2009 Nisan Anneleri buraya

19 haftalık hamileyim ve hiç bulantım olmadı baş dönmemde:)rahat bir hamilelik geçiriyorum ama baş agrım çok kızlar bide o olmasa

benim oğlum okula gittiği için maalesef ben annemlerde kalamayacam. onlarda gelemiyor, yalnız yalnız oturmaya devam edcem.

Ah keşke sizler gibi benim kaynanamda şehir şehir uzakta olsa.Malesef evimizin arası 3-4 metre.Yanyana yani.Napalım belki Allah beni kaynana durumundan cennete gönderir.(heni eş durumundan tayin isteyenler gibi:)) ) Ayrıca benim kayınvalidemin kayınvalideside var yani babannesi eşimin.Allah acısın bana artık.Babanne daha maşallah turp gibi bizi gömecek.:bbo:

Ayrıca yeni gelen arkadaşlar arzu ve öslem hoşgeldiniz.Biz kopamıyoruz buradan umarım sizde seversiniz.Buradaki arkadaşlığımız olmasa nasıl geçer günler bilmiyorum.Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Teker teker öpüyorum o bebişlerinizle sizi.

Selam hamişler:ecrin_bebek: Yeni gelenler hoşgeldiniz... Benim bebiş bugün aşağılarda yine, sancı yaratıyo tabi aşağıda olduğu için. Dün evden çıkmadım, bütün gün internette bebek odası ve eşyalarına baktım. Yaaa inanılmaz güzel şeyler varrr. İşallah son günlerimize sağlıkla gelirizde, alışverişimiz keyifle geçer:Saruboceq:
Yarın testlerimiz belli oluyo bakalım hayırlısı. Bu haftalarda bebeklerinizin omega3 e ihtiyacı var beyni geliştiği için, unutmayın, ceviz, balık, ıspanak yemeye çalışın. En kötüsü ton balığı bile yeseniz bi fayda oluyomuş....

Ah canım benim benim kendimden uzak tutmam imkansız malesef.Onunla başetmeyi öğreniyorum hala.Kızıma aldığım genç odasını henüz söyleyemedim valla laf söylicek diye.Ama oda gelecek hafta gelecek eve bakalım ne yapıcam :) Sanki oğlu ödüyo herşeyi ne alsam kadın oğlunu masrafa sokuyorum diye laf söylüyysa ben kendi maaşımla rahat rahat ödüyorum.Napalım Allah hepimize yardım etsin.kaydirigubbakcemile

Evet canım omega3 öenmli bu aylarda beynin gelişimi için.Ben her sabah cevizle kahvaltı ediyorum birde balık yiyorum hatta eşim azönce almış akşama inşallah yicez.Ispanağada bayılıyrum zaten 1kg aldım pazrdan hertürlüsünü yerim valla.Ama eşimle kızım ellerini bile sürmüyolar işte.

ben kayınvaldemle birlikte oturuyorum ve yakında ayrılcaz ama hiç istemiyorum evin içinde tek arkadasım tek sırdaşım nese ALLAHTAN uzaga gitmiyo bi kat üste cıkıyo:)

Ebrartuba haklısın buraya bende çok alıştım:1hug:
Bende sizleri seviyorum..
Ayrıca sen kayınvalideden ayrıymışsın
Ben aynı evi paylaşıyorum:1rolleyes:
Ama çok şükür iyiyiz kayınvalidemle
Allah bozmasın :Saruboceq:

ebrarcım allah yardımcın olsun valla. biz evlilğimizin ilk 4 senesi ayrı şehirlerde idik. ama hasretine daha fazla dayanamıyop koşa koşa geldik yanına.

yaşlılar bizden sağlamlar valla.

selam kızlar.. bakıyorum herkes iyi:) maşalah çeneye... oku oku yetişemiyom size yaaa:):):)
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
kaynana muhabbetine gelince ben de şanslılar arasındayım... Rabbime bin şükür ki çok iyi biri inşallah hep bööle olur. ben daa 4.5 aylık evliyim zaten:)
şemşamer takvimin güsel olmuş:)

Meme başı çatlakları: Emzirmeden sonra anne sade ve temiz su ile meme başını temizlemelidir. Meme başında çatlak olmaması için her emzirmeden sonra meme başına 1-2 damla anne sütü sürün.
alıntı.

internette bazen böyle kolay ve faydalı şeyler çarpıyor gözüme sizinle de paylaşayım istedim.Umarım hiç birimizin emzirirken sorunları olmaz.Ama bu öneride uygulanabilir çok doğal bir yol di mi?

canım neden kardeş gibisiniz doktormu yasakladı . ama bildiğim kadarıyla doktorada gitmiyorsun. bende hiç öle bi durum yok allaha şükür bi problemde yaşamadım. doktora sormuştum ne zamna kadar olucak diye o da bi problem çıkmazsa doğuma kadar dedi. çüşş yani kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bursasu
nasılsın?

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın

gedacım kızın hayırlı olsun okuduğum akşam yazmıştım ama o akşamda sitede sorun vardı mesajım çıkmadı
bu arada kız bebeklerin sayısı günden güne artıyor erke bebeklerle arayı kapatacaklar galiba

kaynanalarımı çekiştiriyorsunuz ooof oflülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…