2009 Nisan Anneleri buraya

evet bende ona bayıldım.

edanur oy kıyamam biliyorum tireyi......

egeye ait her yer güzel....

evet kavak yelleri urlada cekılıyorr

bütün sanatcıları görüyoruzz

ebrartuba almesin teşekkürler bilgilerin için canım :) ehehhehehe

ben baktım betülcüm gerçekten güzelmiş özellikle çalışan bayanlar için pantolonla kotla çok şık olur.
yanlız ben şu üzeri yazılı sevimli mesajlı t-shirtleri çok seviyorum.
bide haftasoları magazin programlarında pınar altuğun giydiği kıyafetleri görüyorum gerçekten hatun çok şık giyiniyor.

selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi

oy kıyamam hayırlısı olsun canım
herkes allahın izniyle saglıklı su gibi dogumları nasip etsin

canım benim . allah karnındaki bebeğe uzun ömürler versin. onun güzel günlerini görmeyi nasip etsin. bende dün çok kötü bir haber aldım. burda morallerinizi bozkmamak için yazmak istedim. insanız başımıza ne geleceği belli olmuyor maalesef. allah herşeyin hayırlısını versin bize

arkadaşlar bişeyi paylaşmak ve fikrinizi almak istiyorum. bazı arkadaşlar belki hatırlar. bir kaç hafta önce bebeğimi karnımda tümsek olarak ve sertleşme ile birlikte hissettiğimden bahsetmiştim. birkaç hafta bu durum devam etti. hatta aynı şekilde hisseden ve bebeğinin takla attığı şeklinde tabir eden bir arkadaş ta vardı (sanırım april16)
doktora söylediğimde bunun bebek hareketi değil rahim kasılmaları olabileceğini ve erken doğuma neden olabileceğini söyledi. magnezyum takviyesi verdi. hala olmaya devam ediyo ama. korktum açıkçası. bu durumu yaşayanlar varsa dikkat etsinler bence

evet canım özellikle son aylarda buna çok dikkat etemke lazım. benim ilk gebeliğimde çok oluyordu bense hiç aldırış etmiyordum . meğer dedğin gibi rahim kasılmasıymış. ve ben erken doğum yaptım:1no2:

ya arkadaşlar şimdi Catalogue - Ripe Maternity bu siteye bakıyordumda . benimde burdakilerine benzer bi kaç penye elbisem var ama , benim göğüs göbekten önce ve daha çok büyüdüğü için bana hiç yakışmıyor. hatta iğrneç oluyorum.

betülcüm öncelikle geçmişte yaşadığın olay için Allah'tan sabır dilrim. Bu bebeğini Allah sağlıkla sana kavuştursun inşallah.

şemşamer sağol uyardığın için.Ama açıkçası ben neyapacağımı bilemiyorum. Çok şükür şimdilik hiçbir problem yaşamadım. Bunu datesadüfen ebeğin hareketi diye söyledim. Dr böyle dedi. Bir de ağrıyla beraber oluyo. 3 gündür kasılmalar için magnezyum kullanıyorum ama henüz geçmedi.
Yarın başka bir doktora da gidicem bakalım ne dicek

benimde gögüslerim felaket büyüdü bide arada ellıyorum ateş giibi

benımde gögüslerim göbek kadar oldu

geçmiş olsun canım. umarım düzelir

Canım geçmiş olsun
Dikkat et kendine
Sağol paylaşımın için

benimkide büyüdü.patlayacak gibi.yeni sütyen ve iç çamaşırı aldınızmı? gebe atlet kilot ve kilotku çorap var mı?

ben cıtcıtlı badi aldım xl sonralarda giyerım
normal atlet gıyemıyorum artık cıtcıtlılara alıştım

BETUL canım bir daha yasam insallah öle üzücü seyler
ALLAH senide bebişi de korusun canım insallah

buarad ben hep elbise giyiyorum
gögüs altından bollasan cinsten
bisürü renk ve cesit aldım süper oluyoo
kocam daha önce hiçbu kadar güzel olmamıstın diyooo (ama gece tık yooookkk:::))))

elbiseleri de semt pazarından aldımm 30 ytl cıvarııı

1-2siyah paltolon da aldım toplantı günleri için ama hiç sevmiyorum onlarııı

Bende henüz almadım kıyafet
Bir pantolonum var onunla idare ediyorum
Ama karnım hafiften büyümeye başladı
Bir kaç haftaya kadar almayı düşünüyorum bende :))

Didem hamile elbiseleri çok hoş oluyor
Güle güle giy canım :))

arkadaşlar ben çıkıyorum. pazartesi randevum var. alabirlsim izin alcam 5 gün. ben gelene kadar kendinize iyi bakın . hepinizi öpüyorum. a.s.

arkadaşlar ben çıkıyorum. pazartesi randevum var. alabirlsim izin alcam 5 gün. ben gelene kadar kendinize iyi bakın . hepinizi öpüyorum. a.s.

bende haftaya yokum. izinliyim hihoyyyt eşim çalışacak ama napalım bende tek başıma tatil yaparım ailemin yanında. Yine girerim ama sizsiz naparım tüm hafta boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…