evet artık bizimle kimse uğraşamaz korkuturuz milleti
hayırlısı oolsun seni az cok tanımışım görünce senin bu amaçlarla aldığını anladım çünkü deyim yerindeyse kimseye pabuç bırakmayan birine benziyorsun
Çiçek hayırlı olsun şeker.
hayırlı olsun çiçek şimdi senin puanların dahada mı değerli oldu kaydirigubbakcemile3
merhabalarr..
birkaç gündür çok yorgundum ecrin çok huysuzdu gece saat başı uyanıyordusütüm azalmıştı doymdıüı için sık sık emmek istiyordu.biberon emmeyi öğrendi çok şükür dün gece yatarken mama verdim 4 gibi de meme emdi bende uykumu almış oldum.
kızlar sütüm azalınca kilo aldıracak diye korkup yemeyi bıraktığım yaz helvasından yedim yatarken suyumu içtim yattım.saat 4 de ecrin emmeye kalktığında göğüslerim taş gibiydi hatta göğüs pedlerı ıslanmış çok dolunca akmış demek o kadar sevindimki ecrin emdi hemen yatırdım mızıldanmadı yavrum doydu demek.onun doyması kilolarımdan da
canım gerçekten helva çok süt yapıyor bende denedim bir ara ama baktım kilolarıma kilo ekleniyor bıraktım biraz yemeyi kıstığım zaman hemen sütüm azalıyor su süt yapar diyorlar ama bende etki etmedi günde 3 litreden fazla su içiyorum ama süt yok helva yemeye mi başlasam....
bana da doktorum tatlı falan yeme su iç yeter süt olur demişti valla olmuyor ne yapayım bende 3 litre su içiyorum 1.5. litrelik şişem hep yanımda unutmamak için.ama sadece suyla su gibi süt oluyor işte.geçen ay kilo vereyim diye bıaktım helvayı tatlıyı falan sırf su içtim ecrin sadece 300gr almıştı sonra yemeye başladım sütüm çok olmasada besleyici oluyordu demek 500 gr almış.şimdide helvaya yine başladım ek gıdaya gerek kalmadan doysun diye.ben 6 ay ek gıda vermek istemiyordum sözde.
çiçek neyi düşündüysem yapmışın ya helal kız dün gece düşünüştüm bende çiçek falanda proya geçer die hayırlı olsun tatlım
KESıNLıKLE DENıYCEM ıNŞALLAH FAYDASI OLUR ....
CANIM EVET BANA ÖZEL BıR SÜRÜ KAN TESTıNDEN SONRA HAZIRLANDI .... ASLINDA GENEL Bı MENÜ YANı BEN BUNU ıSTEDıĞıM KıLOYA ULAŞTIKTAN SONRA HAYATIMA OTURTMAYI PLANLIYORUM
EWET HATIRLIYORUM .... ETMEM Mı DUA CANIM BENıM ıNŞALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BıR BEBEK ALIR KUCAĞINA DUALARIMIZ ONUNLA
CANIM ZEYNEPTE YAPIYOR EVE GıTTıM Mı 10 - 15 DK GÖZ TEMASI KURMUYO BENLE HEP BAŞKA TARAFLARA BAKIYO BENDE SARILIYORUM ONA KIZIM SENı ÇOK ÖZLEDıM ANNESıNıN GÜZELı NELER YAPTIN DıYORUM OYNATIYORUM V.S. Bı SÜRE SONRA GÜLÜCÜKLER SAÇMAYA BAŞLIYO VE ıNAN BAŞKASININ KUCAĞINDA DURMAK ıSTEMıYO BENıMLE ıLGıLENıYO YALNIZCA ALIŞIR SENıNKıDE KUARARSINIZ DÜZEN MERAK ETME HAYIRLISI OLSUN ....
CANIM REGL OLMAK KıLO VERDıRTMıYO AMA BENıMDE KARNIMDAKı ŞıŞLıĞı ıNDıRMıŞTı BıR NEBZE OLSUN ....
DENıZCıM BEBEKLE ÖĞRETıCı OYUNLAR OYNAMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ SAOLSUN BENDE ŞEY YAPIYORUM ZATEN ELLERıNı KOLLARINI AYAKLARINI GÖSTERıP SÖYLÜYORUMDA BU ARA BıZ OYUNCAKLARIMIZA ÇOK DÜŞKÜN OLDUK BENDE BÜTÜN OYUNCAKLARI KOYUYORUM ÖNÜNE VE ALı BABANIN ÇıFTLıĞıNı SÖYLÜYORUM HANGı HAYVANI SÖYLÜYORSAM ONU GÖSTERıP KARNINA DOĞRU OYNATIYORUM ÇOK MUTLU OLUYOR ANLAMIYOR TABı AMA NE BıLEYıM HAYVANLARI TANIYORUZ BÖLECE ....:roflol:
yok puanlarım değerli değil de sanırım ceza falan verebiliyorum kötükedihüso
bana da doktorum tatlı falan yeme su iç yeter süt olur demişti valla olmuyor ne yapayım bende 3 litre su içiyorum 1.5. litrelik şişem hep yanımda unutmamak için.ama sadece suyla su gibi süt oluyor işte.geçen ay kilo vereyim diye bıaktım helvayı tatlıyı falan sırf su içtim ecrin sadece 300gr almıştı sonra yemeye başladım sütüm çok olmasada besleyici oluyordu demek 500 gr almış.şimdide helvaya yine başladım ek gıdaya gerek kalmadan doysun diye.ben 6 ay ek gıda vermek istemiyordum sözde.
aynen katılıyorum ben yerken sütüm yoğurt gibiydi şimdi su gibi.......
oleyyyyyyyyy yemeye devam:roflol::roflol:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet çiçek saolsun kaydirigubbakcemile3waaooow puanıma bak zıpladı yine.sağol çiçek
waaooow puanıma bak zıpladı yine.sağol çiçek
gülşencim paylaşımın için tskler cnmm..bende hazır pürelerden almayı düşünüyorum süt konusunda kafam karışık odadan çıkınca elektrik kesiliyo ve minibarda çalışmıyo ayrıca minibarın ortalama ısısı oda sıcaklığından biraz soğuk oluyo yani bikaç saatten fazla dayanmaz orda...off napıcam yaa eşşek hazır kaynağından içmiyo sütü araya aracılar koyuyoo..rosemarry anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yaşamazsın ek gıdalarda var zaten....otele gidiyorsanız odanızda muhtemelen buzdolabı vardır sağdığın sütleri koyabilirsin..ısıtıcıyı mama için götürebilirsin hem suyunuda yine oteldeki bardak suları kaynatıp kullanabilirsin....hazır pürelerden al derim.....sütlaç alabilirsin mesela ayı uygunsa bebeğine.....birde dün bebelactan mesaj geldi bana onuda paylaşayım sizinle....der ki; idil iştahsızsa bebelac sütlü ballı irmikli kaşık mamasına başlayabilirsiniz...ballı irmikliyi deneyen bebeklerin % 89 u iştahla yemiştir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?