normalde öyle hayatım bizimki biraz erken oldu testler beni endişelendirince
Ah canım şemşamer de korkuyo atılacak diye söylemiş yok valla.En so mesajımdan sonra siteye birtürlü giremedim daha yeni açabildim.Bende bu sorun nedense çok oluyo bende anlamadım.Bu arada diğerlerinide söylerim tabi :))birincisi bayan yine altta ama eşiniz üzerinizde değil oturur vaziyette, ikincisi bayan yine sırtüstü yatıyo ama yatağın kenarına doğru eşiniz ayakta yani yatağın dışında bitane daha söylicem oda bayan dizleri ve elleri üzerinde eşinizde arkada dizleri üzerinde.Dahada çoğaltabiliriz ama şemşamerin dediği gibi sizlerden uzaklaşmak istemem Şeniz
Şenaycım ayrıntılı ultrasona herkes gönderiliyomu yoksa riskli gebelikler içinmi öneriliyo?
pehpeh peh. abovvvvvvvvv
topiği +18 taşımayı teklif ediyorum arakdaşlar:roflol:
benim bütün arkadaşlarım gönderildi görümcemde gönderildi ama 20 ila 24. haftalar arası gönderiliyo sanırım benimki biraz isteğe bağlı oldu bide aklınızda bulunsun gerci insan bunları düşünmekte konuşmakta istemiyo ama hayatla bağdaşmayacak bir anomali görülür ve alınması istenirse sadece 24. haftaya kadar alınıyo bebekler 24. haftayı gecerse ne olursa olsun doğum gerçekleşmek zorunda kimseye böyle şeyler yaşatmasın yüce rabbim:Saruboceq:
şenaycım hayırlı olsun.
Ebru Maternity
ben bu siteye bayıldım arkadaşlar. ben burda iki pantoldan başka bişey bulamadım. :1no2:ne harika kıyafetler var ama biraz pahalı gibi geldi bana
evet çok güzel şeyler var ama banada pahalı geldibenimd pantolon ve hırka kazak falan almam lazım giyecek bişey bulamıyorum hergün.
Evet çok güzel şeyler var ama banada pahalı geldiBenimd pantolon ve hırka kazak falan almam lazım giyecek bişey bulamıyorum hergün.
evet canim eğer çalişan bir bayan isen çok zor kiyafet seçimi hel hamile isen ben burdan bir çok şey aldim iş yerimin hemen karşisinda zaten :) biraz pahali evet ama mallari çok iyi tavsiye ederim şallari ve pantolanlari elbiseleri çok güzel çok rahat kullaniyorum ben[/QUOT
canım sende istanbul da oturuyorsun nerden aldın hamile kıyafetlerini birde fiuyatları ortalama kaçtı mesela benim baktığım ortala pantolon fiyatı 60/70 tişört üst 40/50 civarıydı
19 haftalık hamileyim ve hiç bulantım olmadı baş dönmemde:)rahat bir hamilelik geçiriyorum ama baş agrım çok kızlar bide o olmasa
evet canim eğer çalişan bir bayan isen çok zor kiyafet seçimi hel hamile isen ben burdan bir çok şey aldim iş yerimin hemen karşisinda zaten :) biraz pahali evet ama mallari çok iyi tavsiye ederim şallari ve pantolanlari elbiseleri çok güzel çok rahat kullaniyorum ben[/QUOT
canım sende istanbul da oturuyorsun nerden aldın hamile kıyafetlerini birde fiuyatları ortalama kaçtı mesela benim baktığım ortala pantolon fiyatı 60/70 tişört üst 40/50 civarıydı
EDACIM EVET İSTANBULDAYIM BEN BÜTÜN KIYAFATLERİMİ EBRUDAN ALDIM FİYATLARI İŞİMDEN DOLAYI KUMAŞ PANT ALDIM FİYATI 89 YTL İDİ PANÇO ALDIM YA 79 YADA 89 OLMASI GEREK ÜSTÜME TUNİK GİBİ BİRŞEY ALDIM EN SON ODA 69 YTL İDİ AMA KALİTESİ ÇOK İYİ BEN ÇOK MEMNUNUM FİYATLARIDA BANA UYGUN GELİYOR EBRUNUN YERİ ZATEN FATİHDE CANIM BAŞKA ŞUBESİ VARMI BİLEMİYORUMDA
merhaba demet1 aydınlıyım evet ne güzel hemşerimi buldum:)[/QU
kaydirigubbakcemile5 bende çok sevindim ailem orda benim yani bütün ailem ben burda okuyunca burda kaldım ama liseyi orda okudum çok seviyorum memleketimi haftaya inş 18 kasımda aydına geliyorum izinim var ailemin yanına gelecem :) neresinde oturuyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?