2009 Nisan Anneleri buraya

bizimki de çok terliyor,hatta yatağı bile ıslanıyor başının olduğu yer,bir de başını kaldırdığımda yattığı yer ateş gibi oluyor????????

güzel kadında babam üzüyo zavallıyı araları limoni 3 haftadır

düzelmedimi hala... güzel kadınların çilesi mi nedir. bu adamlar üzer onları...

oyyyy baranda mı geldi malatyaya uçakla mı gittiniz

evet canım baranda geldi.. arabayla gitik...
salı akşamı gittik. perşembe öğlen ist. daydık..
çoçuk neye uğraığını şaşaırdı..

kızlar gecen ben size sormuştum zeynep çok terliyo diye ama kimseden ses çıkmadıııııı acayp terliyo p.tesi kntr götrcm

canım benşm benimkide uyandığında başı ıslanıyor..çarşaf bile ıslak oluyor

saçınımı kessem diyorum..
ama kıyamıyorum...

vucudunda ter yok ama...sadece başı

ayyy ikinizde çok güzelsiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH nazarlardan saklasın sizi ve hiiç ayırmasın birbirinizden
aminnnnnnnnnnnnn ...hepimizi çoçuklarımızdan ayırmasın...

2. fotoda ne güzel gülmüş yavrum.Babaya benziyor galiba Şirvan ben pek sana benzetemedim.

evet canım bana hiç benzemiyor... aynı babası..topbulluğu bile benzedi sıpanın

aynen hele bazen can mama yediğinde su gib oluyo çocuk ayaklarının altı bile vıcık vıcık ter

aaa bizimkininde ayakları ıslak ıslak oluyor. bende onu soracaktım bak isabet oldu..
neden oluyor acaba..

Kızlar birşey soracağım,Milupa nın sayfasını inceliyordum da,bir sürü mama çeşidi var.Diyelim kaşık mamalarında aldık bir paket,o bitene kadar aynısını mı vermek lazım,yoksa bir kaç değişik çeşitten alıp bir onu bir diğerini vermeliyiz?Ya da hiç hazır almayıp,evde mi hazırlamak daha doğru,karar veremedim.Hazır olanlarda belki daha çok vitamin vardır,bağışıklık sistemi için gereken ler vardır diyorum,ne yapsammmCADIARZU

Ben de tekli paketlerde var denemek için ,onlardan aldım,Miray da yedi,tabi hepsini bitiremedi,gerisini de ben yedim.Zaten küçükken de de bir bebek mamasını bitiremese de ben yesem diye bakardımheheheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…