ImageShack - Hosting :: keyatakuh0.jpg
kızlar bir resim ekledim . becerebilydem tabii.
hafta sonu buna benzer bir karyolayı avcılarda gördüm. sadece karyolası(tekstiliyle birlikte) 1.950 ytl - di ..
daha uygun görenler varsa , haber vermesini rica ederim.
benim çok hoşuma gitti, ama pahalı geldi.
benim gördüğümde cibinlik yanlardan aşağıya perde gibi geliyordu.
kızlar önceki akşam öyle bir rüya gördümki yani Allah hiçbirinize göstermesin eşimin işyerinde çalışan bi kadın var yırtığın biri o rüyama girdi eşimin işyerine gitmişim bunlar haşır neşir hemde nasıl yakaladım ayyy felaketti ya aklıma gelince hala sinirim bozuluyor eşime diyorumki yaptınmı ağlayarak doğru söyke aldattınmı beni tabi kendimi eşimin bunu yapmamaış olmasına inandırmak istiyorum o şekilde soruyorum eşimde hık mık kem küm ay nasıl ağlıyorum rüyamda..en kısasında anlattım size yoksa rüyam gece boyu sürmüştü
uyandım birden yattığım yerde başladım ağlamaya sen beni aldattın diye eşimde irkildi uyandı ne oluyor diye sarıldı öptü geçti cnm falan diye
ben o rüyaın etkisinden kurtulamadım dün akşam üstü eşimin işyerinde gittim kadının masasını eşimin ofisine yakın bi yere koymuşlar neymiş diğer ofiste müşteriler hesap kitapları görüyolarmış
ay yıktım ortalığı dün çok tattıştık eşimle ama o hep alttan aldı sağolsun sonra onun o haline çok üzüldüm canım kocam yaaaaaaaaa
Arkadaşlar benim bademciklerim şişti 2-3gün oluyo şimdi ateşim çıkıyo sanırım biraz.Arkadaşımda baktı biraz ateşin var dedi.Aslında bugün doktora gidecektik eşimle sonra ben vazgeçtim ilaç içmek istemiyorum dedim eşime.Şimdi söylesem eşime kızacak bana.Naapsam acaba bir fikri olan varmı aranızda?
Arkadaşlar benim bademciklerim şişti 2-3gün oluyo şimdi ateşim çıkıyo sanırım biraz.Arkadaşımda baktı biraz ateşin var dedi.Aslında bugün doktora gidecektik eşimle sonra ben vazgeçtim ilaç içmek istemiyorum dedim eşime.Şimdi söylesem eşime kızacak bana.Naapsam acaba bir fikri olan varmı aranızda?
arkadaşlar ben hep bebekli rüya görüyorum.eşimin aldatmasıyla ilgili rüya görmedim ama bu gece kesin görürüm.
şemşamer eğitimci yazıyor mesleğinde sen ünv. mezunu değilmisin canım..............
Şirvan çok güzel bir beşik bu bayıldım.Rüya gibi bişey çok güzel.Ama seninde dedğin gibi banada pahalı geldi.Bence daha uygunu varsa al.yoksa çok kullanışlı değil sanırım biraz büyüyünce kullanılamaz gibi geldi bana.
Teşekkürler hepinize canım arkadaşlarım.En iyisi doktorumu arayayım önce sonra giderim.Çünkü ilaç kullanmak istemiyorum doktorum belki çok hafif şeyler verir.Şimdilik çok hafif ateşim.Biarakadaşımdan sirkeyle suyu yarıyarıya karıştırıp gargara yapmanın bademcik şişmesine iyi geldiğini duymuştum akşam bi deneyeyim bari.ufff inşallah hemen geçer.
kullanışlı olmadığını bliyorum. en fazla 3 yaşına kadar kullanır. ama çok hoşuma gitti.
birde ilk çoçuk yaa , çok heveslendim.... ama o fiyata alamam.
zaten kocamla mobilya konusunda kavga ediyoruz. 4 aylık ken , ben komple takım alalım diyor, oda çoçuk büyüsün 1-2 yaşına gelsin ondan sonra oda yaparız diyor, zeten ilk başlarda bizim yanımızda kalacak. odasındamı yatıracaksın diyor. tamam haklı belki, ama benimkide heves işte nabim....
gerçi daha 5 ayım var , kandırım herhalde....
kullanışlı olmadığını bliyorum. en fazla 3 yaşına kadar kullanır. ama çok hoşuma gitti.
birde ilk çoçuk yaa , çok heveslendim.... ama o fiyata alamam.
zaten kocamla mobilya konusunda kavga ediyoruz. 4 aylık ken , ben komple takım alalım diyor, oda çoçuk büyüsün 1-2 yaşına gelsin ondan sonra oda yaparız diyor, zeten ilk başlarda bizim yanımızda kalacak. odasındamı yatıracaksın diyor. tamam haklı belki, ama benimkide heves işte nabim....
gerçi daha 5 ayım var , kandırım herhalde....
Geçmiş olsun canımTeşekkürler hepinize canım arkadaşlarım.En iyisi doktorumu arayayım önce sonra giderim.Çünkü ilaç kullanmak istemiyorum doktorum belki çok hafif şeyler verir.Şimdilik çok hafif ateşim.Biarakadaşımdan sirkeyle suyu yarıyarıya karıştırıp gargara yapmanın bademcik şişmesine iyi geldiğini duymuştum akşam bi deneyeyim bari.ufff inşallah hemen geçer.
Canım bencede eşini dinle.çünkü en az 3 yaşına kadar senin yanında sizin odanızda yatacak bebişin.Odasını hiç kullanamıcaksınız.bana kalırsada ne zaman odasını ayırırsan o zaman takım olarak al.Benim kızım 5-6 yaşına kadar benim yanımda yattı.Ne yaptıysak ayıramadık.Şimdi bile bazen birlikte uyuyoruz (erkenden uykum geldiği için tavuk gibi) babamız yatacağı zaman onu yatağına götürüyo.Küçükken bir anımız var hiç unutamam.5 yaşındaydı zorla yatağına götürdüm ikna etmeye çalışıyorum ellerini önünde bağladı dudaklarını büzüştürdü " ama sen hep onunla (yani babası) yatıyon hiç benimle yatmıyon" dedi hala aklıma geldikçe gülerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?