2009 Nisan Anneleri buraya

ne güzel herkes burda bu arada doktoru hiçbirşey yokken cinselliği yasaklıyan varmı düşük olma ihtimali iin
benimki ilk günden beri yasaklamadı bişey olmaz dedi (renkli akıntılı günlerim hariç)
hala da yasak değil heheheh

teşekkürler bursasusen de hoşgeldin.. nasılsın canım... ben de kimseler kaale almadı diye hayıflanıyodum:) zaten bi kaç gün de giremicem senin oğluşun nasıl...

Ah canım Gedacım benim evliliğin ilk yılı ve hamilelik boyunca melek gibi oluyolar zaten.Çocuk bi doğsun sen gerçek yüzünü görürsün.Ama inşallah seninki bir istisnadır ve değişmez :))Ama benim oğlum olursa hiç kaynanalık yapmıcam kızım nasılsa gelinimde öyle olacak.kaydirigubbakcemile3

benim oğluşumda iyi teyzesi ama en son gittiğimizde pek kıpırdamadı babası göremedi pipisini 3 hafta sonra gidicez işte
3lü test için .hayırdır sen nie giremiceksin buraya

amin ebrarcım inşallah benimki de değişmez... ama bebek olduunu daa yeni dedim ben onlara:) 3 aydan sonra....inşallah tatlı bi kaynana olursun...kaydirigubbakcemile5

3 günlüğüne şehir dışına çıkcam.. aaaa önümüzdeki hafta da yazılı yapcam o yüzden yoğu olurum artık belli bi süre bir iki yazar çıkarım.. tai kopabilirsem sizden... çok alıştım ben de buraya.... her geçen gün de artıyoruz maşallah:):):):)

selam millet..kaynana mevzuu benim çok hassas olduğum bir konu (dün de belirtmiştim) benimki bebeğimin cinsiyeti hususunda canımı bir sıktı ki ..o zmandan beri mesafe koydum normalde neler yaşadım hepsini sineye çektim ama bebeğime laf gelince aslan kesildim...annelik böyle bir şeymiş..

Canım bende 6aylık evliyim.
Benimde kayınvalide iyi çok şükür
Ama ebrartuba öyle demiyo
İstisnalar kaideleri bu seferlik bozsun bizim için:1hug:

teşekkürler bursasusen de hoşgeldin.. nasılsın canım... ben de kimseler kaale almadı diye hayıflanıyodum:) zaten bi kaç gün de giremicem senin oğluşun nasıl...

olrum gedacım bak o zaman yazmıştım sana ben. hayıflanma takip ediliyosun canım. bazen sık yazışmalardan dolayı sayfalar arasında sıkışıp kalıyor satırlar.

bende 17 aylık evliyim kaynanam beni hiç istememişti bana kırıcı şeyler söledi aşağıladı sebepsiz yere hiç cevap vermedim annemleride karıştırtmadım şimdi ii yiz Allah bozmasın ne zaman iyi olduğunu söylesem kesin bişeyler oluyo kadına ama ben kaynana olsam gelinimde iyi bir insansa heleki oğlum onula mutluysa bi kenara çekilirim

bebeklerimizin cinsiyetini belirlemeyerimsenibenk elimzedmiymiş ki canım. hem ne ololursa olsun onlar bizim canımız.

Kızlar hem kızımın hırkasını örüyorum işyerinde hemde yazılanları takip ediyorum.Pek kimse yok ofiste işlerimide bitirdim elim boş durmasın diye yünümüde getirmiştim :)

çocuk doğunca değişiyo bu kaynanalar herşeye karışmak istiyorlar,bizdemi böyle olacaz ya hiç sanmıyorum şimdi koydum mesafeyi daha iyiyiz valla fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş hehe...

maşallah ebrarcım.. ben hiç örgü de bilmiyom kimse de yapmıcak ööle olup gidcek bizim kız:):):)

maşallah ebrarcım.. ben hiç örgü de bilmiyom kimse de yapmıcak ööle olup gidcek bizim kız:):):)

Gedacim benimde bildiğim söylenemez 1-2 kez kızıma hırka falan örmüştüm.Şu akıllı yünlerden aldım da kızımada oğluşumada öyle düz örücem işte.Önce kızımınkinden başladım.Bizim bebişler yaza geliyo zaten pek giymezler.Gelecek kışa hazırlık olacak artık.:CüvCüv:

Kızlar hem kızımın hırkasını örüyorum işyerinde hemde yazılanları takip ediyorum.Pek kimse yok ofiste işlerimide bitirdim elim boş durmasın diye yünümüde getirmiştim :)
Canım bende çok seviyordum örgü örmeyi
İşyerinde boş kaldıkça örüyodum
Herkes çok beğeniyodu
Şimdi öremiyorum
Baya yelek, kazak ördüm
iyikide örmüşüm

Selinay inşallah biz öyle olmayız canım
ilerde nasıl olur hiç bilemeyiz tabi

Arkadaşalr ilişkiye girmek konusunda yazılar yaılmış.Benimde çekinerek sorucam bi sorum olacak.Doktor ilişkiyi yasaklamadı ancak biz sanırım 1 buçuk aydır 1 kere beraber olmaya çalıştık ama ondada bebeğe bişey olacak korkusuyla konsantre olamadık ve olmadı doğru düzgün.Sebebide şu benim karnım bayağı bir büyüdü.Çok sert ve gergin ayrıca kocaman...Pozisyon olarak erkek üstte pozisyonunda bebek zarar görürmü korkusundan yapamıyoruz.Diğer şekildede konsantre olamıyoruz yada bayan üsstteyken ağrı oluyo bende ...Sebep pozisyon bulamamız yani.Belki biraz açık sordum ama sorucak kimseyi bulamadım..Erkek üstte pozisyonu bebeğime zarar vericek diye korkuyorum .eşim benden daha çok korkuyo onun için ilişkiye girmek istemiyo.Bende geçen gün biraz ağladım filan ..Dedimki hamilelik psikolojisi sen bunu anlamıyosun ama sanki artık vucudum fılan bozuldu gözüne güzel görünmüyorum diye düşünüyorum dedim.O da üzüldü....Biraz uzun oldu kusura bakmayın cümleleri toplayamadım...

Canım bende senin gibi oldum
Ağladım falan işte
Ne bileyim kendimi kötü hissettim
Hamilelik psikolojisi sanırım
Bizde bebeğimizi düşünüyoruz ama
Sorun yoksa son 2 aya kadar bir sakınca olmadığını duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…