Ha bu arada kızlar rüyamda site beni ve 1-2 arkadaşı daha yasaklıyodu yani siteye girmemizi engelliyodu :)) çok ayıp konuştuk diye kuruntumu yaptım acaba akşamdan
yok canım zeytinyagı nı ben aksam yemekten sonra sürüyorum
kocacıma sürdürüyorummm
iice emiyorrr
sonra sabaha bişi kalmıyorrr
kokmuyorum yaniii
buarada bizim yaglardan ayvalıktan
süper bir yer orasıııııı
ama ne yazıkkı memleketimin güzide kuru topraklarından biri olan eskişehirdeyim:(
arkadaşlar evet bende sizlere cok alıştım sorup danışıp konuşup bilgilerimizi dahada genişletiyoruz
acımızı mutlulugumuzu paylaşıyoruz
stresimizi atıyoruz yeri geldiginde
edanur izmirliyim bende
bizimde herseyimiz dogal zeytınımızı zeytınyagımızı kendimiz toplayıp sıktırıyoruz
sebzeler bile dogal
ebrartuba başka pozisyonlar demişsin aman sölesene be ne utanıyorsun cadııı
açtık herseyi yavaş yavaş sorup ögrenıcezki bilgilenicez :):)
o taraflar çok güzel ya.. Ben 4 sene kaldım manisada. Zeytinini bile kendin alıp yapıyosun. Herşey doğal. Taze. O kadar alıştım ki o tarafın zeytin yağlarına burayada getirtiyorum sürekli.
selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi
selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi
ay evet allah korusun diyin ya atılırsak
ne olur bi daha sizlerle konuşamam cok üzülürüm
eda sizin zeytınlıgınız nerde?
Hoşgeldin şenay
Uzun zamandır gözükmüyodun
Gözünaydın canım
Sağlıkla gelsin bebişlerin dünyaya
Benimde ikiz kız kardeşim var
Çocukluğumuz güzel geçti
Hem sırdaş olduk birbirimize
Allah seninde gönlüne göre verir inşallah canım:Saruboceq:
a.s.
Gözün aydın hayırlı olsun kızın ve oğlun.Ne güzel olmuş bi taşla iki kuş pardon iki çeşit.
Demekki evin kahve gibi olmayacak en azından ütü için bir yardımcı garantilemişsin.kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun şenaycım, sinan beymi söyledi beni haftaya çağırdı sanırım ayrıntılı ultrasona gönderecek canım hayırlısı bakalım....
Bu arada arkadaşlar ayrıntılı ultrason 5. ayda değilmiydi...sanki benim dr. öyle dediydi...
ebrartuba başka pozisyonlar demişsin aman sölesene be ne utanıyorsun cadııı
açtık herseyi yavaş yavaş sorup ögrenıcezki bilgilenicez :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?