2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar.
konuya ortadan dalıyorum yine ama benim de sezeryan yerim çok hassas. uyuşuk olurmuş genelde ama benim diğer bölgelere göre daha hassas sanki ve arada benimki de sızlıyor.

ya valla bilmiyorum normal doğum yapanların dikiş yerleri ne halde, ilişkiye girerken problem yasıyorlar mı falan ama sezeryan çekilir dert değil, onu biliyorum. çok istedim normal olsun diye ama olmadı işte, kısmet değilmiş.
düşünüyorum da, daha 1 yıl gecmeden ikinciyi doguranların sezeryan yerleri nasıl acaba? daha ilki toparlanamadan ikinci defa acılıyor, dokular yıpranıyor...

ayy kıslar konuyla alakası yok ama bişiy dicem çok komikti... pınar ellerinden sonra ayaklarına dadandı:):):) iki ayağı iki elinde bi birini bi birini offfff..... iyiki yıkamışım az önceç.... pis kızım benim....çekebilirsem resmini koyarım inş. bi ara

slm arkadaşlar beniimde sezeryan dikişlerim çok acıyor önceden çok çok aşırı ağrım oluyordu hatta aklıma kötü şeyler geliyordu ama sonradan dahada azaldı doktorada gittim rahim normal boyutuna ulaşmış ama dikişlerinin iç tarafı daha iyileşmemiş dedi ve dikişin sol tarafında sertlik olduğunu söylemişti ama önemli bir sorun yokmuş ayrıca hiç idrar enfeksiyonu yaşamazken sık sık idrar yollarımdanda rahatsızlanıyorum gerçekten sezeryan çekilir dert değil ama normal olsa aynı şekilde alt taraflar ağrıyacaktı o daha zor gibi geliyor herhalde onlara fazla dikiş atılmıyor

normal doğumun o yönü var oturup kalkamıyosun... bi de normalde 1hafta on günde iyileşirmiş benim 3 haftadan fazla bi sürede iyileşti..... hiç dikişsiz olsa keşke....................

senin bu kaynanada pek bı alem kıss
bı yılda sen ara aynı esprıyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayrıca nıce mutlu yıllara esın ve egeyle beraber

kızlar baranın dudakları bembeyazoldu... sankim soyulacak gibi..
hastalandı diye olab,lirmi acaba... ateşlenme olmadı ama...
dün karbonatlı su ile sildim

karbonatlı su yakmaz mı yaa.
bana gögus ucu yaralarımda karbonatlı suyla sıl dedıler bı kez sıldım yandım anam dıye bagırdım kuzucugun dudaklarıda yanmasın

sorma yaw her an eller bı yerlerde ayaklarda(tam tutamasakda) agızda bıde salyalarımız akıyo resmen eller su ıcınde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

benim de normal doğum oldu ama başlarda ağrıyordu dikişler ama şu anda ağrı yok bazen ayakta kalınca sızlıyor gibi ama genel olarak iyi sezaryen de hala oluyor mu ağrılar kaç ay oldu

benim de normal doğum oldu ama başlarda ağrıyordu dikişler ama şu anda ağrı yok bazen ayakta kalınca sızlıyor gibi ama genel olarak iyi sezaryen de hala oluyor mu ağrılar kaç ay oldu

canım benimki agrı değil de acıma mesela. etlerim acıyor sanki böyle.

normal doğumun o yönü var oturup kalkamıyosun... bi de normalde 1hafta on günde iyileşirmiş benim 3 haftadan fazla bi sürede iyileşti..... hiç dikişsiz olsa keşke....................

ben hastaneden eve gelınce cok rahat oturup kalktım sankı dıkıs yok gıbı hıc yatmadım bıle
hata yapmısım ama sanırım ıgne ılaç vs uyusukluk vardı hıssetmedım
3-4 gun sonra cıktı ve 45 gun falan surdu hiç gecmeyecek sandım cok agladım hatta bu sorunla ılgılı konu acmıstım. sağolsun bı cok arkadaş moral verdı.şimdi cok sukur bisey kalmadı

akılsız basın cezasını dikişler çekti yani

evet ya ne günlerdi oturup kalkamıyordum hastaneden eve arabada nasıl geldiğimi ben bilirim, benim oğliş gelirken eli önde gelmiş içede dikiş attılar sezaryen dikişi gibi bişey oldu neyseki geldi geçti.

evet ya ne günlerdi oturup kalkamıyordum hastaneden eve arabada nasıl geldiğimi ben bilirim, benim oğliş gelirken eli önde gelmiş içede dikiş attılar sezaryen dikişi gibi bişey oldu neyseki geldi geçti.

ewet gwldı gectı sımdı unutuldu bıle hepsı
dıkısın cokmuydu senın

cnm dışta 5 dikişim vardı içerdekini söylemedi sezaryen dikişi yaptığımdan sayamıyorum gibi birşeyler dedi sonuçta içe kaç dikiş attığını bilmiyorum

delikafaduldendelikafadulden abowww içte coktu o zmn
bende dıkıs atarken sordum dr kac dıkıs var dıye
var bıraz dedı. 10 varmı dedıgımde önce duymamazlıktan geldı sonrada hemen hemen dedı
sanırım benımde 10 belkı daha fazlaydı ılk zaman hep dıkıslerım acıldı gıbı hıssettım
bıde ıyılesme surecı uzayınca

ama banyoda falan elımle baktıgımda dıkıslı taraf bı tuhaf gelıo bana (hala dıkıslerım attıgı ıcın duzgun kaynamadı dıyorum :roflol: )
sende de oyle mı

öyle gibiydi ama şimdi iyi dr 40 çıkınca gel dedi gitmedim korkumdan ama ayın 2 de oğlanı götürücem bende bir muayene olayım, sanırım çoktu dikişki söylemedi gerçi dışıda içide aynı zamanda dikti 30 dk sürdü dikişleri dikmesi senin ne kadar sürdü ?

benımde 15 dk falan surmustur herhalde saat yoktu kı yanımda kısss :roflol::roflol::roflol:
bebısı dusunmekten ve mutluluktan aglamaktan zaman durmustu

kıslar yaaa pınar gece de böyleydi.... uyandığından (saat 10) beri huzursuz.... sürekli ağlıyo.... nedendir sizce..... offfffffffffffffffffff...... yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama geceden de yorgunşuk olunca pilim bitti.... sinirlerim çok gerildi yaaa....

Saatlerdir geçmişi okumaya çalışıyorum.Okuyorum sonra Doruz mızıldamaya başlıyor onla ilgileniyorum.Tekrar biraz okuyorum Doruk acıkıyor onu doyuruyorum falan.Çok da birikmiş zaten.Gözlerim ağrıdı resmen.

Gerçekten mucize gibi birşey.Ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum.

O ne ya?Bu kadar da olmaz.Yuh yani.

Geçmiş olsun canım ya.

Hoşgeldin.

herkese gÜnaydınlar:...........
GeÇmİŞe bİr bakayım...
Annemİn durumu İyİye gİdİyor.
Babam gelİyor bugÜn o İlgİlenecek:))

yaĞmur zamanı hoŞgeldİnnn aramıza!!!

Denizcim hadi gözün aydın.Biraz rahatlarsın işte sen de.

Of ya geçmiş olsun canım.

kızlar naslsnz ben çok yogunm misafir var akşama ve yarın da misafir var giremicm bi kaç gün geçmişde okuyamadım sonra okurum inşşşş hadi ben kaçar kolay gelsin banaaaa :gitme:

Kolay gelsin tatlım.

merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla

Hoşgeldin.

Yıldönümünüz kutlu olsun.Bebişin ve eşinle birlikte nice yıllara.

Bu arada Çiçek ve Ceyo ceza almışlar.Üzüldüm ama neyse ki çok uzun değilmiş.

Şirvan Özlem'den mesaj gelirse haber ver merak ediyorum.Gerçi sen sorumluluklarının bilincinde bir muhtarsın.Söylememe bile gerek yok ya neyse:))

kızlar merabalar bi yandan temizlik yapıp bi yandan sizi takib etmeye çalışıyorummm size bişi sorcam idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum şu anda dr ilaç verdi ama prespektüsünde emziren anneler kullanamaz yazıo bide antibiyotik verdi o kullanılabilir yazdığı için onu içiorum ama diğerini içmedim ama nasıl ii olucam bilmiyorum ilacın ismini yazıyım belki kullanan varsa beni aydınlatırsınız PİYELOSEPTYL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…