2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaslar merhaba.. kafama takılan bişey var, sızlerde demır damlasına baslamıssınızdır, bebıslerın kakası ne renk oldu damladan sonra? benım kızın koyu yesıl ve tuhaf kokuyor, aralarında da sıyahlıklar var drunua sordum ıshal olmadıgı surece sorun yok dedı. merak edıyorum sızınkılerde boyle mı????

bursasu, aliye83, aysunsudeNAZ, burcu_arda, chveneburi, cicekcicek+, demet1, elavinya, jeandark+, merakli_misafir, Nisotto, Ruveydax, sev_rey
oh oh herkes burda ne güzel

nisotto bizde başladık 3 gün oluyo biraz kahverengi gibi ama bi değişiklik yok pek kokusundada

bize 6. ayda başlatıcak dr. kakasının da renginin değişmesi normal bence.

ya bu demir damlası çok fena verirken kuuzma üzülüyorum metal para yalamış gibi oluyodur .çocuğum ha bide lekesi çıkmıuo bunu vermesem olmazmı yaa

yedikleri ile alakalı olabilir ama dr merak etme diyosa sorun yoktur heralde bide eğer yeşil olursa bebek üşütmüştür der benim annem

görümcemin elbisesi genel bir evin perde ve tül kumaşlarından yapılmış.) işte benim yorumumn

ya ben denedim tutamadım işte bozmak zorunda kaldım.

çiçekk olsn şekerrrr tutarsn yine inşşşş
inşallah Çocuk orucu tutalım biz

demir bebeğin kakasını siyaha boyayabilir. Korkma. Evet çok kötü kokuyor. Bir de benim ki kakasını yapmakta zorlandı demirden sonra ben de biraz ara verdim
görümcemin elbisesi genel bir evin perde ve tül kumaşlarından yapılmış.) işte benim yorumumn

Çok güzel olmuşsun Çiçek. Görümcen de dev bir afrika menekşesine benzemiş

hahahahahaha çok güldüm yaw

yaaa nerde bu resimler çiçek yaaa bende bakcammm

birkaç sayfa geride şenayım kuzum canım bidenem:)

kız çiçek resimlere baktım annen çok tatlı maşşallhhh :jeyyar: kızz babada genç duruyoooo
yavvvv kayınpeder ve kayınvaldende iiye benziyoo ayyyyyy CADIARZU
kızzz ayrıca ogluşunn aynııı babasııııı
ve görümcenn kıyafetttt çok berbat benceeeeeeeeee

ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder

Garip insanı ben de düğünde çocukları eğlendirmek için tutulan palyançolara benzettim.hehehee
ya bu demir damlası çok fena verirken kuuzma üzülüyorum metal para yalamış gibi oluyodur .çocuğum ha bide lekesi çıkmıuo bunu vermesem olmazmı yaa

valla ben de birkaç verdim,üstü başı leke içinde kalıyor,ağzını silsem de ağzın içinde bulaşık kaldığı için ve de herşeyi ağzına sürdüğü için pek bir bulaşıcı oldu demir damlası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…