru dürüst giremiyorum ya çenem düştü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?