2009 Nisan Anneleri buraya

yaaa çiçek alınmada baktıkça gülesim geliyoo ya elbiseye ya...şimdi neden bilgisayra bakıp gülüyosun diye dalga geçcekler ofiste.
keşke uyarsaydın beeee!!!yazık kıza..azcık moda dersi ver sen onlara

allahım neden böle insanlara para verirsin...:))

günaydınn kızlarrr biz sabah 6 da kalktık gene huysuzluğumuz üstünde ve aksi gibi benim dişim ağrıyo hayatımda ilkez diş ağrısı çekiyorum eşim gelince hastaneye gidicez ama antibiyotik falan verirse napıcam yaa sütümü etkiler dimi

geçmiş olsun!
diş ağrısı fenadır.
dr.a sölersin canım emzirdiğini ona göre verir.
belki vermez..yanlızca ağrı kesici verir

aa terleyince noluo ki ceyo can çok terliyo ondan soruom aydınlat beni nolur nolur:)

ya ben de onu bilmiyorum çiçek,bir bağlantısı var sanırım,ama ben de o anda sormamışım Dr. a,sonradan kafama takıldı.

sorcam gidince bize demir vermedi çnkü. acaba mamada var diye mi ne bilim yaaa bizm oğlan demirsiz mi kaldı şimdi ağlarım ama

canlarım demir eksikliği bebeklerde terlemeye sebep olur. bu arada bir çok mamanın içinde demir bulunmakta. hatta içinde fazla demir bulunan mamalardan veyahut mama yerken bir de üstüne demir takviyesi alan bebeklerde zeka seviyesinin düştüğü belirlenmiş. yani her şey kararında olmalı.çiçek size o yüzden vermemiş olabilir canım.

ayyy ne güzel ben seviniom hamile haberi alınca hatta kendimi tüm hamilelerin ablası gib hissedip on lara öğütler vermek istiyorum

pek bir kaynana gördüm seni çiçeeekk.. kaynanalar da öyle öğüt vermek istiyorlar ya sadece :))

şirvan cım çok güzel çıkmışsınız ikinizde. maşallah..

canım benşm benimkide uyandığında başı ıslanıyor..çarşaf bile ıslak oluyor

saçınımı kessem diyorum..
ama kıyamıyorum...

vucudunda ter yok ama...sadece başı

basının terlemesi normal canım, saclardan oluyor..

allah mesud etsin şirvancım.senin ve baranın resimleride çok güzel
ama damat bey çok asık suratlı yahu gelin süzüleceğine o süzülmüş :)

inşallah düzelir araları canım. ben de damat bet karizma yapmak istemiş diyecektim ama yazık derdi varmış..

selam kızlar geçmiş okudum da biz yarın dr.gidiyoruz bize demir versede ben vermeyi düşünmüyorum idile...tahlil verip verirse o ayrı ama tahlilsiz verirse asla vermem

canım bebeklerin demir ihtiyacı baslıyor bu aylarda o yüzden baslatıyorlar demire. ama dr. unla konuş, demir, demir baglama, ferritin testlerini yaptır.

sinir oluyorum böyle yapmacıklıklara yaa.. ne hadlerine hem sana öyle bir şey söylemek.onlara soracaktın sanki.. klava:

canım dr. istersen dediyse zaten cok gerekli değildir, senin için rahatlasın diye söylemiştir. bir daha tekrarlarsa yaptırırsın. bu arada elinden alıyorlar kanı bebeklerin.

canım çok sevindim.. iyi bir ders olmuş ona.. umarım unutmaz..

canım iyi geçecek inşallah. narkoz olayı kötü evet ama yapacak bir şey yok işte.. atlatır inşallah kısa sürede. haberlerini bekliyoruz..

canım ben gecen gün hasta olmuştum kullandım azalma olmadı. diş için de aynı antibiyotiği verirler sana muhtemelen dişçiler sever bu antibiyotiği ama vermezlerse de sen söyle augmentin bid 1000 mg. lık diye. bu antibiyotik emzirme döneminde güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.

GÜnaydın arkadaŞlarrr geÇmıŞe baktımda ÇıÇekÇım ne dıyım kı senın gÖrÜmceye komık olmuŞ yaaa annene bayıldım bende maŞallah valla ........ Sende Çok tatlı bır gelın olmuŞsun ........... Şırvancım hoŞgeldın barana bayıldım tosuncuk maŞallah Çok gÜzelsınız ıkınızde ceyocum fıkrana koptum bende ıyıyıdı ............ Kaynana muhabettı baŞlar gıbı olmuŞ deĞıŞmıŞ neyse alıyecım hoŞgeldın sende .... Umarım tatılın ıyı geÇmıŞtır..... Tatılden dÖnen 1 kıŞı daha vardı hatırlayamadım hoŞgeldınız tatıle gıden arkadaŞlar ıyı tatıller tuĞbacım uÇak konusunda daha doĞrusu emmesı konusunda ecrını uyutarak halledebılırsın sanırım uyurkende kalkıŞ ve ınıŞler seveceĞı bıŞey emzırırsen hıÇ bır problem kalmaz canım ...........

AdaŞım sızede geÇmıŞ olsun ıyı haberlerını beklıyoruz kuzucuĞun sen sakın ol kı bebeĞınde kendını gÜvende hıssedıp sakın olsun canım ............

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gitmiştir.
şimdi çıkmış olmalısınız umarım bir daha böyle bişey yaşamaz hayatı boyunca sağlıklı olur bıcırın.

canım ben sinehas sinem korkmaz
gönderdim istek kaydirigubbakcemile5
kaydettim cnm
:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun cnm tez zmnda sağlığına kavuşsun kuzucuğun
ekledim şekerim
eklendinizzzzz
sizide ekledik

5..şirkette faceboook yasak sizleri ordan takip edemiyorum.eklemek isterseniz.d.peker adım.[/QUOTE]
seni face den aradım sedat peker çıktı :roflol::roflol: deniz peker miydi

şimdi face den bkıyorumda tğbacım çok hoş bi yüzün var sultancım sana ve oğluna diyecek yok zaten sehercim sizlerde çok hoşsunuz şimdilik bu kdr bakabildim ilerleyen zmnlarda hepiciiğinizii araştıriciiimmm

ayyy ne güzel ben seviniom hamile haberi alınca hatta kendimi tüm hamilelerin ablası gib hissedip on lara öğütler vermek istiyorum
hhaha aynne bende yaa oğlan anası diemi böle hissediyoruz acaba :))
gizliden gizliye kaynana durumları:))

oy yumoş dobidik çok tatlı yaa Allah bağışlasın
sende pek hoş çıkmışsın mıhtar:)

bizimki de çok terliyor,hatta yatağı bile ıslanıyor başının olduğu yer,bir de başını kaldırdığımda yattığı yer ateş gibi oluyor????????
evet keremde öyle gece mama vermeye kaldırıyorum yatak ıslak ters tarafa yatırıyorum bende

Ben de tekli paketlerde var denemek için ,onlardan aldım,Miray da yedi,tabi hepsini bitiremedi,gerisini de ben yedim.Zaten küçükken de de bir bebek mamasını bitiremese de ben yesem diye bakardımheheheee
bende bende:))

hhahah güzelmiş yaa

bunlarda bizim yeni nişanlı çiftimiz...
oğlanın morali bozuk gerçekten
şu büyükler yüzünden gençlerin arası bozulmasa bari
Allah tamamına erdirsin

ayy şirvan benim eşimin aileside öyleydi aynı senin ki gibi kapanmam için ikdebir söleniyolardı
ama artık iice anladılar öle bi niyetim olmadığını artık bişey demiyolar
öyleki kot pantolan giysem üstüne uzun bişey giymeden onlara gitmeye çekinirdim sanki herkes bana bakıyo gibi gelirdi halbuki çokta açık saçık giyinen biri değilimdir
eşimin sülalesinde de bir tek gelin olarak ben açığım
çıkacam dedim ama.. facebook . hotmail derken bu saat oldu..

aklıma geldi.. özlem giriyormu bu aralar.. eşiyle arası bozulmuştu..
mersinden annesinden döndğmü acaba....
ayy bende merak ediyorum onu yaa ne zamndır girmedi
inş. herşey yolundadır

serapçım çok ii yapmışsın hayatım
oh ii olmuş
senin içinde çok sevindim

müge geçmişi okuyordum ya görmedim
kabul ettim zati resimlerede bakmışsın bende baktım sende çok hoşsun cnm annene çok benziyorsun
resimler çok güzel demire zaten diyecek yok çok yakışıklı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…