bize 6. ayda başlatıcak dr. kakasının da renginin değişmesi normal bence.arkadaslar merhaba.. kafama takılan bişey var, sızlerde demır damlasına baslamıssınızdır, bebıslerın kakası ne renk oldu damladan sonra? benım kızın koyu yesıl ve tuhaf kokuyor, aralarında da sıyahlıklar var drunua sordum ıshal olmadıgı surece sorun yok dedı. merak edıyorum sızınkılerde boyle mı????
yedikleri ile alakalı olabilir ama dr merak etme diyosa sorun yoktur heralde bide eğer yeşil olursa bebek üşütmüştür der benim annemarkadaslar merhaba.. kafama takılan bişey var, sızlerde demır damlasına baslamıssınızdır, bebıslerın kakası ne renk oldu damladan sonra? benım kızın koyu yesıl ve tuhaf kokuyor, aralarında da sıyahlıklar var drunua sordum ıshal olmadıgı surece sorun yok dedı. merak edıyorum sızınkılerde boyle mı????
olmaz cnm. dcemir beyin gelişimi için çok önemli.vermen lazımya bu demir damlası çok fena verirken kuuzma üzülüyorum metal para yalamış gibi oluyodur .çocuğum ha bide lekesi çıkmıuo bunu vermesem olmazmı yaa
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:çok güldüm yaa:)
çiçennnk o elbise ne öyle kız hahah:)
kayınpederin ii birine benxiyor anne vababan çok hoşlar
annen sharon stone mübarek:))
babanda da doktor profesör havası varD
allah affeder yani denemeyelim diyorsun....
bu arada çiçek baban da çok karizmatik bence ileride annen gibi olacaksın kesin ve ayrıca damat beyimiz de pek yakışıklı..... (görümcenin kıyafeti ile ilgili yorum bile yapamayacam)))
inşallahçiçekk olsn şekerrrr tutarsn yine inşşşş
arkadaslar merhaba.. kafama takılan bişey var, sızlerde demır damlasına baslamıssınızdır, bebıslerın kakası ne renk oldu damladan sonra? benım kızın koyu yesıl ve tuhaf kokuyor, aralarında da sıyahlıklar var drunua sordum ıshal olmadıgı surece sorun yok dedı. merak edıyorum sızınkılerde boyle mı????
görümcemin elbisesi genel bir evin perde ve tül kumaşlarından yapılmış.) işte benim yorumumn
demir bebeğin kakasını siyaha boyayabilir. Korkma. Evet çok kötü kokuyor. Bir de benim ki kakasını yapmakta zorlandı demirden sonra ben de biraz ara verdim
Çok güzel olmuşsun Çiçek. Görümcen de dev bir afrika menekşesine benzemiş
yaaa nerde bu resimler çiçek yaaa bende bakcammm
ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder
ya bu demir damlası çok fena verirken kuuzma üzülüyorum metal para yalamış gibi oluyodur .çocuğum ha bide lekesi çıkmıuo bunu vermesem olmazmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?