:) bizde aynı yöntemi uyguluyoruz nisa beren hanımla..bazen benim kucağımda bazen babasının kucağında birlikte duşa giriyoruz..sonra ya babası giydiriyor ben bıcıya devam ya ben giydiriyorum babası bıcıya devam..:)...ara sıra da küvet banyosu yaptırıyoruz...kollarını ayaklarını çırpmaya başladı benim sıpa...:CüvCüv:valla ben banyo yaptırmak için kendimde giriyorum kucamsda onu yıkıyorum..babası suyu döküyor. sonra bende banyo yapıp çıkıyorum..:))))) günde iki kez böle yapıyoz şu sıralar fala yapamadık malum tatildetyiz orda burdayız.. :)opuyorumnanaktan
çok tatlı oluyo banyodan sonra sıpalarr dimi ama:) bizde aynı yöntemi uyguluyoruz nisa beren hanımla..bazen benim kucağımda bazen babasının kucağında birlikte duşa giriyoruz..sonra ya babası giydiriyor ben bıcıya devam ya ben giydiriyorum babası bıcıya devam..:)...ara sıra da küvet banyosu yaptırıyoruz...kollarını ayaklarını çırpmaya başladı benim sıpa...:CüvCüv:
bi sorayım bakayım o tatlı ise aynı işe de yarıyorsa onu vereyim. benim damlayı verirken yasemin resmen öğürüyorselam.bizim doktorumuz da demir damlası olarak santafer verdi.diğerleri hem tat olarak güzel olmadığı için bebekler içmek istemiyorlar hemde dişlerini karartıyor demişti.benim kzım şimdilik sorunsuz içiyor tadı da güzel ayrıca.bazı yerlerde demir damlasının arkasından bir buçuk saat süt vermeyin yazıyor ama bize doktorumuz yarım saat demişti.
4. ay bitince sağlık ocağından verdiler bize damlayı.selam kızlar,
emiri eşimle beraber yıkıyoruz biz..e-bebeke yeni bi file gelmiş ondan aldım ben onda yıkaması çok zevkli oluyo..şu elektronik eşyaları kırılmasın diye koydukları beyaz köpükleri ufalamışlar ve bi filenin içine doldurmuşlar...su seviyesi ne olursa olsun file su yüzeyine çıkıyo..ama emirin vücudu suyla temas ediyo ayaklarsa tamamen suyun içinde...tabi yıkarken ayaklarını suyun içinde çırptığı için heryer su içinde kalıyo o ayrı :))))))))
ilknur hoşgeldin..nerelerdeydin??
kızlar biz daha demire falan başlamadık, yani dr. daha izinde başka dr a da götürmek istemiyorum. kaçıncı aydan sonra verilmeye başlanıyor demir? bizde anemi kalıtsal olduğu için kafama takıldı, acaba başka bi dr a götürsem mi?
bu arada bana da puan verin yaaaaa mafoldumben bana neden kimse puan vermiyo senağlama
kıslay ceyo16 kapsama alanı dışında diyo neden???
şu salıncagı bızde gorsek bu ara salıncak aramakla meşguluz de
güzelmiş ama pahalıymış biraz...
hemde 6 aylık diyor - 8 kilo.. (baran şimdi 7.5 kilo )
sonrası ne olcak ...
ben normal salıncak alıcam ..
bizim burda sordum .. üretici galiba.. markasız... 50 -70 arasında değişiyor.. temtesi var yok diye..
internette bakmıştım 100 --150 arasında değişiyordu
Yonca Salıncak - Çocuksu | | Bebefix.com
bunun gibi mesela......
güzel duruyorda , kullanmadıktan sonra yazık günah o paraya ...
ben zaten şuan anakucağına bindiriyorum.. orda uyuyor ... facebooktada var resmi .. mavi ana kucağı.
Login | Facebook
ben bunu görmiştim.. bende hoppalamı alsam diyorum.. şu kapı eşiklerine falan asılıyormuş.. zıp zıp zıplıyor.. bizimki kucakta devamlı hareketli.. devamlı zıplat onu ..
dilekçim benimde annem geliyo yarın çok mutluyum çokkk :teytey::teytey:deniz gözünaydın.
ne güzel gözünarkada kalmayacak baban ilgilenecek tombişle.
ah bu anne babalar olmasa biz naapardık bilmem.
geçmiş olsun canım yatak yüksek değidir umarım...kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. bi de ne göriim çağan tuna yok.. yerden sesi geliyo.. böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... ben hiç düşürmem diyordum. neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir
Hayırlısı olsun canım belki daha iyisini bulursun evin kısmet değilmiş üzülmeeekızlar yaa moralim çok bozuldu... bayramdan sonra tasınacagız diyordum ya, bugün emlakcıyı arayacaktım biz çıkacagız diye, hadi dedim tasınacagımız siteyi de arayayım da hem bilgileri olsun hem de kirayı netleştireyim sonradan arttırdık falan demesinler diye, bir aradım ki bizim begendigimiz cephedeki dairelerin hepsi tutulmus. bir tek 12. katlar kalmıs 2 tane. bir sürü daire vardı belki 10 tane, ne zaman tutuldu daha 1 ay oldu olmadı konusalı anlamadım gitti.. şimdi işin yoksa baska bir yerde istedigin gibi daire bul. offfff....
bana puan vermeyİ unutmayınnnnnnn!!!
ne kadar azpuanım varmıŞ Öyleeee bugÜn farkettİm!!!!
kızlarr az önce nolduu:) babanemiz gelmişti torununu sevdi sonra benim kucağıma verdi giderken kayraya hadi gel senide götüriyim dedi elini uzattı kayra kafasını bi çevirip bana sarıldı,sonra bi daha yaptı çok güldüm yaa ilkez böyle tepkiler vermeye başladı
ayy benimkide öyle yapıyo bunlar tam fırlama ya bizi canevimizden vuruyorlar zamane çocukları işte nolucakkdün akşamda ela babasının kucağındaydı her zaman ki gibi nöbetleşe akşam yemeği yiyorduk ki tam yemeğe başladım bi baktım sürekli bana bakıyo kafasını hiç çevirmiyo sonra baktı baktı bi dudağını büktü içli içli ağlmaya başladı niye bıraktın beni der gibi tabi sonra yemek falan hakgetire aldım bende oturdum ağladım onunla zaten hassasım bu ara :)) eşimde ne oluyo diye şaşkın şaşkın bakıyo zavallım
nasıl yani tam oturur vaziyettemi beli ağrımazmı nasıl bişi merak ettim CADIARZUCADIARZUbizde artık filesinde yıkayamıyoruz ama küvetin oturma yedi var bebeğe göre oraya bi havlunun üzerinde oturtuyoruz ama döktüğümüz su soğuyo o da içinde kalıyo tabi o mu gaz yaptı 3 gündür bende onun düşünüyorum çünkü 3 gündür ööle yıkıyoruz???
valla kapatabilirmisin bilmem ama geçmiş bayaa ilerledi bence sen geçmişi okuma direk dal konulara işin içinden çıkazsın şekerim ....merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
resmini çekip koyarmısın canım çok merak ettim..puan verdim canım...selam kızlar,
emiri eşimle beraber yıkıyoruz biz..e-bebeke yeni bi file gelmiş ondan aldım ben onda yıkaması çok zevkli oluyo..şu elektronik eşyaları kırılmasın diye koydukları beyaz köpükleri ufalamışlar ve bi filenin içine doldurmuşlar...su seviyesi ne olursa olsun file su yüzeyine çıkıyo..ama emirin vücudu suyla temas ediyo ayaklarsa tamamen suyun içinde...tabi yıkarken ayaklarını suyun içinde çırptığı için heryer su içinde kalıyo o ayrı :))))))))
ilknur hoşgeldin..nerelerdeydin??
kızlar biz daha demire falan başlamadık, yani dr. daha izinde başka dr a da götürmek istemiyorum. kaçıncı aydan sonra verilmeye başlanıyor demir? bizde anemi kalıtsal olduğu için kafama takıldı, acaba başka bi dr a götürsem mi?
bu arada bana da puan verin yaaaaa mafoldumben bana neden kimse puan vermiyo senağlama
kızlar böyle puanlar veriliyor ama öylesine bir mesaj üzerinden puan verirseniz arastırmada ceza alabilirsiniz. size bilgi veren, ya da katıldıgınız veya katılmadıgınız bir görüş içeren mesajlara puan verilmesi gerekiyor.
sultancım senle denk gelemiyoruz yaa ben giriyorum sen çıkıyosun laflardık azıcık gııııbuyrunnnnnnnnnay ne diye çıkmışım neler olmuş neler şaşırdımmm
ana sende bizim bu taraflarda oyuruyosun yani..
e bebeğin kozyatağında da şubesi var .. haberin olsun..
benim dediğim hoppala bundan değil...
kapı eşiğine asılıyor...
Hepsiburada.com : PİLSAN HOPPALA | Anne & Bebek & Çocuk
erkekler için tehlikeli deniyorda.. saatlerce kalmayacakkı..
ona bakarsan . bebeği tutarkende bacak arasından tutup zıplatıyorum bazen..
oanda sıkışır bamyası....
değilmi ama...
bence fazla kulak asmamak lazım gibi geliyor..
oana bakarsan bisiklete de binmesinler.. ata binmesinler. ayy ne bilim..
bebek arabasıda allatn bağlanıyor mesela.. öne doğru kaydığında o zamanda sıkışıyor
dilekçim benimde annem geliyo yarın çok mutluyum çokkk :teytey::teytey:
hadi gözün aydın.
Hayırlısı olsun canım belki daha iyisini bulursun evin kısmet değilmiş üzülmeee
inşallah buluruz canım yaa...
kız ipekk bu modatörler seni takip mi ediyorlar ne ceza alırlar dedin aradan bigün bile geçmedi çiçek ile ceyo cazalandı anacım dikkat et yazdıklarına fisfisfisfisfisfis
anahtar kelimeler olabilir, onlar dikkatlerini çekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?