2009 Nisan Anneleri buraya

:) bizde aynı yöntemi uyguluyoruz nisa beren hanımla..bazen benim kucağımda bazen babasının kucağında birlikte duşa giriyoruz..sonra ya babası giydiriyor ben bıcıya devam ya ben giydiriyorum babası bıcıya devam..:)...ara sıra da küvet banyosu yaptırıyoruz...kollarını ayaklarını çırpmaya başladı benim sıpa...:CüvCüv:

çok tatlı oluyo banyodan sonra sıpalarr dimi ama
seninki kaç nisan bizimki 6 nisan:smiley-cool:

kızlarr ceza gelmiş çiçekle ceyo ya.. arkadaslar bu durumda diğer topiklerde dolasıyoruz, pro üye olmayan yani rumuzu kırmızı olmayan yasaklı ticker ı olan kişileri moderatörlere ihbar ediyoruzzz :)

bi sorayım bakayım o tatlı ise aynı işe de yarıyorsa onu vereyim. benim damlayı verirken yasemin resmen öğürüyor
4. ay bitince sağlık ocağından verdiler bize damlayı.

kıslay ceyo16 kapsama alanı dışında diyo neden???

ceyo ceza mı yedi ki

şu salıncagı bızde gorsek bu ara salıncak aramakla meşguluz de

ben aldım bu büyük salıncaklardan (yonca markalı olana benzer) 1 aydan beri kullanıyorum baştan korktu ama şimdi alıştı ben bunda uyutabiliyorum sadece. keşke ufak bişi olsa da heryere taşıyabilsem araba ile. balkona salona odasına her yere taşıyorum zaten bir elimde yasemin bir elimde salıncak var. uzun süre kullanabilecek olmak da güzel 4-5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. ama artık yalnız bırakamıyorum aşağıya atlamaya çalışıyor mutlaka kemerli olanlardan al.

hoppala erkek bebeklere zararlı diyorlar :kedi: bir araştır ona göre al derim canım

Son düzenleme:
fiher price ın hoppalası çok güzelmişşş
ama ne kadar alınacak şey var evde yer kalmadı ben en iyisi tercihimi yürüteçten yana kullanayım. bir de hoppala bizi aşacak.

büyüdükçe uyutmak daha da mı zorlaşacak. artık uyutmaya çalıştığımızı anlıyor uykusuzluktan ölüyor ama yine de ağlıyor tepiniyor. gözleri kapandıkça bağırarak kendini uyandırıyor bu gece bizi çok yordu.

deniz gözünaydın.
ne güzel gözünarkada kalmayacak baban ilgilenecek tombişle.
ah bu anne babalar olmasa biz naapardık bilmem.
dilekçim benimde annem geliyo yarın çok mutluyum çokkk :teytey::teytey:

geçmiş olsun canım yatak yüksek değidir umarım...

Hayırlısı olsun canım belki daha iyisini bulursun evin kısmet değilmiş üzülmeee

bana puan vermeyİ unutmayınnnnnnn!!!
ne kadar azpuanım varmıŞ Öyleeee bugÜn farkettİm!!!!

verdim canım

bence bu tepkiyi babaanneye vermesi daha çok mutlu kılmıştır seni dimii he he :jeyyar::jeyyar:

ayy benimkide öyle yapıyo bunlar tam fırlama ya bizi canevimizden vuruyorlar zamane çocukları işte nolucakk

nasıl yani tam oturur vaziyettemi beli ağrımazmı nasıl bişi merak ettim CADIARZUCADIARZU

merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
valla kapatabilirmisin bilmem ama geçmiş bayaa ilerledi bence sen geçmişi okuma direk dal konulara işin içinden çıkazsın şekerim ....

resmini çekip koyarmısın canım çok merak ettim..puan verdim canım...

kız ipekk bu modatörler seni takip mi ediyorlar ne ceza alırlar dedin aradan bigün bile geçmedi çiçek ile ceyo cazalandı anacım dikkat et yazdıklarına fisfisfisfisfisfis

ay ne diye çıkmışım neler olmuş neler şaşırdımmm
sultancım senle denk gelemiyoruz yaa ben giriyorum sen çıkıyosun laflardık azıcık gııııbuyrunnnnnnnnn

kızlar geçmişi okudum ceza falan olayı olmuşş neyse ceza alanlara geçmişolsnn

kızlar bu tutmalı bişey var yaa bence ii bişey degil miş gibi geldi bana göre örümcek daha saglıklı bunu aldıgımzda bebeyi biz yürütecez buda bel agrısına sebeb oluyoo ve arka kısımdan görmedm nasıl destekli bilmiyorum ama örümcekle kıyaslarsak daha mantıklı geldii

aslında haklısın cnm bırcok sey zararlı dıyorlar ona bakarsak
senın dusundugun hoppalayı ınceledım yorumlar pek hos dııl okudun mu sende
bırının bebıs ıcındeyken kopmus baska bak derım ben pek saglam dııl galıba

.....

GÜnaydın gÜzel anneler hayırdır ya neler olmuŞ Öle dÜn .....
Hemen dÖner arkadaŞlar ınŞallah ...
Hayırlı cumalar herkeze .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…