2009 Nisan Anneleri buraya

betülcüm heniz üçlü testi yaptırmadım canım. ama doktoruna güven derim. zaten riskli bişey olsa müdahle ederdi canım

GÜNAYDIN KIZLAR
yeni gelenler hos geldiniz sefa geldinizzz
nasıl telbiyesiz seyler konusuyoruz demiiii
aman valla gelir gelmez sizede ayıp olduuuuu
kocaman öpüyorum siziiiiiii

GÜNAYDIN KIZLAR
yeni gelenler hos geldiniz sefa geldinizzz
nasıl telbiyesiz seyler konusuyoruz demiiii
aman valla gelir gelmez sizede ayıp olduuuuu
kocaman öpüyorum siziiiiiii

didemcim, intternetin avantajlarından biride bu canım. normalde insan en samimi arkadaşlarıyla bile böyle şeyleri konuşmaya çekiniyor. ama burda kimsanin gözünün içine bakmak gibi bi sorunum olmadığından dolayı rahat rahat yazabiliyoruz. yerimseniben bence iyide oluyor. :jeyyar:

vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heç böle şeyler konuşamam ben utandırdınız beni alla alla.............................

herkes aynı dertten muzdarip olduğu için burada daha rahat konuşuluyor sanırım......her aile kendine bir çözüm yöntemi buluyor bir şekilde:))............üçlü testi soran arkadaşım yüksek olan değerin tek başına birşey ifade etmiyor amniyosentez için endişe etme.....o yükseklikle birlikte diğer değerlerde artış gözlenseydi böyle birşeye gerek duyarlardı....üstelik sen düzeltilmiş mom değerini yazdın sanırım....genelde 3 lü testlerde yüksek hcg düzeyi diye sonuçlar çıkıyor ama bunuda dediğim gibi tek veri olduğu için önemsemiyorlar....bende yarın sonuçlarımı göstericem kısmet olursa ve bebeğimi görcem.....

urlacım bahsettiğin pozisyonu görümcemde bana tarif etmişti . kaydirigubbakcemile3 ama daha karnım çıkmadığı için pek gerek olmuyor.

canım bebeyağını bende alıcam sanırım. ya aslında daha göbeğim bile çıkmadı ama geçenlerde karnımda kuruluk farkettim ondan alıyım bir an önce diye düşündüm.

canım fiyatı ne civardaydı birde bana eczacı kadın hergün kullanmak lazımyoksa faydasını göremezsin çatlak kremlerinin demişti.

ZEYTİNYAGIIIIIIIkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 biliyorum canım zeytinyağı iyi de bizim izmirde zeytinliklerimiz var ordan her sene has zeytinyağı gelir evde yemeklerde onu kullanıyorum ama benim zeytin yağının kokusu gerçek olduğu için biraz ağır eşimde kokulara karşı çok hassas birde çamaşırım kirlencek birde çalışan biri için pek kullanışlı gibi gelmedi bana hani ev hanımı olsam öğlen sürüp öyle gezerim vucutta çeker bir süre sonra sen ne zaman sürüyorsun kokusu olmuyor mu

selinaycım ya şemşaverin de dediği gibi yüz yüze olmayınca çekinmiyor insan kaydirigubbakcemile3

Edanur bende çok alıştım sizlere iyi oluyo böyle herkonudan konuşmak.Ayrıca o belirttiğiniz yan pozisonu ben çok önceden biliyodum bu gibi durumlarda iyi oluyo.aslında daha çeşitleride varda ben anlatamıyom işte :)) biz hamile kalmadan önceden deniyoduk yani.Ama şimdi malesef. Aslında bende kocam gibi korkuyorum ama belli etmiyorum işte.O korkuylada konsantre olamıyorum.düşünsenize herşey iyi gidiyo tam istediğiniz gibi ama bir anda karnınızdan tekmeler gelemeye başlıyo bütün konsantrasyon güm :)) artık olayı bırakıp tekmeleri sevmeye başlarız.Geçen sabah kalkmadan önce eşimi öpmek için üzerine oturup dudağını öpmek için eğildimki anında bir tekme.Eşime diyorum bugün öpücükle değil tekmeyle uyandırıldın.

dün eşime sordum sen çekiniyormusun bebeğe bişey olurmu diye doktora sorduk problem olmadığını söyledi o yüzden çekinmiyorum dedi. ebrarcım valla tekme faktörünü hiç düşünmemiştim daha yaşayamadığım için ama çok güzeldir eminim o zaman hamileliğin tadını çıkarıcaz aslında çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

hehe dayının eczanesinden alıp çıkmak iyiymiş yaa yokki öle bi dayımız kaydirigubbakcemile3 şimdilik bebe yağı kullanmaya karar verdim ayın 22 sinde kontrolüm var doktoruma sormayı düşünüyorum belki o bir şeyler önerir. :lepi:

herkese merhabalar
çatlaklar için fazla para harcamayın derim nivea bebe yağı kullanabilirsiniz birde yara melhemleri var bepanthen ve madecassol bunların çok iyi geldiğini okumuştum kullananlar bayağı faydasını görmüş
madecassol un prospektüsüne baktım gebeler ve emziren anneler kullanabilir yazıyordu bepantheni bilmiyorum şu anda bende bebe yağı kullanıyorum ama dr.a gittiğimde sormayı düşünüyorum sizde bir araştırın isterseniz

yok canım zeytinyagı nı ben aksam yemekten sonra sürüyorum
kocacıma sürdürüyorummm
iice emiyorrr
sonra sabaha bişi kalmıyorrr
kokmuyorum yaniii
buarada bizim yaglardan ayvalıktan
süper bir yer orasıııııı

ama ne yazıkkı memleketimin güzide kuru topraklarından biri olan eskişehirdeyim:(

Ha bu arada kızlar rüyamda site beni ve 1-2 arkadaşı daha yasaklıyodu yani siteye girmemizi engelliyodu :)) çok ayıp konuştuk diye kuruntumu yaptım acaba akşamdan

arkadaşlar evet bende sizlere cok alıştım sorup danışıp konuşup bilgilerimizi dahada genişletiyoruz
acımızı mutlulugumuzu paylaşıyoruz

stresimizi atıyoruz yeri geldiginde

edanur izmirliyim bende
bizimde herseyimiz dogal zeytınımızı zeytınyagımızı kendimiz toplayıp sıktırıyoruz

sebzeler bile dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…