2009 Nisan Anneleri buraya

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım. bende ünüversiteyi çok istiyordum ama aynı sebepten dolayı yerleşemedim.

benim tek sorunum azmimi son yıllarda kaybetmiş olmam. umarım bir gün toparlanır ve kedime gelirim.

canım ya . bi insan neyi çok istese hep tersi oluyo. bende bu gebeliğimi doyasıya yaşayacam her istediğimi alcam satacam diyodum bi hastılk çıktı. eşimde bana kızıyodu , büyük konuşmasanolmazmı diye .
inşallah en kısa zamanda düzelir doyasıya yersin. be sefer sende eşine laelaelaelaelae yaparsın.kaydirigubbakcemile5

alınma canım kimse banda bişey yazmıyo ama ben gene yüzssüzlüğümden millete laf yetiştiriyom, geçim dünyası ne yapacaksın.

aşk olsun şemşamer ne demek yüzsüzlük.bende çoğu günler herkese laf yetiştiriyorum ama kimse cevap yazmıyo.bazen arada kaynıyo yazılanlar napalım.ama senin hikayen de benimki gibi biraz buruk.zor olmuş senin için o günler.Umarım bu sefer ikimizde güzel gülerek anlatabileceğimiz bir doğum geçiririz bu bütün anneler için geçerli bir dilek tabi.Benim doğum yaptığım yıllarda bıçak parası olarak para verilirdi bilmiyorum sizdede varmıydı.Benim kayınpeder umursamadı ve vermedi tabi.doktorum çok iyiydi benim ama amaliyattan sonra gelmedi yanıma.hemşirelere bilgi vermemiş verilecek antibiyotik ve yemek olarak.bana ilaç vermemişlerdi o gün akşama kadar.ağlamakla geçti ilk saatlerim.çok sancı çektim.yemek falanda vermediler doktorum söylemedi diye.sonra annem ortalığı birbirine kattı doktor geldi yanıma.bu sefer doktorum çok iyi güleryüzlü.Allah gönlüme göre verdi herhalde.:ecrin_bebek:

inanın gece çok üzgün bir şekilde kalktımbenneyaptımki
sabah aklıma gelince bende çok güldüm
akli meleklerimi kaybetmeden doğurabilsem iyidir yani:bbo:

inşallah canım ya.bekliyoruz bakalım güzel günleri.çok komik biliyo musun yemek yiyemiyorum ama sürekli yemek programlarını izliyorum.güya düzelince teker teker yapıp yicem onları cokacimcoook

Ay inanmıyorum ilk defa benimle aynı kaderi paylaşan birini buldum yıllardır.Ne acı bi durum ya hala üniversite gençlerine bakarım içim erir böyle.Ah allahım inşallah çocuklarım benim istediğim yerler gelirler.Benim kızdada zerre kadar okuma isteği yokya hayırlısı.Sınıfında ikinciymiş neden ikincisin birinci ol kızım hadi çok çalışalım diyorum hayır ben ikinciyim diyo.yani kabul etmiş ikinciliği :) Çalışsa istekli çok zeki ama istek yok.O konuda babaya çekmiş babannesi öyle diyo .Ay benim ne hayallerim vardı.Babama anlatırdım lisede yok uçak mühendisi olacam yok doktor yok olmadı araştırma görevlisi bilim adamı.neyse allah çocuklarımıza nasip etsin.:CüvCüv:

bazen insan heyecanlı heyacnlı yazıyor canım. kimlerin ne cevap yazacağını düşünüyor , ümitle bekliyor cevapları ama kismeden bi cevap gelmeyince, hatta teşekkür dahi edilmeyince :çok üzgünüm:biraz içi burkuluyor. sonra ammman boşver, arada kaynamıştır, buna cevap yazılır naslısa diye yeniden yazıyor.
bahsettiğin para benim donömemide de vardı. ben 2002 hazirenda yaptığım doğumumu. ama kadın doğum hastanesinde yaptığım için ödemedik tabi. bana doktor felan uğramadı. ebeler yaptırdı doğumlarımı. allahtan hastandee yattığım dönemde onlarla çok iyi anlaşmıştım çok ilgilendiler benle.
inan şimdi bile aynı şeyleri yaşayacam diye çok korkuyorum. bu doktorumda çok ilgili değil. çok kötü de değil. bu gittiğimde vaktim kalırsa doğumhaneyi felan gezmek istiyorumbi. hayırlısı bakalım. hayattan hiç bişey hakkında (elimde olmayan sebepler için tabi) fazla hayal kurmam gerektiğini öğrendim.

alınma canım kimse banda bişey yazmıyo ama ben gene yüzssüzlüğümden millete laf yetiştiriyom, geçim dünyası ne yapacaksın.

:)) Şekerim alındığım falan yok takılıyorum öyle, herkesin derdi kendine büyük sonuçta. Herkes zor günler geçiriyo, kalbimiz ağzımızda hep dualarla bebişlerimizi bekliyoruz. Sende öyle yüzsüzlük falan yazma aşkolsun ben okuyorum yazdıklarını herkeste okuyodur zaten..
Dün unuttum bide fitil verdi dr. herhangi bi iltihaba karşı hafif akıntı var deyince. Varsa akıntınız sorun sizde dr.unuza nolur ne olmaz.. İlk baştada vermişti ayı fitili 1 adet, yatmadan kullanılıyo, acıtmıyo, kullanmak kolay yani.

inşallah canım ya.bekliyoruz bakalım güzel günleri.çok komik biliyo musun yemek yiyemiyorum ama sürekli yemek programlarını izliyorum.güya düzelince teker teker yapıp yicem onları cokacimcoook

valla bende bir ümitle izliyorum. evde kalmaya başlayınca yapacam bende. :1rolleyes:

ebrarcım ben hala sınavlara giriyorum ve girmeyede devam edecem, bi gün mutlaka o sıralara gidep oturcam diyorum. oğlumlada olsa gidip okuycam allahın izniyle.

üçlü test bende de yapılmadı, afp, toksoplazma(benim negatifti hatırlarsanız), kansayımı (bende akdeniz anemisi var o sürekli yapılıyo) başka da bişi yok hatırladığım kadarıyla. Bunlar için kan verdim, cuma falan alırım sanırım. İdrar tahlilide iltihap falan var mı diye her ihtimale karşı yapıldı biraz sancım var dedim. Rahim genişlemeside olabilir, iltihapta dedi o nedenle yapıldı. Çok pimpirikli değilim bu ara ama göğsümdeki ağrıya da çok şaşırmadım benim zaten üst solunum yolu sorunum vardı sanırım nüksetti

ebrartuba, megül. şemşamer, didem, selinay,iyüksel, bursasu,urla şirvan.. hepinize selam kızlar... inşallha herkes iyidir. ancak bitti yazdıklarınız:) çok konuşmuşsunuzzz:):):) doğu hikayeleriniz için teşekkürler. ebrarcım Rabbim daha yaşatmasın ööle sıkıntılı günler...
ya rüyalarınız.. hele şu babasını hamur satmakla suçlayan rüya:) çok güldüm...
megülcüm ne zamandır karşılaşamıyoz burda... benim bulantılar bitti artık... ve en son görüşmeye göre çok rahatım zira dr gittim ve herşey normal veee cinsiyet sormuşsun benim kzzzz:)
ebrar ve şemşamer aynı kaderi paylaşmışız imam haitp meselesi... ben de istediim bölümü okuyamadım..... ama hayırlısı... Rabbim bizimle olunca herşey en güzeli ile gerçekleşiyor inşallah...
ayy çok uzun oldu kusura bakmayın... ne zamandır doğru dürüst giremiyorum ya çenem düştü....

ebrarcım ben hala sınavlara giriyorum ve girmeyede devam edecem, bi gün mutlaka o sıralara gidep oturcam diyorum. oğlumlada olsa gidip okuycam allahın izniyle.

Bende evlendikten sonra açıköğretimden muhasebe okuyodum son senemde çalışamadım kaldım sınıfta kayıt yaptırmadım bidaha.İlk yıl kayıt paramıda babam yatırıvermişti saolsun.açık öğretimden muhasebe çok zordu işletme falan olsa matematik kolay geliyo bana ama vergileri ezberleyemedim.Ama bu sınav sistemi bi değişsin hemen üniv.sınavlarına giricem.Çünkü hala aynı sistem hala ihl mezunlarına puan kırılıyo.Bikeresinde kızıma hamileyken açıköğretim sınavlarına giriyorum nisan falandı sanırım kadının biri kızıyla sınav saatini bekliyodu bahçede.benimde tabi karnım burnumda " kızım sen bu halinde ne arıyon buralarda " dedi bana.bana çok normal gelen bişey o kadına çok tuhaf geldi sanırım :) Okumanın yaşı yoktur bencede.Hep o istek içimde olacak benimde umarım günün birinde bende gerçekleştirebilirim.

KPSS açıklanmış arkadaşlar. ilgilenenlere duyrulur. yiğenim 86 almış

geçmiş olsun canım ya. solunum yolu hastalıkları bu dönemde hakketen zor oluyo. bende de başladı. ama son günlerde daha rahatım çok şükür.

gedacım merhabalar ya gerçekten karşılaşamıyoruz.senin adına sevindim.aramız hemen hemen bir hafta.belki benim de bualntılar haftadan itibaren geçer.yarın doktora gidiyorum.kanamadan sonra iyi bi prof önerdiler.tedbiren ona gitcez.görüşünü almak için.
arkadaşlar ben de 10. haftada idrar yolları iltihabından dolayı antibiyotik kullandım ama tam olarak geçmedi.kaşıntı ve yanma var.yarın inşallah onu da hallederiz.Allahım ya biz mi çok pimpirikliyiz yoksa.ha aslında doktorum iltihap için en iyi çözüm bol su dedi ama ben içemiyorum.en fazla 4 bardağa çıkabildim.siz bol bol su için.bir de bol c vitamini alın.bunlar doktorumun tavsiyeleriydi.şimdi benim cuma ya 16. hafta bitiyor ya 17. hafat bebek ve anne nasıl onu araştırcam.

Gedacım nerelerdesin yaa.Azönce tam sana bu mesajı yazıyorum adls de sorun oldu tekrardan modemin kurulumunu yapmak zorunda kaldım.Şimdi tekrar yazıyorum artık.Üç kişi olduk desene imam hatipzede.Neyapalım kader demekten başka çaremiz yok.Bende keşke öğretmenlik falan okusaydım, o zamanlar sevmiyodum öğretmenlik yapamam diyodum o yüzden ya istediğim yer olsun yada olmasın dedim.Şimdi olsa o kadar gözü kara olmazdım herhalde.Ama hala öğretmenlere çok şaşıyorum doğrusu biz evde birtanesine yetemiyoruz ki beni çıldırtıyo kızım bazen onlar kaçtanesiyle bütün gün uğraşıyolar.Allah bütün öğretmenlerimize sabır versin.:CüvCüv:

kızlar öğlen çok yedim , şimdi rahatsız oldum.
uykum geldi... evde olsamda uyusam keşke ,,,
evde olanlar kıymetinizi bilin....

şemşamer eğitimci yazıyor mesleğinde sen ünv. mezunu değilmisin canım..............

gedacım slm canım bu arada miğde bulantılarının geçmesine sevindim,bebişin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım benim..........

ImageShack - Hosting :: keyatakuh0.jpg

kızlar bir resim ekledim . becerebilydem tabii.
hafta sonu buna benzer bir karyolayı avcılarda gördüm. sadece karyolası(tekstiliyle birlikte) 1.950 ytl - di ..
daha uygun görenler varsa , haber vermesini rica ederim.
benim çok hoşuma gitti, ama pahalı geldi.
benim gördüğümde cibinlik yanlardan aşağıya perde gibi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…