şimdi face den bkıyorumda tğbacım çok hoş bi yüzün var sultancım sana ve oğluna diyecek yok zaten sehercim sizlerde çok hoşsunuz şimdilik bu kdr bakabildim ilerleyen zmnlarda hepiciiğinizii araştıriciiimmm
merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm
aşırı uzun yok ipek eşim 1.86 ben de 1.68
kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm
hoşgeldin canım...gülfem nasıl???arkadaşlar merhabalar.internet bağlantımızı yeniledik.3g ye geçtik.ama bi haftadır gelmesini bekleiyoduk.o yüzden internete giremedim.inşallah herkes iydir.geçmişi okuyabildiğim kadar okucam.neler konuşuldu merak ediyorum.hepinizi çok özledim.
maşallah idil hanıma,melis ile tiplerni benzetiyorum bazen resimlerde,bizimki de 10 gün önce 69 cm idi..manken olacak bizim kızlar..merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm
aynısından ben de istiyorummmmmmKendi kendini temizleyen ev yemek pişiren robot icat etsinler çok şey mi istiyorum
bide bir hafta kesintisiz yatmak uyumak istiyorum
uyuşukluğun dibine vurdum mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?