- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....
eda edanur ,evet erkek dedi canım ,ama oda kordon değilse dedi bencede erkek yani artık canım 20. haftada ayrıntılı ultrasona giricez onda %100 belli oluyo ama erkektir kesin.........
günaydın glnm kvrck iyi dileklrin için teşekkürler canım...senin takvim niye gözükmüyo canım...
merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....
Bilgilendirdiğin için teşekkürler selinaya.s.evet canım farklı bi ultrason herşeyini yüzünü bile net görüyosun bebişin ben kaptırdım valla nalancım hayırlısı bakalım...
glnm , takvim güzel olmuş canım bebiş çok tatlı valla hastane nereye yönlendirecek bilmiyorum 60 ytl fln fark varmış diye duydum tam bilmiyorum 13 ünde fln gidecem doktora bilgi veririm size.....
bende antalyada yaşıyorum canım.konyaaltında meditalya tıp merkezi var.orda osman beye gidiyorum.çokta memnunum.tavsiye ederim.
takvimcim senin bebiş kaç haftalık.Birde gittiğin hastanede ayrıntılı ultrason varmı?Ben Yaşam Hastanesinden Cemil bey e de gitmiştim önce ama orda ayrıntılı yok sanırım tam bilmiyorum.Ama Cemil Beyde çok iyi bi doktor.Bakalım ne yapıcaz.:ecrin_bebek:
Kolay gelsin canımgünaydın glnm-kvrck, iyidir çok şükür işlerle uğraşıyorum.
Günaydın selinay , şemşamer , edanur
Nasılsınız bugün
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle nisan anneleri:)
ayrıntılı ulrasonda nelere bakılıyo acaba. cinsiyet kesinleşirmi sizce kızlar. bana büyük olasılıkla kız dedi doktorum.ama ben heyecenla kesinleşmesini bekliyorum
selam kızlar nabersiniz:)
heycan varmı kızlar...ay benım karnım büyüyor büyüdükçe korkuyor hemde heycanlanıyorum.garip duygular içindeyim...bazen karnımı açıp aynada bakıyorum çok tuhaf oluyorum:) mide bulantılarım eskisine göre daha iyi ama hala birazda olsa devam ediyor...benımde 9 ay gidecek sanırım...
ben bi yelek örmüşdüm ama hiç becerememişim:)) annem düzeltmiş getirdi ...bebeğimin ilk giysisi allah kısmet ederse..daha hiç bişi almadık...beklemedeyiz...30. haftamı başlasam almaya acaba çokmu geç kalırım nedersiniz....dahacinsiyetde belli değil 15 inde dr a gidecem umarım dr ablası söyler cinsiyetini bana oğlan gibi geliyor çünkü bu kadar kiloma karşın karnım top gibi:))) kızım olmasını isterdim hep ama hayırlısı artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?