günaydın canımm ben iyiyim anlamsız bir neşe var üzerimde dün de böyleydim bugünlerde herşeye gülüyorum. lülülülülülü
hayırlı olsun canım, güle güle giysin.bende daha hiç bi faaliyet yok. cinsiyetini bi öğreniyim ona göre bişeyler bakarım artık. örgü işinide hiç beceremiyorum, ama duramam, mutlaka bişeyler alır kendi çapımda örmeye çalışırım.
aslında bi makenam olsa , evde kendim diksem diyom :)
şemşamercim bana doktorum %80 erkek dedi ama bende 20 kasıma kadar tam emin değilim tabi.ama belirtiler olarak erkek gibi.Benimkide pek hareket etmiyo 1-2 hafta önce kayıyodu karnımda şimdi onuda pek yapmıyo sayılır.Kime söylesem erkek bebek hareket etmez kayar diyolar.Belki seninkide erkektir.Çünkü kızıma hamileyken tekme atardı ve hareketliydi.Buarada bende geçen gün kızıma ve bebişime yün almıştım dün akşam kızım kazağına başladım hırkası yani.bebişe mavili aldımya hadi hayırlısı.Ama daha 2 aylıkhihoyyytken kardeşimde mavi bir hastane çıkış seti almıştı.(ben erkek hissediyorum diye)
benim oğlum çok haraketliydi. sık sık tekme atardı. bunda arada dedğin gibi kayma oluyor. tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun da gönlüm Allaha ağır varmısn kızdan yana biraz. geçende göstermeyince o tarafa doğru bir meylim oldu, kızlar pek göstermez felan dedi herkez. gerçi çok kaptırmakta istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemem.
hayırlısı bakalım. pazartesi güne gidcem. ve alabilirsem 5 günlük bi izin almayı düşünüyorum. evimde rahat rahat bi kahvaltı yapmak istiyom. simit , açma , yemek istemiyorummmmmmmmmmmm.
eğer izin alabilirsem, izin dönüşü cinsiyetini öğrenmiş olursam paylaşırım.
benim oğlum çok haraketliydi. sık sık tekme atardı. bunda arada dedğin gibi kayma oluyor. tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun da gönlüm Allaha ağır varmısn kızdan yana biraz. geçende göstermeyince o tarafa doğru bir meylim oldu, kızlar pek göstermez felan dedi herkez. gerçi çok kaptırmakta istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemem.
hayırlısı bakalım. pazartesi güne gidcem. ve alabilirsem 5 günlük bi izin almayı düşünüyorum. evimde rahat rahat bi kahvaltı yapmak istiyom. simit , açma , yemek istemiyorummmmmmmmmmmm.
eğer izin alabilirsem, izin dönüşü cinsiyetini öğrenmiş olursam paylaşırım.
hayırlı olsun canım, güle güle giysin.bende daha hiç bi faaliyet yok. cinsiyetini bi öğreniyim ona göre bişeyler bakarım artık. örgü işinide hiç beceremiyorum, ama duramam, mutlaka bişeyler alır kendi çapımda örmeye çalışırım.
aslında bi makenam olsa , evde kendim diksem diyom :)
Oslem ve arzu aramıza hoşgeldiniz:))
Didem urla sizler nasılsınız bakalım?
ne zaman başlayacaksın bişi almaya canım..
Evet canım kızlar göstermiyo ve çok geç belli oluyo cinsiyetleri.Cinsiyeti öğrenince bizide unutma bak merak ediyoruz.İzne ayrılmadan yaz bize bekletme
ben geldim geç farkettim ama farkettim sizi sonuçta öyle sıkılıyor ve kendimi öyle yalnız hissediyordumki tabi evde oturmamın ve 2 tarafında ailesinin farklı şehirde olmalarının ve artık benim asosyal bir hatun olmamın etkileri büyük sıkılmamda dimibende dr.un verdiği tarihe göre 24 ile 27 arası alacağım nasipse bebeğimi kucağıma,biliyormusunuz beni hiç üzmedi şimdiye kadar yani ne başdönmesi ne mide bulantısı ne uyku maşallah maşallah diimki dünyaya geldikten sonrada üzmesin dimi :)tekrar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?