BEN TUNİK MOR BLUZ, KIRMIZI KRAVİZE VE YEŞİL uzun bluz aldım.bir kaç üstümde oluyo hala
ya o sitede degaje yaka bluz var kırmızı 69 tl onu çok beğendim..siz de bakın nasıl?burda bulursam alacağım....
BEN TUNİK MOR BLUZ, KIRMIZI KRAVİZE VE YEŞİL uzun bluz aldım.bir kaç üstümde oluyo hala
ya o sitede degaje yaka bluz var kırmızı 69 tl onu çok beğendim..siz de bakın nasıl?burda bulursam alacağım....
selam kızlar sonunda bende benim canavarların cinsiyetini öğrendim sayılır birisi %100 kız mış annesi gibi cadı diğeri erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi
kızlar geçen yılki günlüğümden bir bölüm paylaşmak istedim sizinle..
Bundan 3.5 ay önce bir tatil dönüşü henüz gün ağarmamışken öğrenmiştim iki can olduğumu. Eczane testi doğru değildir diye kendimi bir poliklinikte bulmuştum hayırlı olsun dediklerinde henüz kapıdan çıkmadan eşime sarılmıştım.3 ay kendime öyle dikkat etmiştim ki … merdivenden bile yavaşça iniyordum.midemin bulanmasından bile hoşlanıyordum.12.haftada gelen iki damla kan ve bel ağrıları sonunda doktora telefon açtım.doktor canlı olduğunu tespit ettiniz mi dedi.2 saat süren ve bana çok uzun gelen yol boyunca karnımla vedalaşmaya çalıştım ultrasona yattığımda su kesesinin durumu hiç normal görünmüyordu kesenin altında ufak bir karaltı vardı işte o benim ölmüş çocuğumdu.gebeloik org den takip ettiğim plesantalar gibi değildi.doktorun ağzını bıçak açmıyordu bi terslik olduğunu çoktan anlamıştım doktor kalktı ve sizinle biraz konuşmamız gerekiyor dedi.anladım game over olmuştu.artık yapılacak tek şey ondan ayrılmaktı.boş gebelik sandım ve doktora yok değil mi dedim var ama ölü dedi biraz daha konuştu ama artık onu dinlemiyordum.ne anlatırsa anlatsın bu bebeğim ve hayallerimin nihai sonucunu değiştirmeyecekti.herşeye rağmen doktor moralimi daha da bozmayı başardı bi sonraki gebeliğinizde böyle olma ihtimali iki kat artar dedi.muayeneden çıkarken gözyaşlarımla birlikte hayellerimi de kaybetmiştim.hastaneye yatmıştım ama hala emriyonun canlı olduğunu düşünüyordum doktoru buldum sordum kalbi atıyomuydu diye hayır dedi önemli olan sizin ondan kurtulmanız dedi ben çocuğumdan kurtulmak istemiyordum ki .Anestezi alana kadar bi operasyon geçireceğim aklıma gelmemişti oysa ben çok korkak biriyimdir.anestezi uzmanı sessizce ve duygusalca ve acımaklı sıgara içtiniz mi dedi halim anlaşılan sıgara içecek kadar efkarlıydı...
ay aman allahım bu günümüze şükürler olsun Yüce RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN.
arkadaşlar bişeyi paylaşmak ve fikrinizi almak istiyorum. bazı arkadaşlar belki hatırlar. bir kaç hafta önce bebeğimi karnımda tümsek olarak ve sertleşme ile birlikte hissettiğimden bahsetmiştim. birkaç hafta bu durum devam etti. hatta aynı şekilde hisseden ve bebeğinin takla attığı şeklinde tabir eden bir arkadaş ta vardı (sanırım april16)
doktora söylediğimde bunun bebek hareketi değil rahim kasılmaları olabileceğini ve erken doğuma neden olabileceğini söyledi. magnezyum takviyesi verdi. hala olmaya devam ediyo ama. korktum açıkçası. bu durumu yaşayanlar varsa dikkat etsinler bence
evet canım özellikle son aylarda buna çok dikkat etemke lazım. benim ilk gebeliğimde çok oluyordu bense hiç aldırış etmiyordum . meğer dedğin gibi rahim kasılmasıymış. ve ben erken doğum yaptım:1no2:
benimde gögüslerim felaket büyüdü bide arada ellıyorum ateş giibi
benımde gögüslerim göbek kadar oldu
betülcüm öncelikle geçmişte yaşadığın olay için Allah'tan sabır dilrim. Bu bebeğini Allah sağlıkla sana kavuştursun inşallah.
şemşamer sağol uyardığın için.Ama açıkçası ben neyapacağımı bilemiyorum. Çok şükür şimdilik hiçbir problem yaşamadım. Bunu datesadüfen ebeğin hareketi diye söyledim. Dr böyle dedi. Bir de ağrıyla beraber oluyo. 3 gündür kasılmalar için magnezyum kullanıyorum ama henüz geçmedi.
Yarın başka bir doktora da gidicem bakalım ne dicek
Canım geçmiş olsunarkadaşlar bişeyi paylaşmak ve fikrinizi almak istiyorum. bazı arkadaşlar belki hatırlar. bir kaç hafta önce bebeğimi karnımda tümsek olarak ve sertleşme ile birlikte hissettiğimden bahsetmiştim. birkaç hafta bu durum devam etti. hatta aynı şekilde hisseden ve bebeğinin takla attığı şeklinde tabir eden bir arkadaş ta vardı (sanırım april16)
doktora söylediğimde bunun bebek hareketi değil rahim kasılmaları olabileceğini ve erken doğuma neden olabileceğini söyledi. magnezyum takviyesi verdi. hala olmaya devam ediyo ama. korktum açıkçası. bu durumu yaşayanlar varsa dikkat etsinler bence
arkadaşlar ben çıkıyorum. pazartesi randevum var. alabirlsim izin alcam 5 gün. ben gelene kadar kendinize iyi bakın . hepinizi öpüyorum. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?