2009 Nisan Anneleri buraya

hayırlısı oolsun seni az cok tanımışım görünce senin bu amaçlarla aldığını anladım çünkü deyim yerindeyse kimseye pabuç bırakmayan birine benziyorsun

Çiçek hayırlı olsun şeker.

sağolun kızlar sonzamanlarda haksız yere çok ceza aldımbi de caydırıcı oluyo sayfamızda bitane kırmızılık olsun malum 2010 annelerinde ilginç tipler var

çiçek neyi düşündüysem yapmışın ya helal kız dün gece düşünüştüm bende çiçek falanda proya geçer die hayırlı olsun tatlım

insallah çabuk alışır canım ya.. bugün sütünü içmek istememiş. meyve maması vardi yememiş. bilmiyorum ki. üzülüyorum.. insallah zayiflamaz yavrum...

gülşencim paylaşımın için tskler cnmm..bende hazır pürelerden almayı düşünüyorum süt konusunda kafam karışık odadan çıkınca elektrik kesiliyo ve minibarda çalışmıyo ayrıca minibarın ortalama ısısı oda sıcaklığından biraz soğuk oluyo yani bikaç saatten fazla dayanmaz orda...off napıcam yaa eşşek hazır kaynağından içmiyo sütü araya aracılar koyuyoo..
bu arada benim adımda gülşen adaşız seninle oğluşumda umut 5 nisan doğumlu..hamileliğinden bu yana takipçisiyim forumun ama tek tük yazmışımdır..inş.bundan sonra daha çok vakit bulurum tekrar saol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…