Bu arada herkeslere Tünaydınlar. Bir sürü alıntı yaptım ama baktım ki meraklı misafir benden önce davranmış.
Yine de
Ek gıda veya mama alan bebeklere demir verilmemiş olabilir. Çünkü süt çocuğunun fizyolojik anemisi bu aylarda oluyor anne sütü alan bebeklerde.
Bize de demir preparatı başlandı Cerrahpaşa'da. Oğlum o gün bugündür kaka yapmakta çok zorlanıyor. Ben de Çapa'dan bir arkadaşıma sordum orada da sağlam çocukta 6. ayda hemogram sonucuna göre başlanıyormuş artık. Arada kaldım aslında oğluşumu deldirmeyi de istemiyorum. Sarılık olduğunda kan almışlardı birkaç kez.Çok beyaz tenli olduğu için de anemik mi değil mi pek anlaşılmıyor.
tubacım ecrinden hiç uyuyamıyomusun guzelim gece gec yatırmayı denesen de oda uyusa sende ben 2 gecedir öle yapıyorum rahatım
valla bızımde öyle susmuyo ama veriyom babasına gezdiriyo fazladan 1 saat onun canına yetiyo yoksa sabaha kadar danssssssssssss uykuyo valla
merhaba kızlar
birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum siteye
malum sünnet oldu bizim bıcır ve baya uğraştırıyo.
uğraşmak deyince ağlıyo falan değil.
bizim yaptırdığımız sünnet şeklinde banyo falan serbest ve her kaka
yaptığında takılan aletede bulaştığı için sık sık ya tamamen yada popoyu yıkamak gerekiyo.
sağolsun benim sıpa da bi kerede tam yapacağına bu hafta hep sık sık ve az yapıyo.
sanırım verdiğimiz ağrıkesicide biraz etkiledi kaka olayını.
oğluşları sünnet ettirecek annelere nacizane tavsiyem ya havalar sıcakken ve bebişler daha fazla hareketlenmeden hemen yapsınlar yada buay falan yapsınlar yada 7 yaş sonrasına ertelesinler.
benimki ayaklarını henüz tutmuyo yani eli pipiye falan uzanmıyo ama sadece dönebilmesi bile zorluyo.
yerde falan yanlız yatırıp bırakamadık dönüp açıtacak diye.ama onun dışında temz kalması için yıkamak gerektiğinden havalar sıcakken yapmış olmamız çok iyi oldu.
Allah bozmasın inşallah aralarını,sevgileri azalmasın hiç.aman ne bilim güzelimm..
sıkıntı işlermiş...
bizimde oğlumuz var.. bakalım o günlere gelince neler yaşayacağız..
valla bizimkiler sadece oğlunun mutluluğu için o kadar şeyi yuttuki helal olsun..
ama düğünden sonra çeneleri açılır..
birde bizimkiler akraba...
Çok geçmiş olsun Sinem,inşallah kısa sürede düzelir,şimdiye ameliyat bitmiştir,umarım herşey yolundadır.kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm
hoşgeldin canım...gülfem nasıl???
maşallah idil hanıma,melis ile tiplerni benzetiyorum bazen resimlerde,bizimki de 10 gün önce 69 cm idi..manken olacak bizim kızlar..
benim bu miskinlikle bu yazıyı anlamam zor feride valla doktor gibi yazmışın mirmirmirmir
sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?
ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf
biz de tatili ramazanda yapmak istiyoruz şah in paradise ramazan etkinlikleri çok güzel fiyatlar çok uygun ama tek sorn yol arabayla asla gidemeyiz ecrin arabayı sevmiyor haftaya aşısı var o zaman doktora soracağım uçağa binmesinde sakınca varmı diye kalkarken ve inerken emmesi gerek diye okumuştum burda doktorda öyle derse gitmem valla ecrinin inadı tuttumu dudaklarını asla açmaz nasıl emdirecem aç da bekletemem uçağa almazlar valla onun çığlıkları yüzünden :bbo:
benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-
Bir de doğumdan sonra Dr.um demir hapına devam et demişti,salak ben içmedim,ondan da sanırım elimi oynatasım yok,2 gündür başladım içmeye inş faydası olur bundan sonra.
Bu arada herkeslere Tünaydınlar. Bir sürü alıntı yaptım ama baktım ki meraklı misafir benden önce davranmış.
Yine de
Ek gıda veya mama alan bebeklere demir verilmemiş olabilir. Çünkü bu aylarda kansızlık olabiliyor anne sütü alan bebeklerde.
Bize de demir preparatı başlandı Cerrahpaşa'da. Oğlum o gün bugündür kaka yapmakta çok zorlanıyor. Ben de Çapa'dan bir arkadaşıma sordum orada da 6. ayda tam kan sayımı sonucuna göre başlanıyormuş artık. Arada kaldım aslında oğluşumu deldirmeyi de istemiyorum. Sarılık olduğunda kan almışlardı birkaç kez.Çok beyaz tenli olduğu için de kansızlığı olup olmadığı pek anlaşılmıyor.
Haklısın Tuğba düzelttim daha anlaşılır oldu sanırım.
çıkacam dedim ama.. facebook . hotmail derken bu saat oldu..
aklıma geldi.. özlem giriyormu bu aralar.. eşiyle arası bozulmuştu..
mersinden annesinden döndğmü acaba....
selam kızlar,
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Allah tutanların oruçlarını kabul etsin..ben emir sıpası mamaların tadını beğenmiyo diye süt sağıp veriyorum sürekli, zar zor arttırdığım sütüde riske atamadım..kışa tutucam, eşimde dalga geçiyo ohhh kısa günlerde tutucan iyisin valla diye...
en son burda anlattıklarımı hatırlamışsınızdır..intikamım çok acı oldu veeeeeeee bugünlerde tezimi yazıyorum!! onunla küsmedim, aksine hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yemek yapmadım, çamaşırlarına elimi bile sürmedim hatta temiz olanları bile kirlilerin arasına karıştırdım...sonuç mu? ilk gün dışardan pizza ikinci gün hamburger söyledi üçüncü gün ne yiyeceğini şaşırdı..dahası giyecek temiz iç çamaşırı bile kalmayınca isyan bayrağını çekti :))) ama evdeki halimizi görmeniz gerekiyordu..elimi hiç birşeye sürmedim, doğal olarak 2 günde çöplüğe döndü ev..sadece emirle ilgilendim..anladıki evde hiçbirşey kendiliğinden olmuyormuş!!! tüm hizmetlerden mahrum kalınca (tüm hizmetler derken tam kapsamlı düşünün :)) ) dank etti arkadaş ve pazartesi işten 10 gün izin aldı..şimdi hem emire bakıyo arada da tez için bana yardım ediyo..böylece bende limitli olarak hizmet olayına geri döndüm, ama içerik ramazandan sonra değişirmi bilemem.. iyi halden kurtarır belki :))) sonuçta tezi epey toparladık..10 ununda sunum yapıcam..yalnız anladığım kadarıyla yukardan arattırıp benim buradan yazdıklarımı okuyo arada, aman neyse burdan okumasına gerek yok ben yüzünede söylüyorum aynı şeyleri :)) hamişlerine şikayet ediyon beni dimi diyoda hemen :)
bu arada şirvancım allah yardımcın olsun...bildiğim kadarıyla bi koşturmaca içindesin..pek geçmişe bakamadım..hasta olan varsa acil şifalar diliyorum..
kızlar günaydın..
ama ben hiç uyumadım,kuzum ameliyat olacak saat 10 gibi(((
çok canım sıkkın biliyorum ameliyat basit bişey fazla bişey olmayacak ama narkoz alacak kuzum ve bu beni inanılmaz geriyor..
offf inşallah çabucak düzelir güzel kızım
benden de kocamannnn bi günaydın..:)
yavv bu çocuk niee bu kadar erken uyanıyoooo..balkona bi çıktım hiç hayat yok herkes siesta yapıyooo biz bu satte ayaktayız yaa..inanmıycaksınız tatiilde eşimin amcasının bebeğini gördüm emirle aynı gün doğdu annesiyle ögleden sonra 3 e kadar uyudu yaa..o kadar çok uyusunda istemem ama enazından 10 -10 buçuk ne güzel olurdu uyanmak için offffff..
ya bende de saç kalması hele yantaraflar baya açıldı zaten azdı saçım
bugün baktım o yanlardan minik minik yeni saçlar çıkıyo eşime bak dedim yeni saçlar çıkıyo
ne güzel işte yenileniyosun sıfır kilometre olucaksın doğumdan sonra dedi:)
ne sıfır km ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?