2009 Nisan Anneleri buraya

işte bu yüzden haber izlemiyorum daha doğrusu izliyemiyorum hayatım kararıyo resmen eldende bişi gelmeyince otur üzül dur

hosgeldın cıcek OOOFFF çiçek dıken dıken tuylerım
bugun ne gazete okuyabıldım ne de tv
çok kötu yaa bız bebısler aglamadan kucaga alınıyo kımbılır onlar kucaga alınıyormu

o bebeği düşünsene 1 yaşında var yok 2 gün önce annesinin kucağındaydı bu gece hiç bilmediği bi yerde uyuyacak belki ağlasa bakmiicak kimse belki 10 saatte bi deiştirecekler altını belki agularına kimse gülmeyecek ALlahım noldu bana böyle anne olunca böyle oldum sanırım oooofff offffff

keşke elden bişey gelse ALlah yardom etsin o meleklere inşallah onları çok sevecek
nsanlar tarafından evlat edinilrler çok sevilirler inşallah zavallılar

hiç yakın akrabaları da mı yokmuş ki almamılar bebeği. yazık yavruya. bir de ilgiye alışkın bebek napacak yurtta. Allah yardımcısı olsun

keşke elden bişey gelse ALlah yardom etsin o meleklere inşallah onları çok sevecek
nsanlar tarafından evlat edinilrler çok sevilirler inşallah zavallılar

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah yardımcıları olsun inşallah iyi insanlar cıkar karsılarınada onlarda tekrar sevgıyle buyurler

hiç yakın akrabaları da mı yokmuş ki almamılar bebeği. yazık yavruya. bir de ilgiye alışkın bebek napacak yurtta. Allah yardımcısı olsun

akrabaları varsa bıle almamıslardır kı yuvaya verılmıs. ooffffff yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum

benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahı esra :roflol::roflol::roflol:
evet ıyılesırken kanısırmıs oyle derler benım de oyle olmustu iyileşirken benım normal dogumdu dusun artık kasıntıyı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance:

iyi akşamlar herkese yorgunluktan ölüyorum bugun gündüz annemdeydim sonra eve geldim yarına iftara misafir var bugunden halledeyim dedim bi kısmını ütü temizlikti kayra da bi yandan daha şimdi popom yer gördü:) yatıp uyumak istiyorum ahh kayrada bi 8 e kadar uyusa en azından nerdeeeeee sabah 6 da kalkar kesin

Slm takipteyim herkes ii gozukuyor aeo dikis demeyin icim bir tuhaf oluyor normal dogumdu superdi AMA makala kestiler ve diktiler:) 2hafta sadece meyvesuyu icerek yasadim tuvalet problemi olmasin diye ise yaradi zaten 2haftadada gecti simdi eskisinden iiiii:::))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…