2009 Nisan Anneleri buraya

8 nisan 2009 aynı şeyleri bende yaşıyorum
eşimde çok korkuyor bi zarra gelcek diye hatta yaparken ikidebir göbeğe dikkat deyip duruyo bütün hevesimi kaçırıyo ayıptır söylemesi.
benden daha pimpirikli yaa doktor bişey olmaz dedi bizede ama benimki ikna olmuyor deli ediyor beni aynen sende olduğu gibi banada sanki eşim beni beğenmiyor diye aklıma geliyor artık güzel değilim çekici değilim kendimi yiyip duruyorum bende

düşük tehlikesi yoksa birşey olmaz canım. doktorlar hep bu yönde konuşurlar. ilişkiden önce rahatlamın gerekli . normal zamandaki gibi rahat bi şekilde yapabilirsiniz. kendinizi kasdığınızz için zevk alamıyorsunuduz. gevşeyin. bebeğe hiç bişey olmaz. bu dönemde erkğe daha çok iş düşüyor. erkeğin kadına daha duygusal ve anlayışlı yaklaşması lazım. suçlayıcı ve zorlayıcı bi şekilde değil. kadın hamillekten ötürü duygu karmaşası yaşıoyr, fizloyojik bir değişime uğruyor. bedensel ve ruhsal olarak daha duyarlı hale geliyor. benimilk gebeliğimde koku alma duyum çok artmıştı. eşim dahi burnuma kokuyordu . yanıma yaklaştırmıyordum. oda anlayışla karşılardı sağolsun. bu tür durumlarda değilseniz , eşinizin size yaklaşmasına müsad edin. onu kendinizden uzkalştırmayın. ikinizin arasında duygu alışverişi bebğinizide pozitif enerji olarak geçecektir.
nacizane fikirlerim.

Şemşamer sana katılıyorum ancak eşimi ben uzak tutmuyorum.O ilişkiye girmek isteöiyo korktuğu için. O benden daha fazla korkuyor.Benimde canım buna sıkılıyo sonuçta bende bebeğimi düşünüyorum tabiki bende ona bişey olsun istemem ama doktorlar sorun yok dediği sürece sorun olacağını düşünmüyorum.Bunu onada söylüyorum ama oda o kadar karnın kocamam üstüne yatamıyorum elimde değil korkuyorum diyo..Napıcaz bilmiyorum...

anlıyorum canım. belki hamilelkte cinsel hayat felan diye kitap bulup okuyabilrisinz. farklı pozisyonlar felan öğrenebilrisniz.CADIARZU hatta belkim bakarsınız o pozisyonları çok beğenir doğumdan sonrada devam ettirisirsiniz. mutlaka çözümler vardır canım. biraz araştırın.

benimki de aslında kız olduğunu duyunca "OLSUN" dedi . Sonra toparlamaya çalıştı, zaten biz sarı kız diye seviyorduk falan. Üzüldüm tabi. Gerçi oda şaşkınlık ve heyecandan demiş olabilir ama ne bilim hemen alınıyor insan hamileyken.

kadınların nazını çekmekte zordur ama katlanacaklar ne yapalım.

neyse bana müsade arkadşlar . ben kaçıyorum. iyi akşamlar hepinize

Canım bence o senin üstünde olmasın ya sen üstte ol yadadiğer pozüsyonları deneyin.Bizdede durum aynı.eşim çok korkuyo.Benim ısrarımla oluyo ondada geçen sefer biraz sancım olmuştu 1-2 gün sonra o yüzden olmuştur diye artık kesin korkuyo.Bende sen beni beğenmiyon artık diye söylüyorum çokta kafama takıyorum abuksabuk rüyalar görüyorum işte.Napalım idare edicez artık.:CüvCüv:

iyi akşamlar nisan anneleri :CüvCüv: cinsellikten bahsatmişsiniz madem ben sizi teselli edeyim. biz eşimle 3,5 aydır bişey yapamıoruz kızlar. daha önce iki düşük yapmıştım ve dr ilişkiyi yasakladı bişey olmasın die. hoş önceki gebeliklerimde de yaşamamıştık zaten korkudan. anlayacağınız en vahim durumda olanınız benim sanırım senağlama zavallı kociş de ısrar edemior, bir iki defa edecek oluyor ben vicdan muhasebesi yaptırınca geri çekilior. allah yardımcısı olsun aşkımın :sm_confused:

aslında ben akşamları şu uyku olayımı bi çözsem eşimi kandırırımda benim de çok uykum geliyosanki bütüngün sırtımda yük taşımışım yorgunluktan ölüyorum.Sabah güzel kalkıyorum ama bu seferde kızım okula gideceği için kocişimimıncıklayamıyorum.Nolcak bizim bu halimiz.Neyse herkese iyi akşamlar.

kızlarrrrr

valla kardes olduk dedik siz bizdenm dertli cıktınızzzzz:::)))

ay cok komık valla bize kimse yasaklamadı zaten doktor yüzü gördüğümde yok ama ben biraz kendimi agırdn satıyorum:::::))) ay ne ayıp neler yazıyorummmm

aslında sakıncalı bi durum yok bence düşük tehlikesi olanlar haricinde özellikle son aylarda dogumu bile kolaylastırır

ama ben simdi bebişe ayıp olur diyorumm, biz biraz yaramazlık yapıyordukk simdibiraz uzak kalınca daha güzel oluyor yani birbirimizi özlemeyi hatırladık, (evlenmeden önceki gibii)

bide kocacım bebişe zarar veririm diye korkuyorrr
bence kadın üste olmamalı cunku o zaman biraz sancılı olabiliyorr::)))
ay ne ayıp neler yazdımmmm
umarım bizden baska kimseler okumaz:::))))

Didemcim çok hoş yazmışsın canım
Güldürdün akşam akşam
Allah'ta seni güldürsün her daim...
Eşinle bebişinle sağlıklı ömürler geçir emi..
Sizleri çok seviyorum ve de çok öpüyorum nisan anneleri
Görüşmek üzere
İyi akşamlar :)))

kızz didemm valla inşallah başkaları okumaz çok ayıp valla neler konuşuyoz dimi kaydirigubbakcemile3 ya aslında bizde durum daha farklı eşim beni daha çekici buluyor ne alaka dimi -tatlicadiarzu- o konuda çekinmesi yok hatta ben diyorum karnıma fazla yaslanma diye tamam diyo özür diliyor 2 günde 3 günde bir oluyor :asigim: 8 nisan bencede şemsaverin dediği gibi bir kitap alın veya internetten araştır ona da okut içi rahat olsun evlilikte ilişki çok önemli

herkese iyi akşamlar.... görüşmek umuduyla hepinizi ve bebişlerinizi Allah'a emanet ediyorum... hoşçakalın..... ben çıkıyorum inşallah tekrar görüşürüz sitemiz bişiy olmaz....

bişe olmaz kızlar kokmayın, ama ben utanırım aaa ,böle şeyler konuşmayın yaaaaa hehe..............................

Canım bencede korkmanıza gerek yok ama karnımızı korumamız gerekiyo ne olursa olsun. O konuda da önemli olan düşük tehlikesi yoksa sadece karnımıza baskı yapıcak pozisyonlardan uzak durmak. Onun dışında bence iletişimi koparmamak lazım:) Daha bu işin doğumu, loğusalık sendromu, bebeğe alıştığımız ilk günler, kaynanalar:)).....ooooo daha bir sürü engel var o nedenle arayı fazla açmamak lazım, ilişkileri sıcak tutmak lazımkaydirigubbakcemile3 Bu arada biraz internetten de bakarsan illa birlikte olmak için uğraşmana gerek yok, başka iletişim yollarıda var. Sarılıp uyumak, banyo yapmak gibi... bi arkadaş rahat olmak gerek demiş ona katılıyorum, kim yazdı unuttumkaydirigubbakcemile2
Didemcim bu arada sanada çok güldüm:)))
Hamişler boğazınıza dikkat bu arada hamileyiz diye kilolar kontrolden çıkmasın:) sonra gerçekten beğenmez kocişler biziklava: Ekmek, hamur, baklava, börek yemeyiiiiiinnn, su için bol bol, sebze meyve yiyiiiiiinnnncokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…