2009 Nisan Anneleri buraya

benımde 15 dk falan surmustur herhalde saat yoktu kı yanımda kısss :roflol::roflol::roflol:
bebısı dusunmekten ve mutluluktan aglamaktan zaman durmustu
benim tam karşımda saat vardı gözüm oradaydı bende hiç ağlamadım ama ameliyathaneden çıkarken sinirlerim boşaldı herhalde çok ağlamıştım herkes noluyo niye ağlıyosun herşey bitti canınmı yanıyo filan demişti

meraklıyı bekle o şimdi yazar sana cevap geçmiş olsun cnm ya.

canım duş aldırmayı masaj yapmayı denesen..müzik falan da aç istrsen..elektirk süpürgesi saç kurutma makinesi..gerçi sen daha iyi tanırsın bebeğini ama..onu ne kadar sevdiğini söylesen falan..dans etsen...

bilmiyorumki valla benim aklıma bunlar geliyo şimdik..

bi de sen stresliysen bebek hemen hisseder ve daha huzursuz olur...

gazı olmasın kakasını filan yaptı mı ? dışarı çıkarmayı denedin mi temiz hava çarpar rahatlar belki ya da dişetleri kaşınıyo filan olmasın, dilleri yok ki söylesinler bi büyüseler.

canım idrar yolları antiseptiği o ilaç .çişini maviye boyar böyle. emzirirken kullanma. dr. antibiyotiğin yanında onu destek olsun diye vermiş. bence antibiyotiğini kullan gececektir. geçmiş olsun.

canım ya saol sabırla bize cevap veriosunya helal olsun arkadaşım sana

canım ne demek, bizler burda tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak için varız. sizler de bana cevap veriyorsunuz sabırla. allah birbirimizi birbirimizin basından eksik etmesin. inşallah uzun yıllar burada birlikte oluruz.

benim normal oldu ilk zamanlar fazla ayakta kalınca filan sızlıodu ama ilk bi ayda filan en fazla
şimdi hiç bişi hissetmiyorum çok şükür sorun yok gibi

ehe dikiş atarken ben de sordum kaç dikiş die aynen var biraz dedi
10 var mı dedim o kadar yok dedi

benımde 15 dk falan surmustur herhalde saat yoktu kı yanımda kısss :roflol::roflol::roflol:
bebısı dusunmekten ve mutluluktan aglamaktan zaman durmustu

benimki de 15 dk filan sürdü benim tam karşımda saat vardı.
kafamı kaldırıyorum saati görüyorum kafamı kaldırıyorum saati görüyorum bakıyorum bakıyorum hiç zaman geçmio
en son daha ne kadar süreceeek die bağırdığımı hatırlıyorum

geçmiç çok uzamıl bakamıyorum fazla ya dün öğlen bi arkadaşım hamileydi sancıları başladı ve sabah aradım doğum olmuştur diye hayııır olmamıştı 7cm oldu daha dedi sesi kötüydü zaten ve öğlw 12 de anca 8 cm olmuş ve bebek hzneye bi türlü girememiş dr bu kadar açılma oldu az daha sabret diye 3 e kadar bekletmiş nerdeyse 28 saat sancının ardından sezeryzn yaptıar ( çok dualar ettim neler cekti kim bilir en azında mutlu son ama bi kez deha iyiyki normal doğurmadm dedim kendime adıma ben zeten yapamazdım güzel bişey daha var bu arkadaşım tüp bebek deneyecekleri ay hamile olduğunu öğrenmişti sağlıkla büyütsün kağancığını...

tamda doğumla ilgili konuşmuşsunuz bgn daha 2 önce konuştuğumuzda arkadaşım demiştiki normal doğumdn korkmuyorumda saatlerce sancı çekip sonra sezeryan alırlarsa ondan korkuyom demişt hissetti galiba

ayy canım yaa geçmiş olsun zor çok zor olmuş... Rabbim mükafatını versin inşallah...

kıslar belki de izlediniz ama ben ddün gördüm ve çok beğendim sizle paylaşayım dedim.... bu arada pın pın için tavsiyelerinizi okudum yazamasam da hepinize teşekkür ediyorum... naparsam yapiim susmadı... gaz değil de hala aşıların etkisi sanki... o günden beri huysuz

şunu bi izleyin yaaa:) kıyamam..YouTube - Bilemedim ben onu

kızlar selammmmmmmmmmmm cezam biitti ve ben geldim. bugün gazetede bi haber vardı bi bebeğin anne babası öldürülmüş çocuk esirgeme kurumuna verilmiş bebek ve fotoğrafı vardı bir askerin kucağında aman yarabbim ben onun o surat ifadesini görünce bir kotum o saat bu saattir kendime gelemedim elimden gelse alırdım o bebeği. çook kötüyüm ben çook. bizim yavrularımız kucaklarda byüyo melekkerlimiz. ya o yavruları düşünsenize bi koğuşta ağlıyolar mı altları temiz mi saçlarını okşayan kucağına alan var mı? offf çok kötüyüm çook

hosgeldın cıcek OOOFFF çiçek dıken dıken tuylerım
bugun ne gazete okuyabıldım ne de tv
çok kötu yaa bız bebısler aglamadan kucaga alınıyo kımbılır onlar kucaga alınıyormu

ay yerim ben onu bilemedim ben onu deyip deyip ağlıyor maşallah çok tatlı

ben de normal doğum yaptım benim de 30 günde tamamen geçti şimdi hiç yok gibi rahatım. ilk gün daha oturuyordum ama 15. gün falan daha çok sancım olmuştu yorgunluktan. benim doktor da kaç dikiş olduğunu söylemedi geçiştirdi. demek ki hepsi aynı. niye sölemezler ki anlamam.

bu arada kocamın kafası işte biraz bozulmuş morali çok kötü. off nasıl sakinleştireceğim bilmiyorum. kafanı takma diyorum ama olmuyor işte. neyse teraviye gitti inşallah biraz rahatlar. canım benim ya çok üzülmüş. kızı da uyuttum uyanmasnda biraz gelince teselli edeyim. :teselli:

bide youtube da bu var. çok tatlılar. Hıçkıran Bebeğe Gülen Bebek
geçen beni de hıçkırık tuttu yasemin şaşırdı bi gülüyor bi gülüyor. çok hoşuna gitti. hep bana mı olacak dedi herhalde içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…