sultan bi araştırsana yada meraklı bilir çocuk uyuduğu halde uyuyamamakla ilgili birşeyler vardı hatırlayamıyorum ama dikkat et o da psikolojik birşeydi sanırım.
merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s
hoşgeldiin cnm tabiki katılabilirsin
a.s.
merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s
sayfaları şöle bir taradımda gerçekten negüzel şeyler paylaşmışsınız
keşke bende aranızda olabilseydim..
ama olsun artık bundan sonra..
eğer kabulederseniz
sinem aysun..
Tanıştığıma memnun oldumm..
nasılsnz kızlar ben bu arlar pek giremiyorum bakıp çıkıyorum bu haftasonu sınavm vr son hamleleri yapıyorumm ne olur dua edin geçtim geçtim gecemdm sınıf tekrarı böle oluncada okulu bırakıcm
ayy bide sinirim çok bozuk c.tesi misafirim var ve yatılı zaten anneler cuma bana gelckler c.tesi pazar ben sınavdaykn zeynebe bakacklar ama kaynanama laf anlatamıyorum yaa gelmesnler başka gün gelsnler benm sınavm var diyorum kadın yok gelsnler bize gecerler sende bize gelirsn ne fark var zatn benm kaynana yemk bilmz evleneli 2 sene oluyo hep ben yapıyorum oraya gttmde yine ben yapcm. Ama akşam bana gelck ne de olsa o zamn ben biliyorumm yapacagmı bu yüzden dün sebebsz yere adama küstm yaa yüzümü astm oturdm yazık ondan önce yatmştm bi ara uyandm yanıma yatmş ban asarılm niye böle yapıyon niye suratını asıyon ben napıyom sana diyoo yazık yaaaaa bütün hırsmı ondan alıyomm off çok uzattm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?