2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın nisan anneleri...Bugün saat 3 te doktora gideceğim inşallah 3 'lü test için...Bbeğimi görücem için çook heycanlıyım...Umarım herşey yolundadır ve bebeğim güzel güzel gösterir kendini:)

hekeze günaydın güzel nisan anneleri!!

aranıza yeni katılıyorum..
1 nisan 2009 bebeğimiz doğacak inşallah.
cinsiyeti erkek..:ecrin_bebek:
bu özel dönemimi sizlerle paylaşmak için buradayımm.
herkeze mutlu,neşeli,sağlıklı günler...

günaydın arkadaşlar, yeni gelen arkadaşımız hoş geldin.
ebrarcım yazdığın konulrda sana katılıyorum. iki konuda da seninle ortakızkaydirigubbakcemile5

,
selinaycım sende taze gelinmisin ayol , ne utanıyonyerimseniben (ŞAKA ŞAKA)

8NİSAN2009 canım güzel bir gün diliyorum. bebşine bizdren selam söyle.a.s.

kendinide fazla kasma, günler torbayamı girdi, dün yapamadıysazın bug ün yaparsınız şekerim.:1hug:

günaydın kızlar,nasılsınız bu gün ..............................................

kızlar 3lü test sonuçlarım:afp 32,1 ue3 7,02 hcg 12821 dir. afp düzeltilmiş 0.93 UE3 3,26 hcg 0,56dır.sonucumda Trisomy 21 sonuvuna göre 6352 de 1 yazıyor.ama yüksek UE3 değeri şüphelidir.yazıyor.
buna göre 3 lü testim riskli mi?normal mi_?
dr 6352 de 1 çok iyi dedi.şüpheli UE3değeri var ama ankaradan o önemli değil diyolar ve aminosentez yapmıyolar dedi.ue3 değeri şüpheli olan var mı?sonuçlarınıza bir bakarsanız sevinirim...

günaydın kızlar ya bu çatlak kremleriyle ilgili konuşsak biraz dün ben biraz araştırma yaptım kafam karıştı kim ne kullanıyor yazarsa çok sevinirim. eczaneden 1/2 krem sordum biri 40 tyl diğeri 17yli linerak gibi bir ismi var. badem yağına 7 ytl dedi. sebametin kremi 21 di kozmetik ürünleri satan yere girdim orda da bir kaç markanın ürünleri vardı 17/15 civarı üzerlerini okudum bence hepsi sadece nemlendirme üzerine ürünler. birde bebe yağı kullanan duymuştum aramızda kullanan vamı kafam çarıştı

çatlak kremi gerginleştirici vs gibi kremleri henüz kullanmaya başlamadım.şimdilik herzamanki nemlendiricilerim ve vücut yağlarımla idare ediyorum.
ama bende araştırmalara başladım
internettekilerin fiyatları daha uygun bence.
gebelik alışverişi ile ilgili bütün sitelerde mevcut bu ürünler.
yanlız daha önceden tecrübesi olan arkadaşlarla sohbetimizde
ne var ne yok kullandıklarını ancak genede egellenemediğini sölediler.
genede biz kullanalım güzellik önemlidir dimi ya:)

ama ben sizin için pardon bizim için en iyisinin ne olduğunu öğrenirim.
eczacı arkadaşım var yardımcı olacaktır.

Nisan anneleri herkese günaydınlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bakalım bugün gündemimizde neler olacak.
edanur çatlak kremlerini araştırmışsın sanırım. ben kullanmadım krem kullanmıcamda sadece her banyodan sonra bebeyağı kullanıyorum, karnıma, sırtıma kadar göğüslerime, özellikle göğüslerimin yan taraflarına ve ucuna bacaklarımın üst ve iç kısma sürüyorum sizede tavsiye ederim.diğer ürünler seninde değin gibi sadece nemlendirme üzerine.bebeyağı kadar etkili olacağını sanmıyorum ben.

Günaydınlar

Neler Konuşmusunuz beeeeeeeeeeeeee ayıp size bi anne olacaklar ehehehheheh şaka şaka

ya konu acılmış madem

biz eşimle hafta 1 yada 2 kere birlikte oluyoruz ve pozisyonda bulduk ama burdada anlatılmzkiii

kadın alta ama yan yatık bi şlekilde göbişiniz yerde ehehehhe

benımde psikolojim bozuk şiştim diye

Ben pre maman diye bi ürün almıştım.Üşenmediğim zamanlarda onu llanıyorum.3 'lü set halinde satılıyodu.1'i sıkılaştırıcı karnını sürüyosun biri göğüsler için ama üçüncünün henüz ne olduğunu kavrayamadım:):)

geda sende mi yeni evlisin benım gibi

bende 23 haziranda evlendim hemen hamile kalmışım

günaydın kızlar
poseidon 80 merheba
aydın yazısını görünce dayanamadım aydınlımısın
bende aydınlıyım ama ist yaşıyorum

ben ilgi gebiliğimde kullanmadım. bunda da henüz kullanmaya başlamadım. hafif çatlakılar var. ilerlermi bilmiyorum. geçen bir hemşire arkadaş , ilkinde kullanmadığın ikicide de kullanmaya başladıktan sonra çatladıoğını söyledi. kafam karıştı benimde.

ZEYTİNYAGIIIIIIIkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…