kızlar ben bunları yazdım ama .. kapalı arkadaşlar yanlış anlamasın..
benim kapalaıkla ilgili bir sorunum yok..
allah inş. birgün bize de nasip eder.. ...
ama bu iş insanın kendi isteğiyyle olur.. ,
böyle başkası istiyor diye olmaz....
selam kızlar,
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutanların oruçlarını kabul etsin..ben emir sıpası mamaların tadını beğenmiyo diye süt sağıp veriyorum sürekli, zar zor arttırdığım sütüde riske atamadım..kışa tutucam, eşimde dalga geçiyo ohhh kısa günlerde tutucan iyisin valla diye...
en son burda anlattıklarımı hatırlamışsınızdır..intikamım çok acı oldu veeeeeeee bugünlerde tezimi yazıyorum!! onunla küsmedim, aksine hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yemek yapmadım, çamaşırlarına elimi bile sürmedim hatta temiz olanları bile kirlilerin arasına karıştırdım...sonuç mu? ilk gün dışardan pizza ikinci gün hamburger söyledi üçüncü gün ne yiyeceğini şaşırdı..dahası giyecek temiz iç çamaşırı bile kalmayınca isyan bayrağını çekti :))) ama evdeki halimizi görmeniz gerekiyordu..elimi hiç birşeye sürmedim, doğal olarak 2 günde çöplüğe döndü ev..sadece emirle ilgilendim..anladıki evde hiçbirşey kendiliğinden olmuyormuş!!! tüm hizmetlerden mahrum kalınca (tüm hizmetler derken tam kapsamlı düşünün :)) ) dank etti arkadaş ve pazartesi işten 10 gün izin aldı..şimdi hem emire bakıyo arada da tez için bana yardım ediyo..böylece bende limitli olarak hizmet olayına geri döndüm, ama içerik ramazandan sonra değişirmi bilemem.. iyi halden kurtarır belki :))) sonuçta tezi epey toparladık..10 ununda sunum yapıcam..yalnız anladığım kadarıyla yukardan arattırıp benim buradan yazdıklarımı okuyo arada, aman neyse burdan okumasına gerek yok ben yüzünede söylüyorum aynı şeyleri :)) hamişlerine şikayet ediyon beni dimi diyoda hemen :)
bu arada şirvancım allah yardımcın olsun...bildiğim kadarıyla bi koşturmaca içindesin..pek geçmişe bakamadım..hasta olan varsa acil şifalar diliyorum..
selam kızlar,
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutanların oruçlarını kabul etsin..ben emir sıpası mamaların tadını beğenmiyo diye süt sağıp veriyorum sürekli, zar zor arttırdığım sütüde riske atamadım..kışa tutucam, eşimde dalga geçiyo ohhh kısa günlerde tutucan iyisin valla diye...
en son burda anlattıklarımı hatırlamışsınızdır..intikamım çok acı oldu veeeeeeee bugünlerde tezimi yazıyorum!! onunla küsmedim, aksine hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yemek yapmadım, çamaşırlarına elimi bile sürmedim hatta temiz olanları bile kirlilerin arasına karıştırdım...sonuç mu? ilk gün dışardan pizza ikinci gün hamburger söyledi üçüncü gün ne yiyeceğini şaşırdı..dahası giyecek temiz iç çamaşırı bile kalmayınca isyan bayrağını çekti :))) ama evdeki halimizi görmeniz gerekiyordu..elimi hiç birşeye sürmedim, doğal olarak 2 günde çöplüğe döndü ev..sadece emirle ilgilendim..anladıki evde hiçbirşey kendiliğinden olmuyormuş!!! tüm hizmetlerden mahrum kalınca (tüm hizmetler derken tam kapsamlı düşünün :)) ) dank etti arkadaş ve pazartesi işten 10 gün izin aldı..şimdi hem emire bakıyo arada da tez için bana yardım ediyo..böylece bende limitli olarak hizmet olayına geri döndüm, ama içerik ramazandan sonra değişirmi bilemem.. iyi halden kurtarır belki :))) sonuçta tezi epey toparladık..10 ununda sunum yapıcam..yalnız anladığım kadarıyla yukardan arattırıp benim buradan yazdıklarımı okuyo arada, aman neyse burdan okumasına gerek yok ben yüzünede söylüyorum aynı şeyleri :)) hamişlerine şikayet ediyon beni dimi diyoda hemen :)
bu arada şirvancım allah yardımcın olsun...bildiğim kadarıyla bi koşturmaca içindesin..pek geçmişe bakamadım..hasta olan varsa acil şifalar diliyorum..
arkadaşlar
beni facebookta ekleyebilirsinizzzzzzzzzzzz
müge serttop ama ekleyince bi haber verinde
kim kimdir anlayayım
hem orada daha iyi birbirimizi tanırızz
resimler açısındanzemuszemus
ooooooooooooooooooooooh iyi olmuş bunuda okusun babalık öyle bedava olmuyo işte bu çocukları biz tek başımıza yapmadık neyseki içinde birazcıkta olsa anlama duygusu varmış buda bişy sevindm valla geçen gün seni düşünüodum noldu acaba die çok sevndm umarım aklı başına gelmiştir vede bi daha gitmezzzzzvereliniortak
ehe benim eşim de anteplii
ben de bayılırım baklavaya
ben de bendeeee :)sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?
ben bindim çiçekçim,antepe gittik 2 ay önce,kuzum daha havaalanına giderken uyuyakaldığı için bişey anlamadı tabii... dönüştede aynısı oldu ama ben inerken ve de uçak kalkarken hep emzik koydum ağzına...
ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf
benimkinde de durum aynı valla yeşil siyah ve çokkkk kötü kokuyor hatta dün alışveriş merkezinde yaptı ve değiştirmek zorunda kaldı utandım valla o kadar kötü kokuyordu.. evet demirle alakalı bende kullanıyorum çünkü...arkadaslar merhaba.. kafama takılan bişey var, sızlerde demır damlasına baslamıssınızdır, bebıslerın kakası ne renk oldu damladan sonra? benım kızın koyu yesıl ve tuhaf kokuyor, aralarında da sıyahlıklar var drunua sordum ıshal olmadıgı surece sorun yok dedı. merak edıyorum sızınkılerde boyle mı????
böyle yapmak lazım bazen...ancak kafalarına dank ediyorr...selam kızlar,
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir de annesini üzmez...kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?