2009 Nisan Anneleri buraya

benim bu miskinlikle bu yazıyı anlamam zor feride valla doktor gibi yazmışın mirmirmirmir

tubacım ecrinden hiç uyuyamıyomusun guzelim gece gec yatırmayı denesen de oda uyusa sende ben 2 gecedir öle yapıyorum rahatım

tubacım ecrinden hiç uyuyamıyomusun guzelim gece gec yatırmayı denesen de oda uyusa sende ben 2 gecedir öle yapıyorum rahatım

kıyamıyorum ya ben uykusu gelince uyutuyorum çok şirret ağlıyo uykusu gelince zaten anası kılıklı istediği yapılmayınca kimse önünde duramaz -tatlicadiarzu-

valla bızımde öyle susmuyo ama veriyom babasına gezdiriyo fazladan 1 saat onun canına yetiyo yoksa sabaha kadar danssssssssssss uykuyo valla

valla bızımde öyle susmuyo ama veriyom babasına gezdiriyo fazladan 1 saat onun canına yetiyo yoksa sabaha kadar danssssssssssss uykuyo valla

benim kociş ilk zamanlar gık dese kucağına aldı bana bile fırsat vermezdi susturmam için gezdirirdi hoplatırdı şimdi ecrin keyifliyse seviyor çok da hırpalar severken ağlayınca al annesi acıktı bu diyor yarım saat önce emzirmiş olsam bile

merhaba kızlar
birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum siteye
malum sünnet oldu bizim bıcır ve baya uğraştırıyo.
uğraşmak deyince ağlıyo falan değil.
bizim yaptırdığımız sünnet şeklinde banyo falan serbest ve her kaka
yaptığında takılan aletede bulaştığı için sık sık ya tamamen yada popoyu yıkamak gerekiyo.
sağolsun benim sıpa da bi kerede tam yapacağına bu hafta hep sık sık ve az yapıyo.
sanırım verdiğimiz ağrıkesicide biraz etkiledi kaka olayını.
oğluşları sünnet ettirecek annelere nacizane tavsiyem ya havalar sıcakken ve bebişler daha fazla hareketlenmeden hemen yapsınlar yada buay falan yapsınlar yada 7 yaş sonrasına ertelesinler.
benimki ayaklarını henüz tutmuyo yani eli pipiye falan uzanmıyo ama sadece dönebilmesi bile zorluyo.
yerde falan yanlız yatırıp bırakamadık dönüp açıtacak diye.ama onun dışında temz kalması için yıkamak gerektiğinden havalar sıcakken yapmış olmamız çok iyi oldu.

Uzun zamandır bakamadım.Ev ilaçlandı. Annemlerde kaldım. Sonra bebeğim ishal oldu derken uğraşmayla geçti. 8 Ağustosta buluştunuz heralde. Hiç bişey okuyamadım sonra bakacam. Gelmek istediğimi belirtmiştim ama o arada böyle her şey birbirine girdi. Umarım başka zaman görüşürüz.

Canım hayırlı olsun ..... Allah mürüvvetini de göstersin.......:Saruboceq:

Benimki pipisini yakalıyo.:teytey: Yakalamakla kalmıyo bi de sıkıyo. Canının acısını bilmiyo....

dozkancım geçmiş olsun erkekkini öp oğlunu

Allah bozmasın inşallah aralarını,sevgileri azalmasın hiç.

Çok geçmiş olsun Sinem,inşallah kısa sürede düzelir,şimdiye ameliyat bitmiştir,umarım herşey yolundadır.

merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm

hoşgeldin canım...gülfem nasıl???

maşallah idil hanıma,melis ile tiplerni benzetiyorum bazen resimlerde,bizimki de 10 gün önce 69 cm idi..manken olacak bizim kızlar..

Maşallah kızlarımıza!

sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?

ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf

benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-

biz de bindik adanaya gidiş ve dönüşte. benim kızım emzikte bilmez biberonda. inip kalkerken emzirmekte zor olur kemerlerle bağlı oluyorsun zaten sen de bebişte. ama benim kızım etkilenmedi. çünkü giderken de gelirken de inişte uyudu. ben uçak kalktıktan sonra su verdim kaşıkla. ama dönüşte daha yerimizi bulup koltuğa oturur oturmaz ağlayıp bağırmaya başladı koltuklar zaten iç içe sıkıldı birde uykusu çok vardı. ama korkmayın her bebek ağlıyor zaten o kargaşada sizin bebişte kaynar zaten.

Bir de doğumdan sonra Dr.um demir hapına devam et demişti,salak ben içmedim,ondan da sanırım elimi oynatasım yok,2 gündür başladım içmeye inş faydası olur bundan sonra.

doğumdan sonra 2 ay kullan demişti doktorum bende öyle yaptım artık kullanmıyorum ama bende de saç kalmadı kel kaldım.

ya bende de saç kalması hele yantaraflar baya açıldı zaten azdı saçım
bugün baktım o yanlardan minik minik yeni saçlar çıkıyo eşime bak dedim yeni saçlar çıkıyo
ne güzel işte yenileniyosun sıfır kilometre olucaksın doğumdan sonra dedi:)
ne sıfır km ama:)

Haklısın Tuğba düzelttim daha anlaşılır oldu sanırım.

ellerine sağlık canım çok sağol
benim kuzu da sadece anne sütü alıyor toplasan 3 4 kez mama verdim haftaya aşısı var bakalım doktorumuz verecek mi?
bizim doktora yaz rehaveti çöktü başlarda en ince ayrıntısına kadar anlatırdı şimdi ben sormasam söylemiyor bende burda görüp merak ettiklerimi falan soruyorum bıkıyodur benden beni görünce ahanda geldi evhamlı diyodur kesin -tatlicadiarzu-

çıkacam dedim ama.. facebook . hotmail derken bu saat oldu..

aklıma geldi.. özlem giriyormu bu aralar.. eşiyle arası bozulmuştu..
mersinden annesinden döndğmü acaba....

yaa hiç haberim yok bayadır da girmiyor. İnşallah düzelmiştir ve dönmüştür evine

dinsizin hakkından imansız gelirmiş iyi yapmışsın. İnşallah tezini de çabucak bitirip verebilirsin.

çok geçmiş olsun canım neyi vardı ben kaçırdım galiba. Allah acil şifalar versin. Evlatlat çok tatlı onlara bişi olacağına bize olsa keşke. Allah yardımcın olsun.

şükret haline bizimki 6 da bilemedin 7 de kalkıyor kesin :çok üzgünüm:

bebişle babasını uyuttum ne güzel oldu kızım hiç bu kadar uzun uyumazdı gündüzleri. 1,5 saat oldu ancak yetiştirdim yazdıklarınızı dün maşallahınız varmış

ay ne güzel inşallah benim de çıkmaya başlar benim saçım çoktu Allahtan

selam arkadaşlar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hamileliğimin 7.ayına kadar sizlerle çok şey paylaştım ama sonrasında doğum izni araya girdi ve uzak kaldım sizden.arada bir girip bakıyorum ama yazamıyodum bundan sonra yazıcam inşallah.hepinizin ramazan ayını kutluyorum..buarada benim bebiş 6.ayına girecek Berrin Sude'm çok tatlı oldu.

kızlar pek kimse kalmamış sanırım alışverişten geldik biz haftalık yapıyoruz alışverişimiz carefour daydık ayyyy ramazan boyunca bi daha gidicemi sanmam bi kalabalık bi kalabalıktı millet savaş veriyodu resmen kıtlık falan mı çıkıcak haberimiz yok.ben alışveriş arabasını eşimde kayra nın arabasını kullanıyodu bizimki durmadı arabasında eşim kucağında gezdirdi mecburen ama bi tek şey ii oldu prima kullananlar için primada kampanya var mega paket 94 lü 26 ytl kızlar tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…