evet ya sultanCım şimdi hissetmiyorsun ama sonra çok kötü bünyen düşer hastalanırsında kendine dikkat et cnmslm acayip uykusuzum yaa ,
dün gece 3de yattım msnde açıktı baktım yokrun hihi sonra sahur hazırla sonra kereme yedir saat 4ü geçti sonra 7 kalktım (bu arada keremde yanımda pırt pırt osuruyor heheh)
hep 1saat arayla uykum vaaaaaar
gözlerim kırmızı oldu
saol cnm bende hava değişiminden koruyorum aslında bide sütü iyi muhafaza edememekten anneme bıraksam aklım takılı kalıcak dayanamayız bide geçen gece dinlenelim diye anneannesine bıraktım eşim gece yarısı almaya gidelim diye tutturdu çocuk gibi ağladı wallaadelikafadulden...şu erkekleri anlamak zorr..rosemarry,canım bende tatilden yeni geldim benimki de aynı senin ki gibi beni emmiyor sağıp biberonla veriyorum otelde sağıp dolaba koydum ve kaynak su her zamna var ısıtmak kolay oldu sadece termo sgötürmen yeterli meyva sorunumuz olmadı cam rende götürdüm orda ki çorbalardan yiyebileceklerinden yedirdim otelde herşey vardı zaten ilaçlarını götürmeyi unutma hava değişimniden çok etkileniyorlar benimki ateş ve ishal oldu inşallah sorunsuz bir tatil geçirirsiniz.
a.s.a.s.tamam o zmnnnnYok Müge neden kötü olsunopuyorumnanaktan
neyse bu konuyu kapatalımyoksa alıverirler elimden:) yeri gelince kullanırız
insallah çabuk alışır canım ya.. bugün sütünü içmek istememiş. meyve maması vardi yememiş. bilmiyorum ki. üzülüyorum.. insallah zayiflamaz yavrum...
slm acayip uykusuzum yaa ,
dün gece 3de yattım msnde açıktı baktım yokrun hihi sonra sahur hazırla sonra kereme yedir saat 4ü geçti sonra 7 kalktım (bu arada keremde yanımda pırt pırt osuruyor heheh)
hep 1saat arayla uykum vaaaaaar
gözlerim kırmızı oldu
gündüz uykusu yokki keremin ya
ben yatayım desem o kalkıyor zaten uyutması 1 saat sürüyor abartısız
artık tickerını koysana farkın olsunanammm sultan yaaa yazık sanaaaaaaaaaaaaaa neden geç yatıosun o kdr?
en azından akşamları kesintisiz 4 saat uyusan yeter ben akşam saat 11 de selenı yatırıyorum 12 yada 1 gııbı yatsam 4 te sahura kalkıyorum o ara uyuduğum uyku koca gun yetiyo çünkü slenınde uykusu çok yok gunduz
Sultan tabi gençlik de anlaşılmıyor ,ah ah gençlik nerde kaldın?:roflol:
baya sıkıntılar geçirmişiniz geçmiş allaha şükür bebişinize sağ salim kavuşmuşunuz allah bir daha sıkıntı göstermesin size.anladım benim bebişime ferro sanol verdi doktor onu veriyorum bende hamileyken onun ilacını kullanmıştım allaha şükür sağlığı yerinde:)erken geldiyi için testler yapıldı gerçi doktor bütün doğan bebeklere yaptığını fakat benim bebeyimin erken doğduğu için biraz daha erken yaptırdığını söyledi ben çok şanslıyım doktor mükemmeldi kızım yoğun bakımda yatarken hastanede öyle önce allaha sonra onlar allah onlardan razı olsun
sultan benimde uyku problemim var ama yatmadan önce ılık bi duş alıyorum sonra balkona çıkıp 20 kere derin nefes al ver çok rahatlarsın ben ööle uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?