2009 Nisan Anneleri buraya

Hepinize gunaydin nisan anneleri...insallah gununuz mutluluk ve huzur dolu gecer...Benim bebek iki bucuk aylikkenden beri kipirdiyor cok hareketli, bugun sabahta hareketleriyle bana gunaydin dedi...bugun ebedeb randevum alinacak bakalim han gune verecekler, cok merak ediyorum ne durumda oldugunu bebegimin...

şemşamercim bana doktorum %80 erkek dedi ama bende 20 kasıma kadar tam emin değilim tabi.ama belirtiler olarak erkek gibi.Benimkide pek hareket etmiyo 1-2 hafta önce kayıyodu karnımda şimdi onuda pek yapmıyo sayılır.Kime söylesem erkek bebek hareket etmez kayar diyolar.Belki seninkide erkektir.Çünkü kızıma hamileyken tekme atardı ve hareketliydi.Buarada bende geçen gün kızıma ve bebişime yün almıştım dün akşam kızım kazağına başladım hırkası yani.bebişe mavili aldımya hadi hayırlısı.Ama daha 2 aylıkhihoyyytken kardeşimde mavi bir hastane çıkış seti almıştı.(ben erkek hissediyorum diye)

benim oğlum çok haraketliydi. sık sık tekme atardı. bunda arada dedğin gibi kayma oluyor. tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun da gönlüm Allaha ağır varmısn kızdan yana biraz. geçende göstermeyince o tarafa doğru bir meylim oldu, kızlar pek göstermez felan dedi herkez. gerçi çok kaptırmakta istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemem.
hayırlısı bakalım. pazartesi güne gidcem. ve alabilirsem 5 günlük bi izin almayı düşünüyorum. evimde rahat rahat bi kahvaltı yapmak istiyom. simit , açma , yemek istemiyorummmmmmmmmmmm.
eğer izin alabilirsem, izin dönüşü cinsiyetini öğrenmiş olursam paylaşırım.

Evet canım kızlar göstermiyo ve çok geç belli oluyo cinsiyetleri.Cinsiyeti öğrenince bizide unutma bak merak ediyoruz.İzne ayrılmadan yaz bize bekletme :) ayy canım açma istedi gördünmü bak cokacimcoook

Ben de haftaya izin almak istiyorum. Annemlerin yanına Bursaya gideyim de bana baksınlar biraz. Tek başına idare et et nereye kadar. Şimdi yine idare edebiliyorum da daha da ilerleyince zaman nasıl olacak bakalım. İki anne de şehir dışında oturuyorrr :çok üzgünüm:

ne zaman başlayacaksın bişi almaya canım..

kızlllaar günaydınnnn

ay bi durun yazamyın yaaa sabahtan beriiii 20 sayfadan fazla okudummm

kah güldüm kahhh agladım:::))))))

alemsiniz vallaaa
kocalarınızı kacırmayın hııııııı daha lazım onlar bizee
ama ben hala kardes modunda geziniyorummm::))))
gerci böle daha kıymetli oluyormusss

semsemer ve ebrar cok aglattınız beni yaaa

gecmişler olsun sekerler

ama bişi söliyim mi su kaynanalara falan cok sinir oluyorummm ben
benimki ankarada ama zaten konusmuyorum gecen sen bir kez evime geldi ve birdaha gelememesi için yapılacak herseyi yaptıgı için artık hayatımda yokkkkk

rahatım yaniii
bence sizde uzak tutun kendinizdennnn
üzmesinler sakın siziiiiii
karısmam sonra

ya böyle şeyler anlatınca siz kayınvalideleriniz hakkında çok üzülüyorum. Ben çok şükür çok iyi birine rasgelmişim, onu çok seviyorum o da beni. Allah nazardan saklasın. İnşallah hep böyle olur.

ben geldim geç farkettim ama farkettim sizi sonuçta öyle sıkılıyor ve kendimi öyle yalnız hissediyordumki tabi evde oturmamın ve 2 tarafında ailesinin farklı şehirde olmalarının ve artık benim asosyal bir hatun olmamın etkileri büyük sıkılmamda dimi bende dr.un verdiği tarihe göre 24 ile 27 arası alacağım nasipse bebeğimi kucağıma,biliyormusunuz beni hiç üzmedi şimdiye kadar yani ne başdönmesi ne mide bulantısı ne uyku maşallah maşallah diimki dünyaya geldikten sonrada üzmesin dimi :)tekrar herkese merhaba

ebrucun ALLAH nazarlardan saklasın

megul canım evet bu hafta midem bulandı ama neden biliyormusun???? bebşim hareket etmeye basladıgı içinnn aman hareket etsinde ben razıyımmm daha ne isteyimmm
ama bu bulantılar ilk zamankinden farklıııı

saglıcakla kalınn

öslem hoşgeldin canım

benımde randevum

1 aralıkta ve 4 boyutlu ultrasyona giricem

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar kalabalık olduk. İnşallah hepimiz sağlıklı ve kolay bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

ne zaman başlayacaksın bişi almaya canım..

cinsiyeti belli olsunda canım , hoşuma giden şeyleri almaya başlarım. erkek olursa biraz şanssız olacak bu konuda , çünkü oğlumdan kalan çok şey var . tabi yenileride alınacak ama o kadar çok değil.

Evet canım kızlar göstermiyo ve çok geç belli oluyo cinsiyetleri.Cinsiyeti öğrenince bizide unutma bak merak ediyoruz.İzne ayrılmadan yaz bize bekletme

evde internetim yok canım. keşek olsa ayrılmamış olurum böylelikle sizle.

hoş geldin öslem, güzel bir gebelik geçirirsin inşallah. eh artık burayıda buldun pekde sıkılman. yerimseniben

didemcim sanada iyi dileklerin için teşekkürler. kaynandan ebrartuba çok çekmiş. ama allah kurtarmış en sonunda. benim kaynanımn varlığı ile yokluğu pek belli değlidi o zamanlar.
ama şuanda varlığı gayet belli(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…