hosgeldın cıcek OOOFFF çiçek dıken dıken tuylerım
bugun ne gazete okuyabıldım ne de tv
çok kötu yaa bız bebısler aglamadan kucaga alınıyo kımbılır onlar kucaga alınıyormu
kızlar selammmmmmmmmmmm cezam biitti ve ben geldim. bugün gazetede bi haber vardı bi bebeğin anne babası öldürülmüş çocuk esirgeme kurumuna verilmiş bebek ve fotoğrafı vardı bir askerin kucağında aman yarabbim ben onun o surat ifadesini görünce bir kotum o saat bu saattir kendime gelemedim elimden gelse alırdım o bebeği. çook kötüyüm ben çook. bizim yavrularımız kucaklarda byüyo melekkerlimiz. ya o yavruları düşünsenize bi koğuşta ağlıyolar mı altları temiz mi saçlarını okşayan kucağına alan var mı? offf çok kötüyüm çook
keşke elden bişey gelse ALlah yardom etsin o meleklere inşallah onları çok sevecek
nsanlar tarafından evlat edinilrler çok sevilirler inşallah zavallılar
hiç yakın akrabaları da mı yokmuş ki almamılar bebeği. yazık yavruya. bir de ilgiye alışkın bebek napacak yurtta. Allah yardımcısı olsun
ya kaçgündür sorcam unutuyorum.
sezeryanlı kızlar benim arada bir dişişlerim sızlıyo sizde de var mı?
tesadüf mü bilmem özellikle regl döneminde.
bide korkuyorum ben demiri bebek arabasına koyup 2 kat merdiven indirip çıkarıyorum
ondan mı oluyo sakata gelmeyeyim.
sonuçta araba 6 kg demir 8.5 falan toplamda baya bi ağırlık.
benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum
benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum
sizi de sıktım akşam akşam afedersiniz bugün bi haller oldu bana hadi ben kaçıyorum yarın toparlarım kendimi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahı esra :roflol::roflol::roflol:
evet ıyılesırken kanısırmıs oyle derler benım de oyle olmustu iyileşirken benım normal dogumdu dusun artık kasıntıyı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım bizde 3 kullanıyoruz vee uzunn süre kullanırız daha 5.500 kilomuz senin ufaklık kaç kilo cnımkızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)
Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Çiçek o ne ya?Böyle birşeyin var lduğu söyleniyor da yasal değil diye biliyorum.Şaşırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?