:) orası kesin
görümcem işin garibi o kıyafeti çok beğenmişti.) düünün sonunda ben onun elbisedeki koyu mor tülleri koparıp halay çekiodum:)
bi ara kaynana mevzusu vardı okumuşsundur kaynanamın harikalarını belki:) onların üstüne bi sürü olay tuz biber oldu bende patladım bi gün
walla çiçekcim güzel oluyor bizden başka 3 aylık bebekli 2 çift daha vardı bi köşede hep sallıyorlardı bebişleri benim oğluş uslu durdu yolda da üzmedi arabada hep uyudu otelde de işte sırayla bakıyorduk bazende arabasında uyuyordu oğluş eminim Can' da sizi üzmez uslu bebişe benziyor....ya kızlar bebekle otele gitmek nasıl oluyo gidenler neler yaşadınız
ahahaha alemsin çiçek.face de baktım düğün resimlerine çok güzel
okudum okudum bilmez miyim.. yalnız var ya yemin ediyorum eşimin bir yengesi var antepli, yemin ediyorum senin kaynananın eline su dökemez ama bir alt modeli yani.. eşimin abisinin düğünü için gelmişlerdi buraya, kadın bas örtülü falan, neyse, illa dediler kadın kadına gezelim ist. da, kalabalıgız minibüs lazım, h. sonu kiralama şirketinden bulamadık, bizim şirketten bir erkek arkadasın minibüsü vardı, çalıştırıyordu, onu aradık mecbur, onun da söförü hastaymıs kırmadı bizi o geldi şöför olarak da.. neyse bindik minibüse, bunlar böyle efendi görünümlü kadınlar, anam müziği bir actırdılar yengesi bir kalktı attı basörtüyü, taktı güneş gözlüklerini bir dans ediyor diskoda misali benim agzım acık, şirketten arkadasa rezil rüsva oldum.. allahtan arkadas anlatmadı kimseye.. düğün sonrası da görümcemin evinde kaldılar gece, ben gitmedim, sabahında buluştuk anlatıyorlar parmak atmacalar, ağza alınmıyacak laflar, ben yine şok vaziyette! hayatta beklemezsin tipine baksan dısardan var ya.. ilk seninkini okudugumda yengesi gelmişti aklıma.. bak anteplilermiş ikisi de.. yani antepli olduklarına mal etmek istemiyorum ama tesadüfün de bu kadarı..
bunlar ne ki benim çakmann bana yaptıı muhabbetleri anlatmaya dilim varmaz duymamam öğrenmemem gereken şeyler...belki kendisi çakma kaynana olabilir özel hayatından rahatsızlık duymayacağımı düşünebilir ama kocasıda kayınpederim sonuçta baba yani allaahıımmm aklıma geldikçe iğreniyorum.o zamanalr yeni gelindim de bişey diyemiyordum şimdi hiç yüzgöz olamıyor
çiçek canım eşinle çok yakışıyorsunuz.
annenle,babanda çok genç görünüyorlar.
walla çiçekcim güzel oluyor bizden başka 3 aylık bebekli 2 çift daha vardı bi köşede hep sallıyorlardı bebişleri benim oğluş uslu durdu yolda da üzmedi arabada hep uyudu otelde de işte sırayla bakıyorduk bazende arabasında uyuyordu oğluş eminim Can' da sizi üzmez uslu bebişe benziyor....
hemşeri sayılırmışız ben geçmişi anca okuyorum ondan şimdi yazıyorum daha 4330 sfdayım benim de ailem elazığ'lı ama bende hiç gidip görmedim ama istiyorum gidip görmeyi, bende tek sana yazıyor gibi oldum ama....ben istanbul doğumluyum annem izmirli babam da ist doumlu ama onların tarafı elazığlı. biz hiç gitmedik ama bilmiyorum oraları. nişliiiiin yoorum:)
hemşeri sayılırmışız ben geçmişi anca okuyorum ondan şimdi yazıyorum daha 4330 sfdayım benim de ailem elazığ'lı ama bende hiç gidip görmedim ama istiyorum gidip görmeyi, bende tek sana yazıyor gibi oldum ama....
zayıflama haplarına bende karşıyım ama bölgesel nasıl zayıflayabiliriz benim de kalça ve göğüste kaldı göğüslerim çoook büyüdü ama kof boş yani)
resimler süper walla güldürdün akşam akşam beni görümcenin elbise şahane ....benim hiç dolmadıki memelerim boşalsın :) Minicikler keşke kalçadan yağ aldırıp oraya koydurabilseydim.) hayatım aslında bizlere hareket lazım ben hamileyken spor yapıodum hergün ama şimdi popom koltuğa yapışmış şekilde yaşıorum
oruç tutanlar fikrinizi söyleyin bende yarın tutsam mı diyorum abimlere iftara davetliyiz yemek derdi yokkene...kızlar naslsınz nasl gidiyoo oruççç ölcem açlıktan yaavvvvv olsun valla yılda 1 ayı ayıralım yaniiii
ayy ne güsel annem burda yemekleride annecigm yapıyoo çok rahatım valllaaaaa
kızlar naslsınz nasl gidiyoo oruççç ölcem açlıktan yaavvvvv olsun valla yılda 1 ayı ayıralım yaniiii
ayy ne güsel annem burda yemekleride annecigm yapıyoo çok rahatım valllaaaaa
resimler süper walla güldürdün akşam akşam beni görümcenin elbise şahane ....
doğru diyorsun benim içimden hiç iş yapmak gelmiyo zaten bi makineye çamaşır bi de yemek hep otur otur iyice büyüdüler inş.işe başlayınca veririm ...
çiçek çok güzelsin resimleri gördüm ama annene bayıldım canım kusura bakma:) bu arada sana koyu saç rengi daha çok yakışmış sanki
oruç tutanlar fikrinizi söyleyin bende yarın tutsam mı diyorum abimlere iftara davetliyiz yemek derdi yokkene...
ne güzel canım 3 kilon var. benim en az 7 kilo vermem lazım. detoks diyetini buraya yazabilirmisin canımcanım yağ su kaybı olmuyo amacı o zaten yağ yakımı alıyecim ben ramazandada veririm biraz ve eski seher olurum inşallah ya 3 kılo daha vermem lazım
maşallah oğluşuna canım. hoşgeldin sen de bu arada.saol çiçekcim ve meraklı ve demirim kızlar bu arada emir kağan 1 haftada o kadar değiştiki motor anlmada hayret ediyoss..artıktutmayı bilinçli olarak yaıyo direk hadefe odaklanıf tutuyoo..
bide koşuyoo ya vallaha da billada koşuyo bu velet..çok komik ya :)))
hadi herkesi öpüyoss by byyyyy.....
ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder
:roflol::roflol::roflol:teşekkürler canım
hayatım anteplilerde çok var el şakası tuttuklarını mıncıklarlar valla. fıkra hazneleri çok geniştir özellikle belden aşağı olanlar uygulamalı anlatılır sonra yaş ileri olduğu içiin gülmekten altına işer sen şok olursun utanır içeri kaçarsın ama onlar utanmazzzzzzzzzzz
:roflol::roflol:çok güldüm yaa:)okudum okudum bilmez miyim.. yalnız var ya yemin ediyorum eşimin bir yengesi var antepli, yemin ediyorum senin kaynananın eline su dökemez ama bir alt modeli yani.. eşimin abisinin düğünü için gelmişlerdi buraya, kadın bas örtülü falan, neyse, illa dediler kadın kadına gezelim ist. da, kalabalıgız minibüs lazım, h. sonu kiralama şirketinden bulamadık, bizim şirketten bir erkek arkadasın minibüsü vardı, çalıştırıyordu, onu aradık mecbur, onun da söförü hastaymıs kırmadı bizi o geldi şöför olarak da.. neyse bindik minibüse, bunlar böyle efendi görünümlü kadınlar, anam müziği bir actırdılar yengesi bir kalktı attı basörtüyü, taktı güneş gözlüklerini bir dans ediyor diskoda misali benim agzım acık, şirketten arkadasa rezil rüsva oldum.. allahtan arkadas anlatmadı kimseye.. düğün sonrası da görümcemin evinde kaldılar gece, ben gitmedim, sabahında buluştuk anlatıyorlar parmak atmacalar, ağza alınmıyacak laflar, ben yine şok vaziyette! hayatta beklemezsin tipine baksan dısardan var ya.. ilk seninkini okudugumda yengesi gelmişti aklıma.. bak anteplilermiş ikisi de.. yani antepli olduklarına mal etmek istemiyorum ama tesadüfün de bu kadarı..
çiçennnk o elbise ne öyle kız hahah:)ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?