2009 Nisan Anneleri buraya

pehpeh peh. abovvvvvvvvv

topiği +18 taşımayı teklif ediyorum arakdaşlar:roflol:

Şenaycım ayrıntılı ultrasona herkes gönderiliyomu yoksa riskli gebelikler içinmi öneriliyo?

benim bütün arkadaşlarım gönderildi görümcemde gönderildi ama 20 ila 24. haftalar arası gönderiliyo sanırım benimki biraz isteğe bağlı oldu bide aklınızda bulunsun gerci insan bunları düşünmekte konuşmakta istemiyo ama hayatla bağdaşmayacak bir anomali görülür ve alınması istenirse sadece 24. haftaya kadar alınıyo bebekler 24. haftayı gecerse ne olursa olsun doğum gerçekleşmek zorunda kimseye böyle şeyler yaşatmasın yüce rabbim:Saruboceq:

şenaycım hayırlı olsun.

Ebru Maternity

ben bu siteye bayıldım arkadaşlar. ben burda iki pantoldan başka bişey bulamadım. :1no2:ne harika kıyafetler var ama biraz pahalı gibi geldi bana

Allah kimseye yaşatmasın öyle acı olaylar.Bütün hamişler sağlıcakla bebeklerine kavuşur inşallah.Bende 10 gün sonra gidicem kontrole ozaman sorucam doktoruma.:CüvCüv:

şenaycım hayırlı olsun.

Ebru Maternity

ben bu siteye bayıldım arkadaşlar. ben burda iki pantoldan başka bişey bulamadım. :1no2:ne harika kıyafetler var ama biraz pahalı gibi geldi bana

Evet çok güzel şeyler var ama banada pahalı geldi Benimd pantolon ve hırka kazak falan almam lazım giyecek bişey bulamıyorum hergün.

robalı bi kaç şey almıştım ben. hamillikten sonrada giyilebilecek türden. hafta sonu iki parça bişey daha almak istiyombakalım. keseme uygunbulursam alacam.

evet çok güzel şeyler var ama banada pahalı geldi benimd pantolon ve hırka kazak falan almam lazım giyecek bişey bulamıyorum hergün.

evet canim eğer çalişan bir bayan isen çok zor kiyafet seçimi hel hamile isen ben burdan bir çok şey aldim iş yerimin hemen karşisinda zaten :) biraz pahali evet ama mallari çok iyi tavsiye ederim şallari ve pantolanlari elbiseleri çok güzel çok rahat kullaniyorum ben

Evet çok güzel şeyler var ama banada pahalı geldi Benimd pantolon ve hırka kazak falan almam lazım giyecek bişey bulamıyorum hergün.

Erar siteyi bende çok beğendim. ama kızlar zaten hamile kıyafetleri çok pahalı geçen hafta sonu baya gezdim. hep bu civardı fiyatlar.
kızlar bu arada hamile kıyafetlerine başladınız mı ve dışardan hamile olduğunuz belli oluyor mu ? :1shok:

19 haftalık hamileyim ve hiç bulantım olmadı baş dönmemde:)rahat bir hamilelik geçiriyorum ama baş agrım çok kızlar bide o olmasa

bende sadece bende oluyor zannediyordum ve hiç hamileliğe vermiyordum hergün insanın başı ağrırmı benim ağrıyor ,çok fazla ilaç kullanan bir tip değildim allahtanki hamileliğimin başından bu yana sadece 2 tane minoset aldım dr. salık verdiği için ama insan yinede çekiniyor işte hak verin görmememişin ilk bebişi hehehe...hoşgeldin diyen herkese çoook teşekkür ederim hoşbuldum çok hoşbuldum...:içelim:

hamile kıyafetleriyle ilgili günlerdir internette araştırma yapıyorum.
bencede ebrumaternity çok güzel ürünlere sahip.
bence en iyisi internette gördüğüm kadarıyla.
ancak yurtdışındada çok nefis kıyafetler var.ancak yurtdışından ulaşması baya zor oluyor siparişlerin.aşağıda yer alan siteyede bir göz atın:CüvCüv:
Ripe Maternity
not:gerçi ben henüz hamile kıyafetlerine geçemedim.yanlız yavaş yavaş kıyafetlerime giremiyorum ancak hamile kıyafetleride bol gelecek gibi geliyo. arada kaldım yani:)

BEN TUNİK MOR BLUZ, KIRMIZI KRAVİZE VE YEŞİL uzun bluz aldım.bir kaç üstümde oluyo hala
ya o sitede degaje yaka bluz var kırmızı 69 tl onu çok beğendim..siz de bakın nasıl?burda bulursam alacağım....

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim siteye. ama hep geçmişi okumaya çalıştım. ben de 3 lü testimi yaptırdım. henüz sonç almadım. inşallah bunda da bir sorun çıkmaz.
çoğumuzun cinsiyetleri belli oldu artık ne güzel. ayrıntılı ultrasonu beklemeye başladık değilmi?. ben 4 boyutlu yaptırmak istiyorum kısmetse, az da olsa bebeğimin kime benzdiğini görebilmek için.
arkadaşlar bu konuda kendime çok kızıyorum ama hala çatlaklar için bişey sürmeye başlamadım ben. bebeyağı aldım duruyo. şimdiye kadar karnım pek çıkmamıştı. ama artık belli olmaya başladı. geçen gün bir bayan minibüste yer verdi bana:)
son kontrolde doktoruma çatlak kremi sordum "lierac" diye bir krem önerdi ve çok etkili olduğunu söyledi. belki alırım.

hamile kıyafetleri ile ilgili ben de birşeyler ekliyim. ebrunun kıyafetlerine ben de baktım.bakırköyde de mağazası var.ama gerçekten bir pantolona 80 90 ytl vermek istemedim. çalışmıyorum çünkü şu anda.
eşofmanlar aldım onları giyiyorum çok rahat oluyor. birde bakırköy pazarından hamile kot pantolonu aldım çok güzel ve 30 ytl. kumaş ve kadife pantolonlar da var. istanbulda olanlar çevrelerindeki semt pazarlarından bakabilirler.fiyat bu civardadir

kızlar geçen yılki günlüğümden bir bölüm paylaşmak istedim sizinle..
Bundan 3.5 ay önce bir tatil dönüşü henüz gün ağarmamışken öğrenmiştim iki can olduğumu. Eczane testi doğru değildir diye kendimi bir poliklinikte bulmuştum hayırlı olsun dediklerinde henüz kapıdan çıkmadan eşime sarılmıştım.3 ay kendime öyle dikkat etmiştim ki … merdivenden bile yavaşça iniyordum.midemin bulanmasından bile hoşlanıyordum.12.haftada gelen iki damla kan ve bel ağrıları sonunda doktora telefon açtım.doktor canlı olduğunu tespit ettiniz mi dedi.2 saat süren ve bana çok uzun gelen yol boyunca karnımla vedalaşmaya çalıştım ultrasona yattığımda su kesesinin durumu hiç normal görünmüyordu kesenin altında ufak bir karaltı vardı işte o benim ölmüş çocuğumdu.gebeloik org den takip ettiğim plesantalar gibi değildi.doktorun ağzını bıçak açmıyordu bi terslik olduğunu çoktan anlamıştım doktor kalktı ve sizinle biraz konuşmamız gerekiyor dedi.anladım game over olmuştu.artık yapılacak tek şey ondan ayrılmaktı.boş gebelik sandım ve doktora yok değil mi dedim var ama ölü dedi biraz daha konuştu ama artık onu dinlemiyordum.ne anlatırsa anlatsın bu bebeğim ve hayallerimin nihai sonucunu değiştirmeyecekti.herşeye rağmen doktor moralimi daha da bozmayı başardı bi sonraki gebeliğinizde böyle olma ihtimali iki kat artar dedi.muayeneden çıkarken gözyaşlarımla birlikte hayellerimi de kaybetmiştim.hastaneye yatmıştım ama hala emriyonun canlı olduğunu düşünüyordum doktoru buldum sordum kalbi atıyomuydu diye hayır dedi önemli olan sizin ondan kurtulmanız dedi ben çocuğumdan kurtulmak istemiyordum ki .Anestezi alana kadar bi operasyon geçireceğim aklıma gelmemişti oysa ben çok korkak biriyimdir.anestezi uzmanı sessizce ve duygusalca ve acımaklı sıgara içtiniz mi dedi halim anlaşılan sıgara içecek kadar efkarlıydı...
ay aman allahım bu günümüze şükürler olsun Yüce RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…