benim tam karşımda saat vardı gözüm oradaydı bende hiç ağlamadım ama ameliyathaneden çıkarken sinirlerim boşaldı herhalde çok ağlamıştım herkes noluyo niye ağlıyosun herşey bitti canınmı yanıyo filan demiştibenımde 15 dk falan surmustur herhalde saat yoktu kı yanımda kısss :roflol::roflol::roflol:
bebısı dusunmekten ve mutluluktan aglamaktan zaman durmustu
meraklıyı bekle o şimdi yazar sana cevap geçmiş olsun cnm ya.kızlar merabalar bi yandan temizlik yapıp bi yandan sizi takib etmeye çalışıyorummm size bişi sorcam idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum şu anda dr ilaç verdi ama prespektüsünde emziren anneler kullanamaz yazıo bide antibiyotik verdi o kullanılabilir yazdığı için onu içiorum ama diğerini içmedim ama nasıl ii olucam bilmiyorum ilacın ismini yazıyım belki kullanan varsa beni aydınlatırsınız PİYELOSEPTYL
canım duş aldırmayı masaj yapmayı denesen..müzik falan da aç istrsen..elektirk süpürgesi saç kurutma makinesi..gerçi sen daha iyi tanırsın bebeğini ama..onu ne kadar sevdiğini söylesen falan..dans etsen...kıslar yaaa pınar gece de böyleydi.... uyandığından (saat 10) beri huzursuz.... sürekli ağlıyo.... nedendir sizce..... offfffffffffffffffffff...... yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama geceden de yorgunşuk olunca pilim bitti.... sinirlerim çok gerildi yaaa....
gazı olmasın kakasını filan yaptı mı ? dışarı çıkarmayı denedin mi temiz hava çarpar rahatlar belki ya da dişetleri kaşınıyo filan olmasın, dilleri yok ki söylesinler bi büyüseler.kıslar yaaa pınar gece de böyleydi.... uyandığından (saat 10) beri huzursuz.... sürekli ağlıyo.... nedendir sizce..... offfffffffffffffffffff...... yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama geceden de yorgunşuk olunca pilim bitti.... sinirlerim çok gerildi yaaa....
kızlar merabalar bi yandan temizlik yapıp bi yandan sizi takib etmeye çalışıyorummm size bişi sorcam idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum şu anda dr ilaç verdi ama prespektüsünde emziren anneler kullanamaz yazıo bide antibiyotik verdi o kullanılabilir yazdığı için onu içiorum ama diğerini içmedim ama nasıl ii olucam bilmiyorum ilacın ismini yazıyım belki kullanan varsa beni aydınlatırsınız PİYELOSEPTYL
canım idrar yolları antiseptiği o ilaç .çişini maviye boyar böyle. emzirirken kullanma. dr. antibiyotiğin yanında onu destek olsun diye vermiş. bence antibiyotiğini kullan gececektir. geçmiş olsun.
canım ya saol sabırla bize cevap veriosunya helal olsun arkadaşım sana
ya valla bilmiyorum normal doğum yapanların dikiş yerleri ne halde, ilişkiye girerken problem yasıyorlar mı falan ama sezeryan çekilir dert değil, onu biliyorum. çok istedim normal olsun diye ama olmadı işte, kısmet değilmiş.
düşünüyorum da, daha 1 yıl gecmeden ikinciyi doguranların sezeryan yerleri nasıl acaba? daha ilki toparlanamadan ikinci defa acılıyor, dokular yıpranıyor...
delikafaduldendelikafadulden abowww içte coktu o zmn
bende dıkıs atarken sordum dr kac dıkıs var dıye
var bıraz dedı. 10 varmı dedıgımde önce duymamazlıktan geldı sonrada hemen hemen dedı
sanırım benımde 10 belkı daha fazlaydı ılk zaman hep dıkıslerım acıldı gıbı hıssettım
bıde ıyılesme surecı uzayınca
ama banyoda falan elımle baktıgımda dıkıslı taraf bı tuhaf gelıo bana (hala dıkıslerım attıgı ıcın duzgun kaynamadı dıyorum :roflol: )
sende de oyle mı
benımde 15 dk falan surmustur herhalde saat yoktu kı yanımda kısss :roflol::roflol::roflol:
bebısı dusunmekten ve mutluluktan aglamaktan zaman durmustu
kıslar belki de izlediniz ama ben ddün gördüm ve çok beğendim sizle paylaşayım dedim.... bu arada pın pın için tavsiyelerinizi okudum yazamasam da hepinize teşekkür ediyorum... naparsam yapiim susmadı... gaz değil de hala aşıların etkisi sanki... o günden beri huysuz
şunu bi izleyin yaaa:) kıyamam..YouTube - Bilemedim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?