canım tesekkür ederim cok sagol cok mutlu ettin beniiiŞeniz
ALLAH ta seni güldürsünnn:sm_cool:
iiyimm sen nasılsınnnnn
ALLAH a emanet olll
Ben de haftaya izin almak istiyorum. Annemlerin yanına Bursaya gideyim de bana baksınlar biraz. Tek başına idare et et nereye kadar. Şimdi yine idare edebiliyorum da daha da ilerleyince zaman nasıl olacak bakalım. İki anne de şehir dışında oturuyorrr :çok üzgünüm:
didemcim sanada iyi dileklerin için teşekkürler. kaynandan ebrartuba çok çekmiş. ama allah kurtarmış en sonunda. benim kaynanımn varlığı ile yokluğu pek belli değlidi o zamanlar.
ama şuanda varlığı gayet belli(((((((((
semsemer ve ebrar cok aglattınız beni yaaa
gecmişler olsun sekerler
ama bişi söliyim mi su kaynanalara falan cok sinir oluyorummm ben
benimki ankarada ama zaten konusmuyorum gecen sen bir kez evime geldi ve birdaha gelememesi için yapılacak herseyi yaptıgı için artık hayatımda yokkkkk
rahatım yaniii
bence sizde uzak tutun kendinizdennnn
üzmesinler sakın siziiiiii
karısmam sonra
Selam hamişler:ecrin_bebek: Yeni gelenler hoşgeldiniz... Benim bebiş bugün aşağılarda yine, sancı yaratıyo tabi aşağıda olduğu için. Dün evden çıkmadım, bütün gün internette bebek odası ve eşyalarına baktım. Yaaa inanılmaz güzel şeyler varrr. İşallah son günlerimize sağlıkla gelirizde, alışverişimiz keyifle geçer:Saruboceq:
Yarın testlerimiz belli oluyo bakalım hayırlısı. Bu haftalarda bebeklerinizin omega3 e ihtiyacı var beyni geliştiği için, unutmayın, ceviz, balık, ıspanak yemeye çalışın. En kötüsü ton balığı bile yeseniz bi fayda oluyomuş....
Ay canım ne güldüm ya:)ebrarcım allah yardımcın olsun valla. biz evlilğimizin ilk 4 senesi ayrı şehirlerde idik. ama hasretine daha fazla dayanamıyop koşa koşa geldik yanına.
yaşlılar bizden sağlamlar valla.
kızlllaar günaydınnnn
ay bi durun yazamyın yaaa sabahtan beriiii 20 sayfadan fazla okudummm
kah güldüm kahhh agladım:::))))))
alemsiniz vallaaa
kocalarınızı kacırmayın hııııııı daha lazım onlar bizee
ama ben hala kardes modunda geziniyorummm::))))
gerci böle daha kıymetli oluyormusss
hoşgeldin bursasu
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?