selam kızlar.. bakıyorum herkes iyi:) maşalah çeneye... oku oku yetişemiyom size yaaa:):):)
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
kaynana muhabbetine gelince ben de şanslılar arasındayım... Rabbime bin şükür ki çok iyi biri inşallah hep bööle olur. ben daa 4.5 aylık evliyim zaten:)
şemşamer takvimin güsel olmuş:)
Ah canım Gedacım benim evliliğin ilk yılı ve hamilelik boyunca melek gibi oluyolar zaten.Çocuk bi doğsun sen gerçek yüzünü görürsün.Ama inşallah seninki bir istisnadır ve değişmez :))Ama benim oğlum olursa hiç kaynanalık yapmıcam kızım nasılsa gelinimde öyle olacak.kaydirigubbakcemile3
Canım bende 6aylık evliyim.selam kızlar.. bakıyorum herkes iyi:) maşalah çeneye... oku oku yetişemiyom size yaaa:):):)
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
kaynana muhabbetine gelince ben de şanslılar arasındayım... Rabbime bin şükür ki çok iyi biri inşallah hep bööle olur. ben daa 4.5 aylık evliyim zaten:)
şemşamer takvimin güsel olmuş:)
gedacım yeni gördüm, bazen hızlı yazıyım derken satır aralarını kaçırıyorum. gözün aydın kızın oluyormuş, oğlun devri bittimi yoksa . kız sayısında artışmı olacak acaba, bekleyip görecez bakalım
teşekkürler bursasusen de hoşgeldin.. nasılsın canım... ben de kimseler kaale almadı diye hayıflanıyodum:) zaten bi kaç gün de giremicemsenin oğluşun nasıl...
selam millet..kaynana mevzuu benim çok hassas olduğum bir konu (dün de belirtmiştim) benimki bebeğimin cinsiyeti hususunda canımı bir sıktı ki ..o zmandan beri mesafe koydum normalde neler yaşadım hepsini sineye çektim ama bebeğime laf gelince aslan kesildim...annelik böyle bir şeymiş..
maşallah ebrarcım.. ben hiç örgü de bilmiyom kimse de yapmıcak ööle olup gidcek bizim kız:):):)
Canım bende çok seviyordum örgü örmeyiKızlar hem kızımın hırkasını örüyorum işyerinde hemde yazılanları takip ediyorum.Pek kimse yok ofiste işlerimide bitirdim elim boş durmasın diye yünümüde getirmiştim :)
resim nasıl ekleniyo bilen varmı?
Arkadaşalr ilişkiye girmek konusunda yazılar yaılmış.Benimde çekinerek sorucam bi sorum olacak.Doktor ilişkiyi yasaklamadı ancak biz sanırım 1 buçuk aydır 1 kere beraber olmaya çalıştık ama ondada bebeğe bişey olacak korkusuyla konsantre olamadık ve olmadı doğru düzgün.Sebebide şu benim karnım bayağı bir büyüdü.Çok sert ve gergin ayrıca kocaman...Pozisyon olarak erkek üstte pozisyonunda bebek zarar görürmü korkusundan yapamıyoruz.Diğer şekildede konsantre olamıyoruz yada bayan üsstteyken ağrı oluyo bende ...Sebep pozisyon bulamamız yani.Belki biraz açık sordum ama sorucak kimseyi bulamadım..Erkek üstte pozisyonu bebeğime zarar vericek diye korkuyorum .eşim benden daha çok korkuyo onun için ilişkiye girmek istemiyo.Bende geçen gün biraz ağladım filan ..Dedimki hamilelik psikolojisi sen bunu anlamıyosun ama sanki artık vucudum fılan bozuldu gözüne güzel görünmüyorum diye düşünüyorum dedim.O da üzüldü....Biraz uzun oldu kusura bakmayın cümleleri toplayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?