- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
günaydınn kızlarrr biz sabah 6 da kalktık gene huysuzluğumuz üstünde ve aksi gibi benim dişim ağrıyo hayatımda ilkez diş ağrısı çekiyorumeşim gelince hastaneye gidicez ama antibiyotik falan verirse napıcam yaa sütümü etkiler dimi
aa terleyince noluo ki ceyo can çok terliyo ondan soruom aydınlat beni nolur nolur:)
ya ben de onu bilmiyorum çiçek,bir bağlantısı var sanırım,ama ben de o anda sormamışım Dr. a,sonradan kafama takıldı.
sorcam gidince bize demir vermedi çnkü. acaba mamada var diye mi ne bilim yaaa bizm oğlan demirsiz mi kaldı şimdi ağlarım ama
ayyy ne güzel ben seviniom hamile haberi alınca hatta kendimi tüm hamilelerin ablası gib hissedip on lara öğütler vermek istiyorum
canım benşm benimkide uyandığında başı ıslanıyor..çarşaf bile ıslak oluyor
saçınımı kessem diyorum..
ama kıyamıyorum...
vucudunda ter yok ama...sadece başı
allah mesud etsin şirvancım.senin ve baranın resimleride çok güzel
ama damat bey çok asık suratlı yahu gelin süzüleceğine o süzülmüş :)
kızı 2 senedir istiyorlardı.. babası vermiyordu...
zar zor oldu biraz. amcası babasının ağzını kapatım verdi..
hemen gelin nişan yapın dediler,, bizde o yüzden apar topar gittik geldik..
nişandan sonra el öpülecekti
kızın babası elini vermedi.. kaynımında canı ona sıklımıştı .. o yüzden suratı öyle çıkmış..
allahın izni bir şunlar evlensede herkes rahat bir nefes alsa..
selam kızlar geçmiş okudum da biz yarın dr.gidiyoruz bize demir versede ben vermeyi düşünmüyorum idile...tahlil verip verirse o ayrı ama tahlilsiz verirse asla vermem
aaa size bir bomba anlatım..
kaynana dedikodusu...
şimdi biz memlekete gidiyoruz.. tabii bunların hepsi kapalı..
eşime şirvan oraya gidince başını kapatacakmı demişler...
eşimde yok öyle bişey demiş.. başını falan kapatmayacak... deyip terslemişler...
sanki oyun oynuyoruz..
allahın bildiğini kullardan mı saklanıyor.. cahil insanlar işte...
bana söylemişti.. bir seferlik kapa diye.. ben yok deyince .. oğluna söylemiş..
sanki o söyleyince ben kapatacam... ,
ne kadar uyuz oldum bir bilseniz....(bu arada eşimin sülalesinde tek açık benim ,, pardon 2 tanede kuzeni var o kadar..)
aldı işet bir tane kapalı gelin ,, beraberde oturacaklar zaten... ,,
biz rahat ederiz artık....
b
bende geçen gün kontrole gittiğimde ..
baranın hırıltısı var diye astımdan korkuyorum diyip duruyorum ya..
o gün bişeyi yoktu. hırıltı fakan kalmamıştı..
ama dr. istersen kan testi yapalım dedi.. şuan yaptıramam dedim ..akşam yola çıkacaktım..
birdahaki gelişe getirisin dedi..
ama ben yaptırmayı düşünmüyorum..
yavrumun canını açıtacaklar....
bu arada bebeklerde kanı nerden alıyorlar bilen varmı..
selam kızlar,
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutanların oruçlarını kabul etsin..ben emir sıpası mamaların tadını beğenmiyo diye süt sağıp veriyorum sürekli, zar zor arttırdığım sütüde riske atamadım..kışa tutucam, eşimde dalga geçiyo ohhh kısa günlerde tutucan iyisin valla diye...
en son burda anlattıklarımı hatırlamışsınızdır..intikamım çok acı oldu veeeeeeee bugünlerde tezimi yazıyorum!! onunla küsmedim, aksine hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yemek yapmadım, çamaşırlarına elimi bile sürmedim hatta temiz olanları bile kirlilerin arasına karıştırdım...sonuç mu? ilk gün dışardan pizza ikinci gün hamburger söyledi üçüncü gün ne yiyeceğini şaşırdı..dahası giyecek temiz iç çamaşırı bile kalmayınca isyan bayrağını çekti :))) ama evdeki halimizi görmeniz gerekiyordu..elimi hiç birşeye sürmedim, doğal olarak 2 günde çöplüğe döndü ev..sadece emirle ilgilendim..anladıki evde hiçbirşey kendiliğinden olmuyormuş!!! tüm hizmetlerden mahrum kalınca (tüm hizmetler derken tam kapsamlı düşünün :)) ) dank etti arkadaş ve pazartesi işten 10 gün izin aldı..şimdi hem emire bakıyo arada da tez için bana yardım ediyo..böylece bende limitli olarak hizmet olayına geri döndüm, ama içerik ramazandan sonra değişirmi bilemem.. iyi halden kurtarır belki :))) sonuçta tezi epey toparladık..10 ununda sunum yapıcam..yalnız anladığım kadarıyla yukardan arattırıp benim buradan yazdıklarımı okuyo arada, aman neyse burdan okumasına gerek yok ben yüzünede söylüyorum aynı şeyleri :)) hamişlerine şikayet ediyon beni dimi diyoda hemen :)
bu arada şirvancım allah yardımcın olsun...bildiğim kadarıyla bi koşturmaca içindesin..pek geçmişe bakamadım..hasta olan varsa acil şifalar diliyorum..
kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
günaydınn kızlarrr biz sabah 6 da kalktık gene huysuzluğumuz üstünde ve aksi gibi benim dişim ağrıyo hayatımda ilkez diş ağrısı çekiyorumeşim gelince hastaneye gidicez ama antibiyotik falan verirse napıcam yaa sütümü etkiler dimi
kızlar günaydın..
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
kaydettim cnmcanım ben sinehas sinem korkmaz
gönderdim istek kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::))))) intikam zeytinyağlı galiba, soğuk yenilince çok güzel oluyor :)) başta hiçbişey olmadı affettim sanmış!!amaaan erkek milleti 3 sn balık hafızası var onlarda..çok sürmez yakında eskiye döner((
geçmiş olsun cnm tez zmnda sağlığına kavuşsun kuzucuğunkızlar günaydın..
ekledim şekerimcnm allah yardımcınız olsun çabucak düzelsin yavrun inşallah
bu araa günaaayyyddıınn ramazan bereketiyle gelmiş valla maşallah dünkü sayfaları okuak 1 saatimi aldı bu arada çiçek annende sende taşsınız cnm süper görünüyorsunuz
etoprak çoook sevindim cnm yaa eşinin anamasına bi daha olmaz umarım bu ardaa benide ekleyin kızlar face de deniz batdal
oof bi sürü okudum ama neler yazacaktım ki daha unuttum benim kızda uyanıyo zaten neyse öpüldünüz görüşürüz güzel anneler
haaa şirvan send çok güzelsin cnm yaa hamişlik bozmuş halin buysa maşallah :))
eklendinizzzzzgünaydıııın ecrin kucağımda kızımla bi günaydın diyelim dedik.
deniz ve müge sizleri ekledim tugba arslan özgürüm ben :) sinemcim senin adını yazınca çok kişi çıkıyor hangisi sensin bilemedim sen beni ekle
sizide ekledikgunaydın kızlar dun maşallah misfirler erken gelince giremedim şimdide oku oku bıtırwmedim aklımda kalanları yazam
çiçekçim annene sende maşallah taş gibisiniz görümceden çöl çiçeği gibi maşallaah heryerde farkedilir
şirvancım sizin yeni nişanlılara mutluluklar canım sende hala çok guzelsin maşallah sanada baran aynı babası ama :))
e toprak canım kocanın düzelmesine sevındım inşallah tezinde iyi gecer
sinemcim bebişinin ameliyetı iyi gecicek inşallah
denız ve muge bende senı ekledim seherozbudakşengüün benımkı
tığbacım sende erkencisin maşallah bızımkı
hhaha aynne bende yaa oğlan anası diemi böle hissediyoruz acaba :))ayyy ne güzel ben seviniom hamile haberi alınca hatta kendimi tüm hamilelerin ablası gib hissedip on lara öğütler vermek istiyorum
oy yumoş dobidik çok tatlı yaa Allah bağışlasın
evet keremde öyle gece mama vermeye kaldırıyorum yatak ıslak ters tarafa yatırıyorum bendebizimki de çok terliyor,hatta yatağı bile ıslanıyor başının olduğu yer,bir de başını kaldırdığımda yattığı yer ateş gibi oluyor????????
bende bende:))Ben de tekli paketlerde var denemek için ,onlardan aldım,Miray da yedi,tabi hepsini bitiremedi,gerisini de ben yedim.Zaten küçükken de de bir bebek mamasını bitiremese de ben yesem diye bakardımheheheee
hhahah güzelmiş yaa85 YAŞ
85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir.
Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama
sorar:
---'içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?'
---'Evet, eşim.'
---'Ama bayan 25 yaşlarında...'
---'Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?'
---'Yoo, aklıma benim dedem geldi de.
---'Nesi varmış dedenizin?'
---'Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken
kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye.Kendisi israr etti ve hazırlandı. Eee, tabi yaşlılık, çıkarken
tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedem
yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü...'
---'Olur mu, başkası vurmuştur onu.'
---'Ben de onu demeye çalışıyorum...
Gece gece bir fıkra paylaşayım dedim.
oğlanın morali bozuk gerçekten
ayy şirvan benim eşimin aileside öyleydi aynı senin ki gibi kapanmam için ikdebir söleniyolardıaaa size bir bomba anlatım..
kaynana dedikodusu...
şimdi biz memlekete gidiyoruz.. tabii bunların hepsi kapalı..
eşime şirvan oraya gidince başını kapatacakmı demişler...
eşimde yok öyle bişey demiş.. başını falan kapatmayacak... deyip terslemişler...
sanki oyun oynuyoruz..
allahın bildiğini kullardan mı saklanıyor.. cahil insanlar işte...
bana söylemişti.. bir seferlik kapa diye.. ben yok deyince .. oğluna söylemiş..
sanki o söyleyince ben kapatacam... ,
ne kadar uyuz oldum bir bilseniz....(bu arada eşimin sülalesinde tek açık benim ,, pardon 2 tanede kuzeni var o kadar..)
aldı işet bir tane kapalı gelin ,, beraberde oturacaklar zaten... ,,
biz rahat ederiz artık....
b
ayy bende merak ediyorum onu yaa ne zamndır girmediçıkacam dedim ama.. facebook . hotmail derken bu saat oldu..
aklıma geldi.. özlem giriyormu bu aralar.. eşiyle arası bozulmuştu..
mersinden annesinden döndğmü acaba....
selam kızlar,
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutanların oruçlarını kabul etsin..ben emir sıpası mamaların tadını beğenmiyo diye süt sağıp veriyorum sürekli, zar zor arttırdığım sütüde riske atamadım..kışa tutucam, eşimde dalga geçiyo ohhh kısa günlerde tutucan iyisin valla diye...
en son burda anlattıklarımı hatırlamışsınızdır..intikamım çok acı oldu veeeeeeee bugünlerde tezimi yazıyorum!! onunla küsmedim, aksine hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yemek yapmadım, çamaşırlarına elimi bile sürmedim hatta temiz olanları bile kirlilerin arasına karıştırdım...sonuç mu? ilk gün dışardan pizza ikinci gün hamburger söyledi üçüncü gün ne yiyeceğini şaşırdı..dahası giyecek temiz iç çamaşırı bile kalmayınca isyan bayrağını çekti :))) ama evdeki halimizi görmeniz gerekiyordu..elimi hiç birşeye sürmedim, doğal olarak 2 günde çöplüğe döndü ev..sadece emirle ilgilendim..anladıki evde hiçbirşey kendiliğinden olmuyormuş!!! tüm hizmetlerden mahrum kalınca (tüm hizmetler derken tam kapsamlı düşünün :)) ) dank etti arkadaş ve pazartesi işten 10 gün izin aldı..şimdi hem emire bakıyo arada da tez için bana yardım ediyo..böylece bende limitli olarak hizmet olayına geri döndüm, ama içerik ramazandan sonra değişirmi bilemem.. iyi halden kurtarır belki :))) sonuçta tezi epey toparladık..10 ununda sunum yapıcam..yalnız anladığım kadarıyla yukardan arattırıp benim buradan yazdıklarımı okuyo arada, aman neyse burdan okumasına gerek yok ben yüzünede söylüyorum aynı şeyleri :)) hamişlerine şikayet ediyon beni dimi diyoda hemen :)
bu arada şirvancım allah yardımcın olsun...bildiğim kadarıyla bi koşturmaca içindesin..pek geçmişe bakamadım..hasta olan varsa acil şifalar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?