Arkadaşalr ilişkiye girmek konusunda yazılar yaılmış.Benimde çekinerek sorucam bi sorum olacak.Doktor ilişkiyi yasaklamadı ancak biz sanırım 1 buçuk aydır 1 kere beraber olmaya çalıştık ama ondada bebeğe bişey olacak korkusuyla konsantre olamadık ve olmadı doğru düzgün.Sebebide şu benim karnım bayağı bir büyüdü.Çok sert ve gergin ayrıca kocaman...Pozisyon olarak erkek üstte pozisyonunda bebek zarar görürmü korkusundan yapamıyoruz.Diğer şekildede konsantre olamıyoruz yada bayan üsstteyken ağrı oluyo bende ...Sebep pozisyon bulamamız yani.Belki biraz açık sordum ama sorucak kimseyi bulamadım..Erkek üstte pozisyonu bebeğime zarar vericek diye korkuyorum .eşim benden daha çok korkuyo onun için ilişkiye girmek istemiyo.Bende geçen gün biraz ağladım filan ..Dedimki hamilelik psikolojisi sen bunu anlamıyosun ama sanki artık vucudum fılan bozuldu gözüne güzel görünmüyorum diye düşünüyorum dedim.O da üzüldü....Biraz uzun oldu kusura bakmayın cümleleri toplayamadım...
Şemşamer sana katılıyorum ancak eşimi ben uzak tutmuyorum.O ilişkiye girmek isteöiyo korktuğu için. O benden daha fazla korkuyor.Benimde canım buna sıkılıyo sonuçta bende bebeğimi düşünüyorum tabiki bende ona bişey olsun istemem ama doktorlar sorun yok dediği sürece sorun olacağını düşünmüyorum.Bunu onada söylüyorum ama oda o kadar karnın kocamam üstüne yatamıyorum elimde değil korkuyorum diyo..Napıcaz bilmiyorum...
Şemşamer sana katılıyorum ancak eşimi ben uzak tutmuyorum.O ilişkiye girmek isteöiyo korktuğu için. O benden daha fazla korkuyor.Benimde canım buna sıkılıyo sonuçta bende bebeğimi düşünüyorum tabiki bende ona bişey olsun istemem ama doktorlar sorun yok dediği sürece sorun olacağını düşünmüyorum.Bunu onada söylüyorum ama oda o kadar karnın kocamam üstüne yatamıyorum elimde değil korkuyorum diyo..Napıcaz bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?