2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar......
bugün bizim yıldönümümüz....hihoyyythihoyyyt
ama benim eşim de hatırlamadı sanırım.klava:
aslında ben unuturum özel günleri, o hatırlardı bugün tam tersi oldu gibi.CADIARZU
akşama belli olucak....:mymeka:
ıyy ama kesin kayınvaldem her yılki gibi arayıp hadi hazırlan nikah dairesine gidicez diye espiri yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelmeye bile kalkabilirdelikafadulden

hayırlı olsun nice senelere, o nasıl kayıvalideymiş hadi gidelim de sende kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrr
aysudenaz yıl dönümünüz kutlu olsun canımcım
arzu gözünaydın çok sevindim ohh hasret giderirsin annenle.
kızlar ya yine bizim kızlara niye ceza verdiler heryer değişik ticker dolu bizi mi gözlüyo bunlar

cnm onların kullandığı tickerları sadece prof üyeler kullanıyormuş uyarı mesajı geldiğinde de kaldırmayınca ceza almışlar.

eşinle, bebişinle nice mutlu senelere canım...

bizim de dündü, aksam kociş kocaman bir buket çiçek a.s. almıs bana opuyorumnanaktan

sonra da yemege cıktık ama ben cıkarken yasemin in bakım çantasını almayı unutmusum. bizimkinin zaten huysuzlugu üstünde bugünlerde, basladı aglamaya, emzik kaldı evde, bir babasında bir bende derken neyse en sonunda uyudu ama yemek de bitti zaten, nasıl yediğimi anlamadım. bu sene de böyle geçti, seneye inşallah kısmet olursa, yasemin i anneme bırakırız basbasa bir yemek yeriz hatta otele gideriz, hatta haftasonuna denk gelirse 2 günlüğüne bir yere kaçarız. insanoglu işte bak,hiç gözü doymuyor, bir yemekten nereye geldim kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn....
yorucu bir gecenin adından 10da yeniden başlayan mesai..... pın pın dün çıldırdı... 3.30 a kadar bazen huysuz bazen uslu bazen mız mız olarak dikti beni.... az önce de uyandı... offfffff.... gözlerimden uyku akıyo.... sizler iyisinizdir inş... önce selam verip sonra okuyum geçmişi.......

çok zor valla 4 aydan sonra düzelir diye bi umut vardı ama boşuna umutlandım herhalde gerçi allaha şükür benim o kadar kötü değil ama işte gündüz pek uyumuyo ama dün bi rekor kırdık gece 3 te kalktı ilk defa çok şaşırdım sonra 5 e kadar yattı tabi ondan sonra 40 dk bir filan kalktı gene

günaydınlarrrrrrrrrrrr!!!
hayırlı cumalar:))
bugün orucun 8.günü istikrarla devam ediyorum hihi:))

aysuncum evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun..nice mutlu yıllara..

bebişin ve eşinle nice senelere.....

aslında pınar da akşam 9-10arası kestirir ve 1de yatar sabah 8 e kadar falan uyur genelde amadün gece bi garipti... omuzlarında sivilceler çıktı gece şimdi yok!!! neydi kine.... ama yine 6buçuk 7 saat uyudu çok şükür uynmadan:) biras dinlendim.... ama yetmedi:) sahur mahur işleri 5de uyuyabildim....

nice senelere aysuncum..mutlu mutlu..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…