eh tuğba
kızlar nolur sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyoo bi yazın yaa beenn delircem kaç gündür max 40 dk kurulu saat gibi 40 dk olunca anında kalkıyo geride uyumuyo
Öğlene kadar 1,5-2 saat,öğleden sonra da 2 saat kadar uyuyor Miray.
beım selende sabah 1 saat öğlenden sonra benım yatağımda yatıyosa 3 saatı buluyo uyanması ama kendi yatağıysa 1 saat maxımum bende oyuzden benım yatağa atıyorum döne döne uyuyo mevlana kılıklı kızım
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
3-6 Ay Arası
Meyve, Sebze Koklama Oyunu
Bebeğinizin doğumla gelen en gelişmiş duyusu koklama duyusudur. Bebeğinize doğal ürünleri koklatarak bu duyularını geliştirebilirsiniz. Nane, fesleğen, limon gibi kokuların zihin uyanıklığına yardımcı olduğu, gül, portakal, lavanta, sarı papatya gibi kokuların rahatlık verdiği düşünülmektedir.
Üfleme Oyunu
Bebeğinizi kucaklayın ve vücudunun bir bölümüne üfleyin. “Bu senin kolun” gibi bilgilendirmeler yapın.
Dokunma Oyunu
Bebeğinizin vücudu ile temas eden her şey bir uyarıcıdır. Farklı dokusu olan kumaşları ve değişik yüzeyleri olan materyalleri bebeğinize dokundurarak hakkında bilgi verebilirsiniz.
ben dün okudum bir diyet gerçekten işe yarıyomuş basitte
3 litre suya 3 adet yeşil emyaı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyoruz
1 adet kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber ve 5-6 tane karanfil atıyoruz
ve düdüklüde kaynatıyoruz
kaynadıktan sonra 7dk. daha pişiriyoruz ve kapatıyoruz
mutfağa gidip geldikçe içiyoruz
bu karışım 2 günde kesinlikle içilip bitirilmeli
özellikle yağ yakıyormuş
kızlar vaktim yok.sadece bişey yazmak için uğradım.inşallah hepiniz iysinizdir.hasta olan varsa tez zamanda rabbim şifa versin.
şimdi gelelim asıl konuya.hatırlarsanız bizim butterfly's arkadaşımız vardı.tüp bebekle hamile kalmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 22 haftalıkken bebeğini kaybetmişti.şimdi yeniden tedaviye başlamış.eylülde sonuç alacakmış.lütfen şu mübarek günlerde arkadaşımıza bol bol dua edelim.herşeyin başı dua ben buna inanıyorum.hergün arkadaşımızın güzel haberi alıp yavrusunu kucağına alması için 1 fatiha okuyalım çok bişey değil ne dersiniz?
merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s
hoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş((
uyku muuuuuuuuu bizde hiç olmayan şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?