urla ben onu iki aydır yaşıyorum, maalesef pedle geziyom:1no2: beterin beteri var yani.bursasu şu altına kaçırma muhabbetineee gülmeeeeeeee :)
ay ebrar bu kadar olur ya . bizde oğulmla hala birlikte yatıyoz.:roflol: ikinci be tavukda benim :roflol:
horozlarımıza yazık oluyo valla :roflol:
Napalım şemşamercim birincisi çocuklarımıza kıyamıyoruz ikinciside çok uykumuz geliyo erkenden üçüncüsü çocuklarında erken yatıp sabah okula kalkması gerekiyo.Buara bizim horoz halinden gayet memnun ben tam aksi hep şikayetçi.Buyüzden sanırım o garip rüyaları görüyorum.Akşam uykudan gözüm açılmıyo sabah kalkıncada adamcazın başının etini yiyom yok sen beni sevmiyon artık beğenmiyosun bana dokunmak bile istemiyosundur belkide falan.Oda malum "hayatım körkütük uyuyosun napim "diyo :)) Buarada ben eşime çok düşkün oldum yaa eskiden böyle değildim.Ay aklım fikrim onda çok kıskanıyorum.En ufak bişeyde kıyameti kopartıyorum.Onunda hoşuna gidiyo sanırım keşke önce hamile kalsaydın diyo.:içelim:
kaydirigubbakcemile3 oyun hamuru rüyasına bende çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3bende kesin oyun hamuru görürürm:roflol:
şirvan takıma bayıldım rüya gibi tam hayal ettiğim şeyler fakat dediğin gibi gereksimi olur acaba birçok arkadaşım adece karyola aldılar onuda kendi odalarına koydular. ben nasıl yapcam çok kararsızım bazıları tam takım al diyor fazladan oda da var ama semsaverin yazdıklarrnı dinlicem sanırım.kullanışlı olmadığını bliyorum. en fazla 3 yaşına kadar kullanır. ama çok hoşuma gitti.
birde ilk çoçuk yaa , çok heveslendim.... ama o fiyata alamam.
zaten kocamla mobilya konusunda kavga ediyoruz. 4 aylık ken , ben komple takım alalım diyor, oda çoçuk büyüsün 1-2 yaşına gelsin ondan sonra oda yaparız diyor, zeten ilk başlarda bizim yanımızda kalacak. odasındamı yatıracaksın diyor. tamam haklı belki, ama benimkide heves işte nabim....
gerçi daha 5 ayım var , kandırım herhalde....
bursasu şu altına kaçırma muhabbetineee gülmeeeeeeee :)
canım kıyamam ama hamileliklerde olduğunu okumuştum kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum bende olmadı ama sen 2-3 hafta ilerdesin bana göre
Napalım şemşamercim birincisi çocuklarımıza kıyamıyoruz ikinciside çok uykumuz geliyo erkenden üçüncüsü çocuklarında erken yatıp sabah okula kalkması gerekiyo.Buara bizim horoz halinden gayet memnun ben tam aksi hep şikayetçi.Buyüzden sanırım o garip rüyaları görüyorum.Akşam uykudan gözüm açılmıyo sabah kalkıncada adamcazın başının etini yiyom yok sen beni sevmiyon artık beğenmiyosun bana dokunmak bile istemiyosundur belkide falan.Oda malum "hayatım körkütük uyuyosun napim "diyo :)) Buarada ben eşime çok düşkün oldum yaa eskiden böyle değildim.Ay aklım fikrim onda çok kıskanıyorum.En ufak bişeyde kıyameti kopartıyorum.Onunda hoşuna gidiyo sanırım keşke önce hamile kalsaydın diyo.:içelim:
ebrarcım ilk doğum hikayeni okudum çok etkilendim. ama sana bravo diyorum gerçektende istediğini başarmışsın. bu arada bende ihl mezunuyum ama ben okudum puanım yükseskti 2 yıllık yazdım. mezun oluca dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık fakulte bitirdim. muhasebedeyim. işimden de memnunum. :lepi:
kızlar bu arada karnım hiç çıkmadığı halde ve çok su içtiğim halde dün akşam hayatımda ilk defa karnımda pul pul deri döküntüleri gördüm sanki soğuktan filan eller pul pul deri döker ya o misal sanırım çok çatlıycam akşam işten çıkar çıkmaz bedem yağı filan ne bulursam alıyım kullanmaya başlıyım bari :1shok:
ben de şu an daha yeni karnım çıkmaya başladı eda nur.ben de henüz bişey kullanmadım o yüzden.acaba ben de mi başlasam aynı haftadayız zaten.ama pul pul olma çatlama değildir heralde di mi tecrübeli anneler.
ebrarcım ilk doğum hikayeni okudum çok etkilendim. ama sana bravo diyorum gerçektende istediğini başarmışsın. bu arada bende ihl mezunuyum ama ben okudum puanım yükseskti 2 yıllık yazdım. mezun oluca dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık fakulte bitirdim. muhasebedeyim. işimden de memnunum. :lepi:
Canım benimde puanım iki yıllıklara yetiyodu ama ben inat ettim gitmedim işte.Neyse hadi herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?