kızlar 3lü test sonuçlarım:afp 32,1 ue3 7,02 hcg 12821 dir. afp düzeltilmiş 0.93 UE3 3,26 hcg 0,56dır.sonucumda Trisomy 21 sonuvuna göre 6352 de 1 yazıyor.ama yüksek UE3 değeri şüphelidir.yazıyor.
buna göre 3 lü testim riskli mi?normal mi_?
dr 6352 de 1 çok iyi dedi.şüpheli UE3değeri var ama ankaradan o önemli değil diyolar ve aminosentez yapmıyolar dedi.ue3 değeri şüpheli olan var mı?sonuçlarınıza bir bakarsanız sevinirim...
bu pozisyonu tavsiye edyorum arkadaşlar. denedik memnun kaldık, kaydirigubbakcemile3Günaydınlar
ya konu acılmış madem
kadın alta ama yan yatık bi şlekilde göbişiniz yerde ehehehhe
GÜNAYDIN KIZLAR
yeni gelenler hos geldiniz sefa geldinizzz
nasıl telbiyesiz seyler konusuyoruz demiiii
aman valla gelir gelmez sizede ayıp olduuuuu
kocaman öpüyorum siziiiiiii
bu pozisyonu tavsiye edyorum arkadaşlar. denedik memnun kaldık, kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar
Neler Konuşmusunuz beeeeeeeeeeeeee ayıp size bi anne olacaklar ehehehheheh şaka şaka
ya konu acılmış madem
biz eşimle hafta 1 yada 2 kere birlikte oluyoruz ve pozisyonda bulduk ama burdada anlatılmzkiii
kadın alta ama yan yatık bi şlekilde göbişiniz yerde ehehehhe
benımde psikolojim bozuk şiştim diye
canım bebeyağını bende alıcam sanırım. ya aslında daha göbeğim bile çıkmadı ama geçenlerde karnımda kuruluk farkettim ondan alıyım bir an önce diye düşündüm.Nisan anneleri herkese günaydınlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bakalım bugün gündemimizde neler olacak.
edanur çatlak kremlerini araştırmışsın sanırım. ben kullanmadım krem kullanmıcamda sadece her banyodan sonra bebeyağı kullanıyorum, karnıma, sırtıma kadar göğüslerime, özellikle göğüslerimin yan taraflarına ve ucuna bacaklarımın üst ve iç kısma sürüyorum sizede tavsiye ederim.diğer ürünler seninde değin gibi sadece nemlendirme üzerine.bebeyağı kadar etkili olacağını sanmıyorum ben.
canım fiyatı ne civardaydı birde bana eczacı kadın hergün kullanmak lazımyoksa faydasını göremezsin çatlak kremlerinin demişti.Ben pre maman diye bi ürün almıştım.Üşenmediğim zamanlarda onu llanıyorum.3 'lü set halinde satılıyodu.1'i sıkılaştırıcı karnını sürüyosun biri göğüsler için ama üçüncünün henüz ne olduğunu kavrayamadım:):)
ZEYTİNYAGIIIIIIIkaydirigubbakcemile3
Chicco Mamma Donna Çatlak Önleyici Krem 200 ml işte bunalrdan 3 tane var canım orda 38 mılyon gıbı bısey yazıyo..Tam fiyatını bılmıyorum.Eczanemız var (dayımın) ordan aldım cıktım:):) 100 e yakın olması lazım...
Ha bu arada kızlar rüyamda site beni ve 1-2 arkadaşı daha yasaklıyodu yani siteye girmemizi engelliyodu :)) çok ayıp konuştuk diye kuruntumu yaptım acaba akşamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?