2009 Nisan Anneleri buraya

aha bu süpermiş yaa
bebekler adımlamayı öğrendikten sonra sürekli öle yürütülmek istiolar ve o da felaket bel ağrıtıcı bişi
bu süper çözüm olmuş

güzel duruyorda , kullanmadıktan sonra yazık günah o paraya ...

ben zaten şuan anakucağına bindiriyorum.. orda uyuyor ... facebooktada var resmi .. mavi ana kucağı.
Login | Facebook

ben bunu görmiştim.. bende hoppalamı alsam diyorum.. şu kapı eşiklerine falan asılıyormuş.. zıp zıp zıplıyor.. bizimki kucakta devamlı hareketli.. devamlı zıplat onu ..

bende hoppala duşunuyom şrvan habıre zıp zıp istiyo çünkü kucakta canım öyle anakucağıda var selenın ama bınmedi cadı ona

ana sende bizim bu taraflarda oyuruyosun yani..

e bebeğin kozyatağında da şubesi var .. haberin olsun..

benim dediğim hoppala bundan değil...
kapı eşiğine asılıyor...
http://www.hepsiburada.com/pilsan-h...aspx?categoryid=303251&productid=oyunpil07550

erkekler için tehlikeli deniyorda.. saatlerce kalmayacakkı..
ona bakarsan . bebeği tutarkende bacak arasından tutup zıplatıyorum bazen..
oanda sıkışır bamyası....
değilmi ama...

bence fazla kulak asmamak lazım gibi geliyor..
oana bakarsan bisiklete de binmesinler.. ata binmesinler. ayy ne bilim..
bebek arabasıda allatn bağlanıyor mesela.. öne doğru kaydığında o zamanda sıkışıyor

Son düzenleme:

bende öyle bişey düşünüyorum şirvancım.fiyatı çok iyi bulmuşsun sen ben nerde baksam 100-150 ytl .yani alıp bizede yollasan olacakmış

bu arada hoppala da çok iyi oluyomuş kullanan bi arkadaşım çok tavsiye etti.

ebrartuuba nasılsın canım... pek giremiyosun... bi ara hç yoktun...

iyiyim canım pek giremiyorum işlerden.önce çalışırken sürekli burdaydım şimdi evdeyim hiç oturamıyorum pc ye.şimdide 5dk lığına girebildim yemeği hazırlıcam.görüşürüz birazdan yemekten sonra tekrar gelicem iyi akşamlar size.

valla ben banyo yaptırmak için kendimde giriyorum kucamsda onu yıkıyorum..babası suyu döküyor. sonra bende banyo yapıp çıkıyorum..:))))) günde iki kez böle yapıyoz şu sıralar fala yapamadık malum tatildetyiz orda burdayız.. :)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…