2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar, sabah sabah bu ne bolluk böyle ben uyumaya çalıştım bu gün ama uyuyamadım benim uykusuzluklar başladı yandım valla......................

selinayy canım çok tatlı resimdeki bebeiş yaa bayıldım . ya ne dicem sen cinsiyeti öğrendiğinde kendi doktoruma gittiğimde onada sorucam diyordum cinsiyet şu an kesin belli mi kendi doktorum bakmışmıydı.

eda edanur ,evet erkek dedi canım ,ama oda kordon değilse dedi bencede erkek yani artık canım 20. haftada ayrıntılı ultrasona giricez onda %100 belli oluyo ama erkektir kesin.........

günaydın glnm kvrck iyi dileklrin için teşekkürler canım...senin takvim niye gözükmüyo canım...

günaydın kızlar.bebişler nasıl bakim..
benim hala kımıldamıyor herkes hissetmeye başladımı acaba.biran önce karnımda hissetmek istiyorum.

merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....

Bütün nisan anneleri herkese günaydınlar.Meltem07 hoşgeldin aramıza.Antalyadan katılan 2 kişi olduk desene.Doktor olarak ben Orhan Hoşgör'e gidiyorum özel muayenesine.Çok tutulan ve gerçekten iyi bir doktor.Güleryüzlü, açıklayıcı ve ilgili.Bana ablam tavsiye etti hemşire kendisi.Çoğu doktor geçiştiriyo paragöz dediklerinden yani.Eltimin doktoru öyleydi.Ayrıca Ant.araştırma hastanesinde yani eski devlet hastanesinde çalışıyo doğumunu orada yaparsın.Çok yeni ve tertemiz bi hastane.Umarım açıklayıcı olmuşumdur.:CüvCüv:

selinaycım günaydın.banada kız dedi ama hala kendimi kaptırmak istemiyorum .ptesi ayrıntılı ultrason taraması yapılacak banada.radyolog bakıyomuş değilmi.bu konuda bir bilgin varmı canım.

evet canım farklı bi ultrason herşeyini yüzünü bile net görüyosun bebişin ben kaptırdım valla nalancım hayırlısı bakalım...

glnm , takvim güzel olmuş canım bebiş çok tatlı valla hastane nereye yönlendirecek bilmiyorum 60 ytl fln fark varmış diye duydum tam bilmiyorum 13 ünde fln gidecem doktora bilgi veririm size.....

merhaba nisan anneleri bende bebeğimi 25 nisanda bekliyorum büyük bir heyecanla.....antalyadan katılan var mı ben dr. seçiminde kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.....

bende antalyada yaşıyorum canım.konyaaltında meditalya tıp merkezi var.orda osman beye gidiyorum.çokta memnunum.tavsiye ederim.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler selinaya.s.
Bende pazartesi gitcem doktora
Çok heyecanlıyım
3lü testimizde olcak büyük ihtimalle
Hadi bakalım hayırlısı inşallah:)):Saruboceq:

bende antalyada yaşıyorum canım.konyaaltında meditalya tıp merkezi var.orda osman beye gidiyorum.çokta memnunum.tavsiye ederim.

takvimcim senin bebiş kaç haftalık.Birde gittiğin hastanede ayrıntılı ultrason varmı?Ben Yaşam Hastanesinden Cemil bey e de gitmiştim önce ama orda ayrıntılı yok sanırım tam bilmiyorum.Ama Cemil Beyde çok iyi bi doktor.Bakalım ne yapıcaz.:ecrin_bebek:

ayrıntılı ulrasonda nelere bakılıyo acaba. cinsiyet kesinleşirmi sizce kızlar. bana büyük olasılıkla kız dedi doktorum.ama ben heyecenla kesinleşmesini bekliyorum

selam kızlar nabersiniz:)

heycan varmı kızlar...ay benım karnım büyüyor büyüdükçe korkuyor hemde heycanlanıyorum.garip duygular içindeyim...bazen karnımı açıp aynada bakıyorum çok tuhaf oluyorum:) mide bulantılarım eskisine göre daha iyi ama hala birazda olsa devam ediyor...benımde 9 ay gidecek sanırım...

ben bi yelek örmüşdüm ama hiç becerememişim:)) annem düzeltmiş getirdi ...bebeğimin ilk giysisi allah kısmet ederse..daha hiç bişi almadık...beklemedeyiz...30. haftamı başlasam almaya acaba çokmu geç kalırım nedersiniz....dahacinsiyetde belli değil 15 inde dr a gidecem umarım dr ablası söyler cinsiyetini bana oğlan gibi geliyor çünkü bu kadar kiloma karşın karnım top gibi:))) kızım olmasını isterdim hep ama hayırlısı artık:))

günaydın glnm-kvrck, iyidir çok şükür işlerle uğraşıyorum.

ayrıntılı ulrasonda nelere bakılıyo acaba. cinsiyet kesinleşirmi sizce kızlar. bana büyük olasılıkla kız dedi doktorum.ama ben heyecenla kesinleşmesini bekliyorum

16-24. haftalar arası: Bu haftalar arasında bebeğin organ gelişimi nispeten tamamlanmıştır ve organlar ultrasonda nispeten kolay görülür hale gelir. Büyük gelişim kusurları (anensefali (bebeğin beyin dokusunun olmaması), nöral tüp defektleri (bebeğin omuriliğinin bir defektten dışarı çıkması), böbrek agenezisi (böbreklerin olmaması), kol-bacak gelişim kusurları, karın duvarı defektleri (karın duvarında yapısal kusur olarak varolan bir "delikten" organların dışarı sarkması), dudenal atrezi (on iki parmak barsağında tıkanıklık)) bu ultrasonda saptanabilir. Ultrason 24. haftaya ne kadar yakın bir zamanda yapılırsa, bu tür gelişim kusurlarının yakalanma şansı artar. Bazı anomali türleri ise daha geç ortaya çıkabilir.
19-23. haftalar arasında yapılan ayrıntılı ultrason: Başta anomalili bebek doğurma açısından riski nispeten yüksek olan anne adaylarında (örnek: daha önceden anomalili doğum yapmış olmak, diabetli (şeker hastalığı) olmak, yakın akrabalarında anomalili doğum öyküsü olmak gibi) ideal olanı, tüm anne adaylarına bu incelemenin yapılmasıdır. Ancak ayrıntılı ultrason çözünürlüğü çok daha yüksek ultrason aletleri ve bu konuda tecrübesi olan uzman doktor gerektirir ve hiç bir ülke her anne adayına ayrıntılı ultrason uygulaması önerecek "güce" sahip değildir. Dahası, yukarıda 16-24. haftalar arasında yapılması önerilen ultrasonda, nispeten sık görülen anomaliler dikkatlice bakıldığında zaten saptanabilmektedir. Ayrıntılı ultrason yukarıdakilere ek olarak özellikle kalp anomalilerinin ve tecrübeli bir gözün kolaylıkla tanıyabileceği anomalilerin görülmesine olanak tanır (örnek: dudak-damak yarıklarının "en zor görülenleri", Down sendromu ve diğer kromozom anomalilerine işaret edebilecek "küçük" bulguların saptanması). Bu haliyle ayrıntılı ultrason günümüzde yalızca anomalili doğum yapma riski yüksek olan anne adaylarına önerilen bir inceleme olarak varlığını sürdürmektedir.

hayırlı olsun canım, güle güle giysin.bende daha hiç bi faaliyet yok. cinsiyetini bi öğreniyim ona göre bişeyler bakarım artık. örgü işinide hiç beceremiyorum, ama duramam, mutlaka bişeyler alır kendi çapımda örmeye çalışırım.
aslında bi makenam olsa , evde kendim diksem diyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…