2009 Nisan Anneleri buraya

deni canım poseidonun adı:)

bu arada sinem ne yaptı acaba inşallah herşey yolunda gitmiştir

minik melis tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm

arkadaşlar merhabalar.internet bağlantımızı yeniledik.3g ye geçtik.ama bi haftadır gelmesini bekleiyoduk.o yüzden internete giremedim.inşallah herkes iydir.geçmişi okuyabildiğim kadar okucam.neler konuşuldu merak ediyorum.hepinizi çok özledim.

dün size hamarat derken eşim aradı. iftara şirketten bir arkadaşını da getirecekmiş ilk defa gelecek çocuk. neyse artık yaptım yemek. dünkü menümü yazayım ezogelin çorba,fırında tavuk pilav cacık salata. daha ne olsun. tabi bugüne de arttı onlar. aynılarını bir daha yeriz. dün gece kızım sahura kalmadığı için biz de kalkamadık. uyuya kalmışım. eşim yazık aç aç oruç tutuyor bugün. çok üzüldümmm

Geçmiş olsun canım.
merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm

Maşallah İdil bebeğe.

selam kıslar.... hekesler iyidir inş...
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim....
megul ben de geçen acaba şimdi gitti antalya-izmir e diye düşündüm girmeyince.... gülfem de iyidir inş...

pınar şimdi uyuyo ben de size takılayım dedim ....

sultan bu arada o şekerpareye bi daa şerbet yapıp tek tek döktüm üzerine... benimki de ağızda dağılıyo bu iyi demek heralde:) ama hala biras sertlikler var yer yer:):):) eşim beğendi... ben de çok yumuşak sevmem zaten farkında olmadan bize göre yapmışım:):)

Kendi kendini temizleyen ev yemek pişiren robot icat etsinler çok şey mi istiyorum
bide bir hafta kesintisiz yatmak uyumak istiyorum
uyuşukluğun dibine vurdum mirmirmirmir

hoşgeldin canım...gülfem nasıl???

maşallah idil hanıma,melis ile tiplerni benzetiyorum bazen resimlerde,bizimki de 10 gün önce 69 cm idi..manken olacak bizim kızlar..

Bu arada herkeslere Tünaydınlar. Bir sürü alıntı yaptım ama baktım ki meraklı misafir benden önce davranmış.
Yine de
Ek gıda veya mama alan bebeklere demir verilmemiş olabilir. Çünkü bu aylarda kansızlık olabiliyor anne sütü alan bebeklerde.

Bize de demir preparatı başlandı Cerrahpaşa'da. Oğlum o gün bugündür kaka yapmakta çok zorlanıyor. Ben de Çapa'dan bir arkadaşıma sordum orada da 6. ayda tam kan sayımı sonucuna göre başlanıyormuş artık. Arada kaldım aslında oğluşumu deldirmeyi de istemiyorum. Sarılık olduğunda kan almışlardı birkaç kez.Çok beyaz tenli olduğu için de kansızlığı olup olmadığı pek anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…