2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar şimdi.
özlem 1907
april16
glnm_kvrck

mesaj gönderdim..
uzun zamandır topiğe girmiyosun diye... bakalım kimden cevap gelecek..
dün akşamda msn de köfteyi gördüm ona sordum .. niye girmiyosun ...
zaman bulamıyormuş.bazen okuyup kaçıyormuş..

mıhtarım taşınıyo olsam da takibimi yaparım diyosun:) hadi bakalım kim yazcak önce... sankim april....

hoşgeldin benim oğluş da 45 dk.lık uykuda ah aha 1-2 saatlik uykulara bi başlasalar.
nasıl toparlanabildin mi cnm nasıl gidiyo hazırlıklar

bizimkiler ikizmi nedir bacım ,, herşeyleri aynı gidiyor..

hazırlık falan yok anacım .. öyle salak salak dolanıyorum işte evde..
bayramdan sonra taşınacam diye yavaştan alıyorum..
hergün azar azar fırsat bulursan bir paket yapıyorum..

ayyy pın pın uyumuşken gidip yatıyım.... şimdilik hoşçakalın canlar...

mıhtarım taşınıyo olsam da takibimi yaparım diyosun:) hadi bakalım kim yazcak önce... sankim april....

kız o resimdeki ne öyle ,, anlayamadım.
,bende dişlikleri ılık suyla yıkadım şimdi...

daha önce kaynatı vermiştim.. şekli bozuldu.. meğerse kaynatılmazmış..

halbuki paketilerin arkasında yazıyormuş.. okumazsan böyle olur şimdi...

kızlar???
benım oĞlanı sÜnnet ettırmek ıstıyoruz sÖzde doĞduĞundan berı.
ama bır tÜrlÜ kıyamıyoruz.
sıze sormak ıstıyorum sÜnnet yaptıranlar.
nasıl bır sÜreÇ?Çok sıkıntılımı;?ıyıleŞmesı nekadar sÜrÜyor?
bıde devlet hastanelerı yada Ünıversıtelerde Üzcret Ödenıyormu?nekadar?
acıl yardım!!!!

ee ikiside 27 nisan doğumlu saat kaçta doğdu baran bizim doğum saatimiz 10:47...
dişleri kaşınmaya mı başladı bende aldım ama daha pek kullanmadı dişliğini

bizim kıs çok obur galiba... henüz ek gıdaya geçmedik de ben yerken bana bakınca dayanamayıp kaçamak yapıyom... karpuzdan sonra armut.... hem oynuyo onunla:) daha bi doğal:) dişlik veriyom bazen ama ellerini daha leziz buluyo:)

of yaa.. bende ne hazırlık var ne birşey.. zaten tutacagımız ev de gitti.. o kadar hazırlamıstım ki kendimi orası için, o kadar içime sinmişti, şimdi nereye baksam begenmiyorum...

valla bizde bayramdan sonra yaptırıcaz, dilek yaptırmıştı küçükken yaptırın sonra daha zor oluyor filan demişti. süreçi paylaşalım

of yaa.. bende ne hazırlık var ne birşey.. zaten tutacagımız ev de gitti.. o kadar hazırlamıstım ki kendimi orası için, o kadar içime sinmişti, şimdi nereye baksam begenmiyorum...

inşallah daha güzelini bulursun canım yaaa... her işte bi hayır vardır....

merak etme cnm çok daha güzelini bulacaksın orası hayırlısı değilmiş daha mutlu olacağın bir yer olacak eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…