2009 Nisan Anneleri buraya

sayfaları şöle bir taradımda gerçekten negüzel şeyler paylaşmışsınız
keşke bende aranızda olabilseydim..
ama olsun artık bundan sonra..
eğer kabulederseniz

slm kızlar.
ege gece 19:00 yada 21:00de mama içiyor uyuyor.
sabah 08:30 da uyanıyor ve o saate kadar mama vermeye çalışsamda ağlayıp içmiyor.
uzun süre değil mi?aç kalıyor diye düşünüyorum.
gün içinde genelde kaşıkla yediriyorum diye mi gece biberon istemiyor acaba?
hoşgeldin ilayda
bende aysun

Sultan canım dÜn bı karıŞım vermıŞsın yaĞ yakıcı dıye onu yapcamd kullanan olmuŞ mu kaÇ kılo vermıŞler merak ettım ....

hoş geldin ilayda ben seher
kız sultan sendemı basvurdun bende pazar başvurmuştum ama gelen yok daha

dün egeyi oyun halısına bıraktım mutfağa gidip geldim ve yüzüstü duruyordu.
bugün birçok kez yine tekrarladı çok hoş oluyor dönmesi:)

nasılsnz kızlar ben bu arlar pek giremiyorum bakıp çıkıyorum bu haftasonu sınavm vr son hamleleri yapıyorumm ne olur dua edin geçtim geçtim gecemdm sınıf tekrarı böle oluncada okulu bırakıcm

ayy bide sinirim çok bozuk c.tesi misafirim var ve yatılı zaten anneler cuma bana gelckler c.tesi pazar ben sınavdaykn zeynebe bakacklar ama kaynanama laf anlatamıyorum yaa gelmesnler başka gün gelsnler benm sınavm var diyorum kadın yok gelsnler bize gecerler sende bize gelirsn ne fark var zatn benm kaynana yemk bilmz evleneli 2 sene oluyo hep ben yapıyorum oraya gttmde yine ben yapcm. ama akşam bana gelck ne de olsa o zamn ben biliyorumm yapacagmı bu yüzden dün sebebsz yere adama küstm yaa yüzümü astm oturdm yazık ondan önce yatmştm bi ara uyandm yanıma yatmş ban asarılm niye böle yapıyon niye suratını asıyon ben napıyom sana diyoo yazık yaaaaa bütün hırsmı ondan alıyomm off çok uzattm

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
sinehas, aysunsudeNAZ, bursasu+, ceyo16, chveneburi, ekim.29, gulshenidil, ilayda85, kzmnsn, ovtemizkan, sev_rey, sinemsin2811

uzun zamandır böle göremiyodum sevindim :))

canım allah yardımcın olsun sınavlarda .... Ben bu sene girmedim ne vizeye ne finale kısmet inşallah seneye ....

Bi kaynana muhabbeti kokusu alıyorum çiçekkkk nerdesin çiçekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…