2009 Nisan Anneleri buraya

ay evet allah korusun diyin ya atılırsak
ne olur bi daha sizlerle konuşamam cok üzülürüm

eda sizin zeytınlıgınız nerde?

ebrartuba başka pozisyonlar demişsin aman sölesene be ne utanıyorsun cadııı

açtık herseyi yavaş yavaş sorup ögrenıcezki bilgilenicez :):)

Kızlar merhaba
Ancak okuyabildim geçmişi
Bende şimdi karnım için hem bebeyağı
Hemde didem gibi zeytinyağı kullanıyorum
Bepantenide duymuştum
Görümcem kullanmış
İyi gelip gelmediğini bilmiyorum
Öpüyorum sizleri kızlar:)))

o taraflar çok güzel ya.. ben 4 sene kaldım manisada. zeytinini bile kendin alıp yapıyosun. herşey doğal. taze. o kadar alıştım ki o tarafın zeytin yağlarına burayada getirtiyorum sürekli.

selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi

o taraflar çok güzel ya.. Ben 4 sene kaldım manisada. Zeytinini bile kendin alıp yapıyosun. Herşey doğal. Taze. O kadar alıştım ki o tarafın zeytin yağlarına burayada getirtiyorum sürekli.

bende katiliyorum kizlar ege başka valla
bende aydinliyim 9 yil izmirde oturduk gerçekten bizim oralar başka

selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi

Hoşgeldin şenay
Uzun zamandır gözükmüyodun
Gözünaydın canım
Sağlıkla gelsin bebişlerin dünyaya
Benimde ikiz kız kardeşim var
Çocukluğumuz güzel geçti
Hem sırdaş olduk birbirimize
Allah seninde gönlüne göre verir inşallah canım:Saruboceq:
a.s.

Gözün aydın hayırlı olsun kızın ve oğlun.Ne güzel olmuş bi taşla iki kuş pardon iki çeşit.
Demekki evin kahve gibi olmayacak en azından ütü için bir yardımcı garantilemişsin.kaydirigubbakcemile5

ay evet allah korusun diyin ya atılırsak

eda sizin zeytınlıgınız nerde?

QUOTE=urla;4226933]ay evet allah korusun diyin ya atılırsak

eda sizin zeytınlıgınız nerde?[/QUOTE]

Yok kızz bişey olmaz atılmayız bişecik olmas aslında önemli kılzar yaa birbirimize destek oluyoruz valla burası olmasa kocamın başının etini yerdim herhalde bide hamile olmayan sıkılıyo devamlı bu mahabbetten burda ne güzel herşeyimizi paylaşıyoruz.
urla canım izmirin ilçesi tireyi biliyormusun orası dedemindi şimdi biz uğraşamıyoruz artık istanbulda yaşadığımız için orda toplatıp zeytinyağını satıyoruz . babam ilgileniyor genelde bu arada kavak yelleri dizisinde urlanın zeyinliklerini göstermişti geçen bölümlerde aklıma sen geldin. :1hug:
didemcim ayvalığı görmedim ama eminim çok güzeldir.
şemşaver egeniz zeytini yağını tadan bi daha bırakamıyor. ayy özledim memleketimi yaa senağlama

teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah sürekli yattığım için gözükemiyorum çok fazla

sağol canımm :içelim: evet evim kahve gibi olmıcak bi prenses garanti diğeride haftaya normal kontrolde kesinleşir heralde ayrıntılı ultrasona gitmiştim bugün çok sağlıklılar çok şükürki

hayırlı olsun şenaycım, sinan beymi söyledi beni haftaya çağırdı sanırım ayrıntılı ultrasona gönderecek canım hayırlısı bakalım....

merhaba arkadaşlar...bir izmirli oalrak zeytinyağı üzeri İzmir ege muhabbeti beni hüzünlendirdi..benim de gönlüm egede kaldı

hayırlı olsun şenaycım, sinan beymi söyledi beni haftaya çağırdı sanırım ayrıntılı ultrasona gönderecek canım hayırlısı bakalım....

yok tatlım sinanbey söylemedi ben biraz pimpirikliyim ikizlerde 2li testler falan pek güvenli olmuyo ya telaşlandım biraz sinanbeyle konuştum ayrıntılı ultrasona yolladı kavaklıderede biyer mercek görüntüleme diye yalnız aklında olsun cdye çekilmesini istiyosan hastanede randevu alırken belirtmen lazımmış ben emekli sandığına bağlıyım 25 ytl fark ödedim ekstra cd için 80 ytl ödeniyomuş
ayın 15 indede sinanbeye randevum var

ebrartuba başka pozisyonlar demişsin aman sölesene be ne utanıyorsun cadııı

açtık herseyi yavaş yavaş sorup ögrenıcezki bilgilenicez :):)

Ah canım şemşamer de korkuyo atılacak diye söylemiş yok valla.En so mesajımdan sonra siteye birtürlü giremedim daha yeni açabildim.Bende bu sorun nedense çok oluyo bende anlamadım.Bu arada diğerlerinide söylerim tabi :)) birincisi bayan yine altta ama eşiniz üzerinizde değil oturur vaziyette, ikincisi bayan yine sırtüstü yatıyo ama yatağın kenarına doğru eşiniz ayakta yani yatağın dışında bitane daha söylicem oda bayan dizleri ve elleri üzerinde eşinizde arkada dizleri üzerinde.Dahada çoğaltabiliriz ama şemşamerin dediği gibi sizlerden uzaklaşmak istemem Şeniz

Buarada zeytinyağı muhabbeti açılmış kaçırdım.Bizimde dedemlerin var zeytin bahçeleri.Heryıl amcamlar ve halamlar birlikte toplayıp paylaşıyolar zeytinini ve yağını.Buyıl annem bize yardım edin siz bizim payımızın yarısını alırsınız dedi.Valla hakiki zeytinyağı çok süper.Kendi fabrikamız var orda sıkılıyo yağı köyümüzde (daha doğrusu belediyelik büyük biyer.) Buarada bilenleriniz vardır o sıkma işleminde kalan posalardan sabun yapılıyo çok harika oluyo.Buyıl bende alıcam sabunundan .Bulabilirseniz tavsiye ederim.kahve rangi gibi rengi ve çok köpürüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…