2009 Nisan Anneleri buraya

vaay çiçek pro üye olmuşsun cnm hayırlı olsun :)
kızlar ela gündüzleri çok fena giremiyorum o yüden 3 tane yarım saat uyuyo gün boyu ( bende o yarım saatlerde ne yapacağımı şaşırıyorum sözde b de annem var ama hiç işeye izin vermiyo kızım neyse biraz daha geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir

ilayda hoşgeldin cnm bende okudum üzüldüm ama allah yavrundan güldürsün inşallah seni çok mutlu bi hayatınız olsun inşallah bundan sonra
sultan cnm bende uyuyamıyorum bişii takınca kafaya ama o zamanda uyuma uyumada ela seni deli gibi yorunca kafanı vurursun duvarlara diyorum ama o zaman daha stres olup hiç uyuyamıyorum :)) ama bu ara çok uykum var çoook

kızlar nolur sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyoo bi yazın yaa beenn delircem kaç gündür max 40 dk kurulu saat gibi 40 dk olunca anında kalkıyo geride uyumuyo

selam kızlar....nasılsınız ben işe başladım okulda da internetimde problem var giremedim...ama size bakmadan da yatmak istemedim heryerlerim ağrıyor valla...

Öğlene kadar 1,5-2 saat,öğleden sonra da 2 saat kadar uyuyor Miray.

maşallah Miraya ...annesi poposunu kaşı nazar değmesin kaydirigubbakcemile3 benim cadı 4 tane yirmi dakikalık uyku uyuyor saatlerini de kendi belirliyor valla bugun bakıcısına kök söktürmüşCADIARZU

Kaşıdım ılknurcum,ben de bugün okula gittim,normalde 11 e kadar 1 kere uyuması gerekirdi,ama eve 11 de geldiğimde hala uyumamış,annem de zorlamamış uyuması için,bizde de düzen gidecek sanırım.

beım selende sabah 1 saat öğlenden sonra benım yatağımda yatıyosa 3 saatı buluyo uyanması ama kendi yatağıysa 1 saat maxımum bende oyuzden benım yatağa atıyorum döne döne uyuyo mevlana kılıklı kızım

beım selende sabah 1 saat öğlenden sonra benım yatağımda yatıyosa 3 saatı buluyo uyanması ama kendi yatağıysa 1 saat maxımum bende oyuzden benım yatağa atıyorum döne döne uyuyo mevlana kılıklı kızım

benimki de öyle yav.. bizim yataklarda mı bişi var acep , orda 3 saati buluyo uykusu

Ne çok konuşmuşsunuz kızlar maşallah oku oku bitmedi.

Geçmiş olsun canım.

Denizcim teşekkürler ilgiler için.

hım denemekte fayda var.Sağol tatlım.

İnşallah o da alır bebeğini kucağına.

merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s

Hoşgeldin...

Geçmş olsun Sinemcim.

İlayda'nınyazdıklarını merak ettim.Bir okuyayım bakalım.

ilk iftar davetimi başarıyla gerçekleştirdiim:lepi: yemeklerim özellikle de sinemcimden tarifini almış olduğum hasanpaşa köfteme bayıldılar.geç olmasa teşekkür mesajı atacaktım valla yarın msnden sölerim artık.

çiçeemize kırmızı pek yaraştı renksiz çiçek olmazdı zati

valla kızlar sizin bebişlerinde uyumamasına sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım en azından bizimki normal oluyo herkes bööleyse onu öğrendim ama çok zor bööle ya yürüse emeklese ok ama sıkılıyo yatmaktan kucak kucak bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…