bu tickerlardaki resimleri kaldıracak mıyız öylemi demek istemiş arkadaş acabaa
kıslay ceyo16 kapsama alanı dışında diyo neden???
tam ben de onu dicektim noldu ya nie kapsama dışına atmışlar ceyoyu
haydaa kızlar cezamı aldı şimdi tckerlar yüzündemi acaba ceyo da yapmıştı sanırım bugün görmüştüm
Yaaa,ceza aldık ve işte buradayım.İlk günden yakalandım hihihi Ama bana hiç uyarı gelmeden aldım cezayı,daha doğrsuu msj gelmiş ama ben kk yı açmayınca msj ı okuyamadan ceza almışım.cnm onların kullandığı tickerları sadece prof üyeler kullanıyormuş uyarı mesajı geldiğinde de kaldırmayınca ceza almışlar.
Ben de sendenim Deniz,istikrarla devam,senin süt durumun nasıl,azalma yoktur inş.günaydınlarrrrrrrrrrrr!!!
hayırlı cumalar:))
bugün orucun 8.günü istikrarla devam ediyorum hihi:))
aysuncum evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun..nice mutlu yıllara..
Ay evet,Miray da yapıyor bunu,çok komik ya,2 ayağını kaldırıyor,elleriyle tutuyor 2 sini dsonra bir sağa bir sola bakıp birini ağzına sokuyor ve emiyoooor.:ecrin_bebek:ayy kıslar konuyla alakası yok ama bişiy dicem çok komikti... pınar ellerinden sonra ayaklarına dadandı:):):) iki ayağı iki elinde bi birini bi birini offfff..... iyiki yıkamışım az önceç.... pis kızım benim....çekebilirsem resmini koyarım inş. bi ara
geçmiç çok uzamıl bakamıyorum fazla ya dün öğlen bi arkadaşım hamileydi sancıları başladı ve sabah aradım doğum olmuştur diye hayııır olmamıştı 7cm oldu daha dedi sesi kötüydü zaten ve öğlw 12 de anca 8 cm olmuş ve bebek hzneye bi türlü girememiş dr bu kadar açılma oldu az daha sabret diye 3 e kadar bekletmiş nerdeyse 28 saat sancının ardından sezeryzn yaptıar( çok dualar ettim neler cekti kim bilir en azında mutlu son ama bi kez deha iyiyki normal doğurmadm dedim kendime adıma ben zeten yapamazdım güzel bişey daha var bu arkadaşım tüp bebek deneyecekleri ay hamile olduğunu öğrenmişti sağlıkla büyütsün kağancığını...
biz 4 numara kullanıoruz
kızlarrrr şu sayfaya bi baksanıza çoook ilginç Uluslararası Bebek Cinsiyet Seçimi - Türkiye Temsilciliği Sitesi
kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)
ve adamlar bu hizmeti satıyo düşün yanii. ben seneye çalışmalara başlarım valla kız için
bende de bazen oluyor.. gwenelde de banyodan çıktıkan sonra..ya kaçgündür sorcam unutuyorum.
sezeryanlı kızlar benim arada bir dişişlerim sızlıyo sizde de var mı?
tesadüf mü bilmem özellikle regl döneminde.
bide korkuyorum ben demiri bebek arabasına koyup 2 kat merdiven indirip çıkarıyorum
ondan mı oluyo sakata gelmeyeyim.
sonuçta araba 6 kg demir 8.5 falan toplamda baya bi ağırlık.
4 kullanan bebısler kac kılo
bugün kızlara mesaj attım ya..
april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)
yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....
lafın kısası... yukardaki bacılar tembel anacım tembell...
bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
kısmakla haklımıyım değilmiyim...
bencedeilginçmiş cinsiyet belirleme olayı..hiç bişeyi doğasına bırakmıcaklar böle giderse
komşumuzda bu şekilde kız sahibi oldu 2 oğlu vardı ama kız down sendromlu doğdu
yaşıtları okula başladı o özel rehabilitasyon merkezine gidiyor
ben 2. çocuğu istiyorum ama kız erkek fark etmez Rabbim ne verirse amenna..
tamam bebeğin doğal yollardan olmuyorsa bilim bunun çaresini bulmuş ama bu kadarda müdehaleyi doğru bulmuyorum
biz 4 numaraya geçtikkızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)
aynen ya benimde çok kaşınıyor korkuyorumda sanki açılcak gibime geliyorbenimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum
kızlar selammmmmmmmmmmm cezam biitti ve ben geldim. bugün gazetede bi haber vardı bi bebeğin anne babası öldürülmüş çocuk esirgeme kurumuna verilmiş bebek ve fotoğrafı vardı bir askerin kucağında aman yarabbim ben onun o surat ifadesini görünce bir kotum o saat bu saattir kendime gelemedim elimden gelse alırdım o bebeği. çook kötüyüm ben çook. bizim yavrularımız kucaklarda byüyo melekkerlimiz. ya o yavruları düşünsenize bi koğuşta ağlıyolar mı altları temiz mi saçlarını okşayan kucağına alan var mı? offf çok kötüyüm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?