2009 Nisan Anneleri buraya

Sevgili Nisan Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

ıyi geceler. Allah bağışlasın.

slm kızlar 2 gündr havşım çıktı yaaaa peşpeşe misafir çok zor oluyooo neyseki atlattm
sizler naslsnz
aysuncum nice mutlu yıllara canımmm

ilginçmiş cinsiyet belirleme olayı..hiç bişeyi doğasına bırakmıcaklar böle giderse
komşumuzda bu şekilde kız sahibi oldu 2 oğlu vardı ama kız down sendromlu doğdu
yaşıtları okula başladı o özel rehabilitasyon merkezine gidiyor
ben 2. çocuğu istiyorum ama kız erkek fark etmez Rabbim ne verirse amenna..
tamam bebeğin doğal yollardan olmuyorsa bilim bunun çaresini bulmuş ama bu kadarda müdehaleyi doğru bulmuyorum

kıslay ceyo16 kapsama alanı dışında diyo neden???

tam ben de onu dicektim noldu ya nie kapsama dışına atmışlar ceyoyu

haydaa kızlar cezamı aldı şimdi tckerlar yüzündemi acaba ceyo da yapmıştı sanırım bugün görmüştüm

cnm onların kullandığı tickerları sadece prof üyeler kullanıyormuş uyarı mesajı geldiğinde de kaldırmayınca ceza almışlar.
Yaaa,ceza aldık ve işte buradayım.İlk günden yakalandım hihihi Ama bana hiç uyarı gelmeden aldım cezayı,daha doğrsuu msj gelmiş ama ben kk yı açmayınca msj ı okuyamadan ceza almışım.

günaydınlarrrrrrrrrrrr!!!
hayırlı cumalar:))
bugün orucun 8.günü istikrarla devam ediyorum hihi:))

aysuncum evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun..nice mutlu yıllara..
Ben de sendenim Deniz,istikrarla devam,senin süt durumun nasıl,azalma yoktur inş.

Ay evet,Miray da yapıyor bunu,çok komik ya,2 ayağını kaldırıyor,elleriyle tutuyor 2 sini dsonra bir sağa bir sola bakıp birini ağzına sokuyor ve emiyoooor.:ecrin_bebek:

Geçmiş olsun arkadaşına,ben de doğum yaptığım zaman hastanede yatarken bir kadın öyleydi,bütün gece hastaneyi inletti,ve sonunda sezeryana alındı,ben de ençok ondan korkuyordum da Allah tan normal oldu.
Dikişlerim benim 3.gün geçmişti acısı,ama Dr. bir parmağıyla bastırmış ne,belli bir yer simsiyahtı,oraya değince acıyordu,dikişlerden çok o acıdı benim,ama şimdi hiçbirşey kalmadı tabi.

biz 4 numara kullanıoruz

kızlarrrr şu sayfaya bi baksanıza çoook ilginç Uluslararası Bebek Cinsiyet Seçimi - Türkiye Temsilciliği Sitesi

evet cok ılgınc bende duymustum daha önce ama ben istemem acıkcası 2. bebıs kız erkek farketmez ama guzel yontem

kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)

bızde 3 kullanıyoruz bu paketımız bıtsın 4 e gecıcez.

Bizim 5.ay kontrolümüz yarın,4.ayda 6850 idi.7500 olmasını umut ediyorum.
3ü kullanırken enson kakasını dışarı taşırmaya başlamıştı,gerçi o ara çok sıvı yapıyordu,yaptığı anda hemen dışın açıkıyordu belden,biz de 4 e geçtik.

bende de bazen oluyor.. gwenelde de banyodan çıktıkan sonra..

dikişlerden içeri sumu sızıyor acaba :))),,

bu arada bende ağır kaldıryorum valla.. imş. sonradan sorun olmaz..

4 kullanan bebısler kac kılo

7.5..kilo..
bu arada kim marketlerde huggies 16.90 .(kim karta)
4 numara - 72 adet ...

bugün kızlara mesaj attım ya..
april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)

yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....

lafın kısası... yukardaki bacılar tembel anacım tembell...

bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
kızmakla haklımıyım değilmiyim...

Son düzenleme:

aynen cnm
hamilelik bitti çocuklarına kavuştular bizleri unuttular:dilcikar:

kzlar gece bu saat olmuş.
sultanda msn de geyik yapıyoz..

hatunun uykusu kaçmış.. yakamı bırakmıyor.. sahura kadar bana eşlik edecen diyor...

çiçek senin kulaklarını çınlattık..

kaldırsakmı bu karıyı uykusundan diye..
sonra kıyamadık .. ,
sen şimdi kocana sarılmış mışıl mışıl uyurken
bizle burda çene çalmak istemezsin diye düşündüm..

Son düzenleme:
bencede
dengeyi bozacaklar

kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)
biz 4 numaraya geçtik
herzaman büyük bez kullanmak daha idir

benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum

aynen ya benimde çok kaşınıyor korkuyorumda sanki açılcak gibime geliyor
ve hala kırmızı iz var hisszlik var bastırdığımdada acıyor

çok üzüldüm ya gerçekten çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…