2009 Nisan Anneleri buraya

Arkadaşlar benim bademciklerim şişti 2-3gün oluyo şimdi ateşim çıkıyo sanırım biraz.Arkadaşımda baktı biraz ateşin var dedi.Aslında bugün doktora gidecektik eşimle sonra ben vazgeçtim ilaç içmek istemiyorum dedim eşime.Şimdi söylesem eşime kızacak bana.Naapsam acaba bir fikri olan varmı aranızda?

Şirvan çok güzel bir beşik bu bayıldım.Rüya gibi bişey çok güzel.Ama seninde dedğin gibi banada pahalı geldi.Bence daha uygunu varsa al.yoksa çok kullanışlı değil sanırım biraz büyüyünce kullanılamaz gibi geldi bana.

bursasu ay bende buna benzer bu rüya görmüştüm ama eşime söylemdim
bende aglayarak uyandım eşim kıyamam ne oldu ne oldu adama gitt defol diyorum
anlam veremedi
ama söylemedim
uyuyan tavugu uyandırmadım
söylersem düşüncesinde olurdu belkide eşim yapmaz ama

artık kimseye güven yok gercekten

aldatmaz diyen adamları bile gör:teytey::teytey::teytey::teytey:üyoruzz

çok geçmiş olsun.benim de geçen hafta sinüzitim azmıştı.çok zor bi haftaydı.ama ateşim çıkmadı.bence ateş daha önemli doktoruna git o uygun bi ilaç verir.adaçayı ile gargara iyi geliyor yapabilirsen.

arkadaşlar ben hep bebekli rüya görüyorum.eşimin aldatmasıyla ilgili rüya görmedim ama bu gece kesin görürüm.

mutlaka doktora git canım,ihmal etme

ebrarcım geçmiş olsun.... ve haklısın öğretmenlik cidden sabır işi... bi de ist. olunca... 55 60 kişilik sınıflar.... ama çok seviyorum mesleğimi.... Rabbime bin şükür...
ben birz yogunum bu günlerde o yüzden giremiyorum ama girdikçeokuyorum yazılanları kendim bi tane falan yazıp kaçıyom pazara kadar giremem sanırım... o yüzden bugün biraz burda olmaya çalışcam... fakat şimdi eşim geldi biraz çıkcam sonra gene burda olurum....
hepinize iyi günler.. şimdilik Allah a emanet olun....

kullanışlı olmadığını bliyorum. en fazla 3 yaşına kadar kullanır. ama çok hoşuma gitti.
birde ilk çoçuk yaa , çok heveslendim.... ama o fiyata alamam.

zaten kocamla mobilya konusunda kavga ediyoruz. 4 aylık ken , ben komple takım alalım diyor, oda çoçuk büyüsün 1-2 yaşına gelsin ondan sonra oda yaparız diyor, zeten ilk başlarda bizim yanımızda kalacak. odasındamı yatıracaksın diyor. tamam haklı belki, ama benimkide heves işte nabim....
gerçi daha 5 ayım var , kandırım herhalde....

Teşekkürler hepinize canım arkadaşlarım.En iyisi doktorumu arayayım önce sonra giderim.Çünkü ilaç kullanmak istemiyorum doktorum belki çok hafif şeyler verir.Şimdilik çok hafif ateşim.Biarakadaşımdan sirkeyle suyu yarıyarıya karıştırıp gargara yapmanın bademcik şişmesine iyi geldiğini duymuştum akşam bi deneyeyim bari.ufff inşallah hemen geçer.

gedacım yeni gördüm, bazen hızlı yazıyım derken satır aralarını kaçırıyorum. gözün aydın kızın oluyormuş, oğlun devri bittimi yoksa . kız sayısında artışmı olacak acaba, bekleyip görecez bakalım

geçmiş olsun güzelim, umarım en kısa zamanda boğazlarının düzelir.

Canım bencede eşini dinle.çünkü en az 3 yaşına kadar senin yanında sizin odanızda yatacak bebişin.Odasını hiç kullanamıcaksınız.bana kalırsada ne zaman odasını ayırırsan o zaman takım olarak al.Benim kızım 5-6 yaşına kadar benim yanımda yattı.Ne yaptıysak ayıramadık.Şimdi bile bazen birlikte uyuyoruz (erkenden uykum geldiği için tavuk gibi) babamız yatacağı zaman onu yatağına götürüyo.Küçükken bir anımız var hiç unutamam.5 yaşındaydı zorla yatağına götürdüm ikna etmeye çalışıyorum ellerini önünde bağladı dudaklarını büzüştürdü " ama sen hep onunla (yani babası) yatıyon hiç benimle yatmıyon" dedi hala aklıma geldikçe gülerim.

şirvancım insan ilk başta heveslenip alıyo sonra hepsi başına bela oluyor. kaldırması bi dert, saklamıs bi dert, birde ilk zamanlar o kadar hızlı büyüorlarki, bi aldığın şeyi enf azla iki ay 3 ay kullanıyon sonra hoop kaldır.
gerçi beşiği epey bi kullanır, sana tavsiyem, takımı ilerde almayıdüşünüyorsan çok pahalı beşiklere bakma. bebek odaları çok pahalı. hem bebek kullanack 4 yıl sonra değiştir genç odası takım al. bi sürü masraf. en iyisi sen şimdi be beşik al 3 sene felan kullanırsın sonra genç odası takımı alırsın. tabi benim fikrim.

Geçmiş olsun canım
Kendine ve bebişine dikkat et

ay ebrar bu kadar olur ya . bizde oğulmla hala birlikte yatıyoz.:roflol: ikinci be tavukda benim :roflol:
horozlarımıza yazık oluyo valla :roflol:

bursasu şu altına kaçırma muhabbetineee gülmeeeeeeee :)

şirvan evet süper bi yatak bana gercekten fiyatı yüksek

ebrarcım , boğazlarım ağrıyor dedin ,, bende de sanki şimdi yutkunurken acıdı,,
bu hamileliklik sonuna pronayak olacam herhalde.....
ne duysam ne görsem,, kendime uyarlıyorum. deli bir anne olacam galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…