2009 Nisan Anneleri buraya

Evet ekİm İyİye benzİolar bende gÖrÜntÜye aldanmıŞtım pamuk gİb duruolar dİ mİ:)

öyle ayy görünüş çok aldatıcı oluyoo aynı benm ablamn kayınpederi ve kayınvaldesi gibiii
bende ilk ablamı istemeye geldiklerinde öle zannetmiştim çok ii abla çok şanslısın diyordm ama insann gerçek yüzü sonradan çıkyoooo ortaya ayrıca elazıglılar
sennkiler nerelii
elazıglı ark varsa özürdilerim herkes bir degill

kızlar bu demr damlası devit 3 mü bendede var ben dr kendim istedm özellkle diş çıkartrken ve kemiklere ii oluyoo sanırımmm ama ben 2 yada 3.ayındaydı aldgımdaa ama bu aralr bıraktım ben zinco da veriyodm

Demir Devit den başka bir şey Nagihan,4.ayda başlattı bizim Dr.umuz.Verirken de çok terliyor mu diye,sordu ben de evet deyince Demire başlatacağım da ondan sordum dedi.Bir de hamilelikte kanwsızlık var mıydı diye sormuştu,ben de alt sınırlardaydı kansızlık,düşük değildi yani.

ya ben de onu bilmiyorum çiçek,bir bağlantısı var sanırım,ama ben de o anda sormamışım Dr. a,sonradan kafama takıldı.

sorcam gidince bize demir vermedi çnkü. acaba mamada var diye mi ne bilim yaaa bizm oğlan demirsiz mi kaldı şimdi ağlarım ama

benim dr. bişey demedi...
ayın 3 de yeniden gidecem .. rotorix yapacaz ..
birde aşımız var..

onun dışında bişey demedi..
belkim gittigimizde der....
demezsede ben sorarı m artık...

biraz önce arkadaşım aradı..
hamile olduğu öğrenmiş bugün..

2010 nisan annesi olacak.. hemen seni siteye kayıt edelim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…