güzel duruyorda , kullanmadıktan sonra yazık günah o paraya ...bende kararsızım ıste o lınk verdıgım ıkısınden bırı yada bunun gıbı bısey
gercı tasıma kapasıtesı yukesk olarak bı tek bunlar var ıkı arkadasım kullanıyor cok memnun dıgerlerı de cok hos duruyo ama
şirvancım bende öyle alıcaktım ama en az 6 aylık olması lazım şimdi daha erken ona hem selen gazlı bebektı ve sureklı kucakta sallanmak istiyodu o pilliydi kendi sallanıyo ben daha ufakken aldım selen ve rahat ettim heryere götürüyorum denıze falan çok rahat ediyorum hatta facede de var resmi
kızlar suna bı bakın :)) süper icat mıs yenı gordum
E-Bebek | Bebek Güvenliği-Telsizler | Seyahatte Güvenlik | Very Important Baby | VIB Yürüme Yardımcım
valla e bebek varsa gıdın bakın önce derım ben bursaya gıdersem bakıcam bakalım ben
valla e bebek varsa gıdın bakın önce derım ben bursaya gıdersem bakıcam bakalım ben
çamlıca e bebek bizim eve çok yakın ... buraya gelen varsa.. bana uğraya bilir..
tabii evin durumuna bakmak yok.. kutular.. huçlar bir yerde ..
e bebek magazası da mı var ben sadece sıtesı var bılıyordum
kıss ben içerenkoyde oturuyorum
ve su hoppala konusunda cıddımısın erkekler bındırılmez derdı annemde
bende bunu almayı dusundum ama olmaz dedıler aldırmadılar
ama coooookkkkk guzel
Mattel Fisher Price Sevimli Gezegen Jumperoola | Fisher Price Bebek Oyuncakları
güzelmiş ama pahalıymış biraz...
hemde 6 aylık diyor - 8 kilo.. (baran şimdi 7.5 kilo )
sonrası ne olcak ...
ben normal salıncak alıcam ..
bizim burda sordum .. üretici galiba.. markasız... 50 -70 arasında değişiyor.. temtesi var yok diye..
internette bakmıştım 100 --150 arasında değişiyordu
Yonca Salıncak - Çocuksu | | Bebefix.com
bunun gibi mesela......
ebrartuuba nasılsın canım... pek giremiyosun... bi ara hç yoktun...
kızlar siz pıtırcıklarınızı nasıl yıkıyosunuz ?? ben bugun filesine yatırdım herzamanki gibi ama kayra asla durmadı dönücekmiş küçük bey bende kucağıma aldım ve banyoya girdik kucağımda beraber yıkandık çok zevkliyidi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?