canım biz senle aynı gün gidiyoruz.
benimde bu hafta göbeğim çıktı, hatta bugün hamiş pantolanu giydim.
bu arada ben akşamları bebeyağı sürüyorum.
hatta geçen banyodan sonra tüm vucuduma sürdüm. sanki yağlı güreşe çıkıyorum. :)
evet biz seninle aynı gidiyoruz şirvan.ben henüz bişey kullanmadım ama hafta sonu bebek yağı almayı düşünüyorum ben de.bu arada senin cinsiyet belli oldu mu?hareket falan hissediyor musun?:CüvCüv:
olabilir canımkızlar bu akşam göbeğimde bir gıdıklanma hissediyorum acaba bebek olabilir mi?ya kayma hissi.sonra kaşınıyo.ya bizim velet şimdi başladı mı acaba?cevap bekliyorum...
ben de şu an daha yeni karnım çıkmaya başladı eda nur.ben de henüz bişey kullanmadım o yüzden.acaba ben de mi başlasam aynı haftadayız zaten.ama pul pul olma çatlama değildir heralde di mi tecrübeli anneler.
hoşgeldin meltem ... sende inşallah hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın. :Saruboceq:merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....
ben daha başlamadım bu gün bende alıcam bebe yağımı daha iyi badem yağımıcanım biz senle aynı gün gidiyoruz.
benimde bu hafta göbeğim çıktı, hatta bugün hamiş pantolanu giydim
canım seninde göbüş yoktu hamile pantolonu giymeye başlamışsın kızlar sizce ben normalmiyim endişelenmeye başladım. .
bu arada ben akşamları bebeyağı sürüyorum.
hatta geçen banyodan sonra tüm vucuduma sürdüm. sanki yağlı güreşe çıkıyorum. :)
cildin kuruluğuyla ilgili sanırım pullanma ama kuru ciltliler daha çok çatlıyor diye duymuştum ondan endişelendim.bayağı gülmüşsünüz rüyama aklıma geldikçe bende gülüyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada cildin pullanması çatlama değil önleminizi şimdiden almaya başlayın benim kızımda çok çatlamıştı:çok üzgünüm:şimdi o çatlaklar belirginleşiyor inşallah daha fazla çatlak oluşmaz
günaydın... bende sadece kendimi erken uyanıyo sanırdım...gerçi bugün hiç uyuyamadım zaten grip olmusum ve vücudumda inanılmaz bir kırıklık var... bademciklerim şişmişler ve yutkunamıyorum bile... hamileyken grip olmak ne kadar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?