2009 Nisan Anneleri buraya

bayağı gülmüşsünüz rüyama aklıma geldikçe bende gülüyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada cildin pullanması çatlama değil önleminizi şimdiden almaya başlayın benim kızımda çok çatlamıştı:çok üzgünüm:şimdi o çatlaklar belirginleşiyor inşallah daha fazla çatlak oluşmaz

Bende odayı ayırma konusunda size katılıyorum sonra zor alışıyo çocuklar. 3 ay bizim odada beşikte yatırıp sonra odasına nakletmek istiyorum. Aksi halde bebekten çok ben alışamam bu duruma:)) Evimiz çok büyük değil odalar arasında mesafe yok yanına gitmek zor olmaz. Zaten odasına da çok bişey almak istemiyorum. Çok eşya bebeklerin ileride dikat dağınıklığı yaşamalarına neden oluyomuş. Bi yatak bi dolap yeter ona...haaa bide annesine emzirme koltuğu:))) Yeni çıkmış bi arkadaşım aldı bayıldım. Sallanan sandalye önündede ayak uzatmak için taburesi var:) Tavsiye ederim yeriniz varsa.
Kabuslarında kocasını görenler güldüm size, kocişlerinize de acıdım. Bizde durum tam tersi genelde kocam görüyo o tip rüyaları ben kııırrrkkkk yılda bir rüya görürüm onuda hatırlamam zatenkaydirigubbakcemile3 Ayrıca benim kociş iş güç düşünmekten helak olduğu için başka şeyler pek aklına gelmez. Heleki şu ara bebek fikri onu maximum sorumlu yaptı:teytey:

evet biz seninle aynı gidiyoruz şirvan.ben henüz bişey kullanmadım ama hafta sonu bebek yağı almayı düşünüyorum ben de.bu arada senin cinsiyet belli oldu mu?hareket falan hissediyor musun?:CüvCüv:

merhabalar bende nisan annesi olacagim Allah izin verirse, daha doktorada gidemedim hollandada oldugumdan ve oturum kartimin yeni elime gecmis olmasindan dolayi bi kaca gune gidecegim...insallah saglikli bir bebektir ver hersey yolundadir...

kızlar bu akşam göbeğimde bir gıdıklanma hissediyorum acaba bebek olabilir mi?ya kayma hissi.sonra kaşınıyo.ya bizim velet şimdi başladı mı acaba?cevap bekliyorum...

günaydın... bende sadece kendimi erken uyanıyo sanırdım...gerçi bugün hiç uyuyamadım zaten grip olmusum ve vücudumda inanılmaz bir kırıklık var... bademciklerim şişmişler ve yutkunamıyorum bile... hamileyken grip olmak ne kadar zormuş

pırılcım çok geçmiş olsun.arkadaşlar bebişim 17 hafta 1 günlük ama ben bişey hissetmiyorum.karnım belirgin halde şişmeye başladı.çok geriliyo.çatlamaması için badem yağı kullanıyorum.inşallah faydası olur.

evet biz seninle aynı gidiyoruz şirvan.ben henüz bişey kullanmadım ama hafta sonu bebek yağı almayı düşünüyorum ben de.bu arada senin cinsiyet belli oldu mu?hareket falan hissediyor musun?:CüvCüv:

canım günaydın;
bizimkinin cinsiyeti henüz belli değil, pazartesi kontrol var; 3lü test yapılır büyük ihtimal.
harekette gelince ; içinde kır kaşıntı gibi bir şey hissediyorum. fakat bunun bebek mi yoksa bağırsak hareketi mi bilmiyorum.

tüm nisan anneleri , be bebişleri hepinize günaydın.
güzel , sorunsuz bir gün geçirmeniz dileğle.....
hepinizi öpüyorum.

kızlar bu akşam göbeğimde bir gıdıklanma hissediyorum acaba bebek olabilir mi?ya kayma hissi.sonra kaşınıyo.ya bizim velet şimdi başladı mı acaba?cevap bekliyorum...
olabilir canım

günaydın nisan anneleri

bende uykuya doyamıyorummm akşam saat 10 gibi yatyorum

8 de zor uyanıyorum

çalışmak cok zor hamıleyken valla:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

eşimede soruyorum bi değişiklik yok dedi sadece karnımda sertlik hissediyorum şişme yok sanki kıyafetlerimde sıkmıyor. ama kreme başlıcam kızlar çatlamamamk için bol bol su içmek gerekiyorumuş bu aralar ihmal etmeyelim birde bi arkadaşım su içmediği için bebek susuz kalmış serum bağlamışlardı. 8 aylık filandı. o zaman.

merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....
hoşgeldin meltem ... sende inşallah hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın. :Saruboceq:

ben daha başlamadım bu gün bende alıcam bebe yağımı daha iyi badem yağımı

cildin kuruluğuyla ilgili sanırım pullanma ama kuru ciltliler daha çok çatlıyor diye duymuştum ondan endişelendim.

geçmiş olsun galeta ateşin çıkmadığı sürece problem yok bol bol mandalina portakal ye evini bol bol havalandır. kendine dikkat et :1hug:

günaydın nisan annelere, bu sabah pek içacıçı değilim, sabah sabah moralim bozulud, umarım sizin moraller iyidir. hepinize mutlu bir gün diliyorum

günaydın arkadaşlar iyi bir gün geçirmenizi diliyorum... ha gayret yerimseniben dişimizi sıkılalım hafta sonuna 1 gün kaldı...

bu arada arkadaşlar dayanamayıp dün dr. gittim (başka dr. :çok üzgünüm:) bebişim iyiymiş Elahamdüllah...bağdaş kurmuş oturuyordu...dr. hanım hareketlendirdi keyfi bozuldu diye bir tepinmeye başladı görmeniz gerekiyordu ..dr. bile şaşırdı "ay bu çok afacan olacak " dedi...ya kızlar gözleri, burnu kulakları ağzı oluşmuş:1rolleyes:.... boyu uzamış...Çok şükür.....160 gr. dedi kilosu çok iyi..... gelişimi de gayet iyi dedi çokk şükür Allahıma ...ama ben bir daha başka dr. gitmeyecem inşallah.... bu dr. ne kadar iyi olsa da kafama karıştırdı, kendimi rahat hissedemedim ..şimdi iki hafta sonra ki kendi dr. randevumu bekliyorum...hadi sizlerden de iyi haberler bekliyorum...:CüvCüv:

Günaydınnn
ben dün akşam yazılanları okuyorum daha bitiremedim. Ne çok konuşmuşsunuz. Benim uyku problemim bitti gibi 2. - 3. aylarda çok uyuyordum ama şimdi 12 de yatıp 7.30 da kalkıyorum. İşten gelince de evde yemek yap, toparla koşturmakla geçiyor. Ondan belki de daha iyi oluyor kafama fazla birşey takamıyorum, rüyalarım da normal şimdilik.

kızlar günaydın hepinize bende bebeğimin hareketlerini pazartesiden beri hissediyorum sizinle paylaşmak istedim çok güzel bişiy ya:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…