günaydın kızlar......
bugün bizim yıldönümümüz....hihoyyythihoyyyt
ama benim eşim de hatırlamadı sanırım.klava:
aslında ben unuturum özel günleri, o hatırlardı bugün tam tersi oldu gibi.CADIARZU
akşama belli olucak....:mymeka:
ıyy ama kesin kayınvaldem her yılki gibi arayıp hadi hazırlan nikah dairesine gidicez diye espiri yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelmeye bile kalkabilirdelikafadulden
kızlar baranın dudakları bembeyazoldu... sankim soyulacak gibi..
hastalandı diye olab,lirmi acaba... ateşlenme olmadı ama...
dün karbonatlı su ile sildim
ayy kıslar konuyla alakası yok ama bişiy dicem çok komikti... pınar ellerinden sonra ayaklarına dadandı:):):) iki ayağı iki elinde bi birini bi birini offfff..... iyiki yıkamışım az önceç.... pis kızım benim....çekebilirsem resmini koyarım inş. bi ara
ya kaçgündür sorcam unutuyorum.
sezeryanlı kızlar benim arada bir dişişlerim sızlıyo sizde de var mı?
tesadüf mü bilmem özellikle regl döneminde.
bide korkuyorum ben demiri bebek arabasına koyup 2 kat merdiven indirip çıkarıyorum
ondan mı oluyo sakata gelmeyeyim.
sonuçta araba 6 kg demir 8.5 falan toplamda baya bi ağırlık.
benim de normal doğum oldu ama başlarda ağrıyordu dikişler ama şu anda ağrı yok bazen ayakta kalınca sızlıyor gibi ama genel olarak iyi sezaryen de hala oluyor mu ağrılar kaç ay oldu
normal doğumun o yönü var oturup kalkamıyosun... bi de normalde 1hafta on günde iyileşirmiş benim 3 haftadan fazla bi sürede iyileşti..... hiç dikişsiz olsa keşke....................
evet ya ne günlerdi oturup kalkamıyordum hastaneden eve arabada nasıl geldiğimi ben bilirim, benim oğliş gelirken eli önde gelmiş içede dikiş attılar sezaryen dikişi gibi bişey oldu neyseki geldi geçti.
cnm dışta 5 dikişim vardı içerdekini söylemedi sezaryen dikişi yaptığımdan sayamıyorum gibi birşeyler dedi sonuçta içe kaç dikiş attığını bilmiyorumewet gwldı gectı sımdı unutuldu bıle hepsı
dıkısın cokmuydu senın
canım benimki agrı değil de acıma mesela. etlerim acıyor sanki böyle.
cnm dışta 5 dikişim vardı içerdekini söylemedi sezaryen dikişi yaptığımdan sayamıyorum gibi birşeyler dedi sonuçta içe kaç dikiş attığını bilmiyorum
öyle gibiydi ama şimdi iyi dr 40 çıkınca gel dedi gitmedim korkumdan ama ayın 2 de oğlanı götürücem bende bir muayene olayım, sanırım çoktu dikişki söylemedi gerçi dışıda içide aynı zamanda dikti 30 dk sürdü dikişleri dikmesi senin ne kadar sürdü ?delikafaduldendelikafadulden abowww içte coktu o zmn
bende dıkıs atarken sordum dr kac dıkıs var dıye
var bıraz dedı. 10 varmı dedıgımde önce duymamazlıktan geldı sonrada hemen hemen dedı
sanırım benımde 10 belkı daha fazlaydı ılk zaman hep dıkıslerım acıldı gıbı hıssettım
bıde ıyılesme surecı uzayınca
ama banyoda falan elımle baktıgımda dıkıslı taraf bı tuhaf gelıo bana (hala dıkıslerım attıgı ıcın duzgun kaynamadı dıyorum :roflol: )
sende de oyle mı
öyle gibiydi ama şimdi iyi dr 40 çıkınca gel dedi gitmedim korkumdan ama ayın 2 de oğlanı götürücem bende bir muayene olayım, sanırım çoktu dikişki söylemedi gerçi dışıda içide aynı zamanda dikti 30 dk sürdü dikişleri dikmesi senin ne kadar sürdü ?
ben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
belkide seni en iyi ben anlayabilirim 28 haftada benim oğlumada down sendromu teşhisi konulmuştu başka bir dr tarafından bir hafta bizde çok ağladık sonra öğrendik sırf özeline gidelim diye böyle yapmış zaten benim dr vardı onu da bir deneyeyim demiştim yine kendi dr bizi sakinleştirdi çok şükür oğlumda hiç bir problem yok
iyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....
Selam Kizlar
Bende bir Nisan annesiyim..13 nisan 2009 dogumlu bir ikiz annesiyim..kiz bir erkek bebeklerim var..New York"ta yasiyorum ve maalesef butun aile uyeleri Turkiyede oldugu icin bebeklerime yalniz bakiyorum..
Forumlardaki yorumlarinizi okudum,Paylasimlariniz cok yararli..
Kizimin adi Melek Oglumun adi Ruzgar..
37. haftada sezeryanla dogum yaptim,kizim 2,5 kilo oglusum 2 kilo dogdular,ama ikiside saglikli cok sukur..
Su an melekte ruzgarda tam 6 kilolar ve 61 cm'ler..
Ama cok istahsizlar,melege gecen ay reflu teshisi kondu,ilaclarda ise yaramadi hala kusuyor,cok uzuluyorum,gelisimleri yavasladi sanki,cok istahsiz cocuklar,yavas yavas ek gidalara basladik ama pek ilgili degiller..
O kadar yorgunum ki anlatamam,iyi ki varsiniz..hepinize tekrar Merhaba..
herkese gÜnaydınlar:...........
GeÇmİŞe bİr bakayım...
Annemİn durumu İyİye gİdİyor.
Babam gelİyor bugÜn o İlgİlenecek:))
yaĞmur zamanı hoŞgeldİnnn aramıza!!!
kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. bi de ne göriim çağan tuna yok.. yerden sesi geliyo.. böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... ben hiç düşürmem diyordum. neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir
kızlar naslsnz ben çok yogunm misafir var akşama ve yarın da misafir var giremicm bi kaç gün geçmişde okuyamadım sonra okurum inşşşş hadi ben kaçar kolay gelsin banaaaa :gitme:
merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
günaydın kızlar......
bugün bizim yıldönümümüz....hihoyyythihoyyyt
ama benim eşim de hatırlamadı sanırım.klava:
aslında ben unuturum özel günleri, o hatırlardı bugün tam tersi oldu gibi.CADIARZU
akşama belli olucak....:mymeka:
ıyy ama kesin kayınvaldem her yılki gibi arayıp hadi hazırlan nikah dairesine gidicez diye espiri yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelmeye bile kalkabilirdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?