2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar bende yeni sütyen aldım kom mun toparlayıcı çok memnun kaldım bilginize hoş duruyor
benimde göğüslerim büyüdü

kızlarrrrrr
herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz..
benim iş 6 da bitiyor.
evdede giremiyorum
çünkü erkende sızıp kalıyorum..
yarın görüşürüz...
bende haftaya başlıyacağım iç dış neversa giyecek almaya:))):
:teytey:

herkese ii geceler

sanırım cogunuz yarın calısmıyorsunuz

biz burdayızzz hafta sonu calısanlarrrrrr::.)))
bizim içinde gezinnn

didemci cumartesi günü öğleye kadar bende çalışıyorum. bizde pazar uyuruz canım sıkma canını.. :teselli:
aliyecim benimde karnımda adet sancısına benzeyen ama tam onun gibi olmayan ağrılar vardı. senin yazdıklarını okuyunca doktoru aradım anlattım. rahim genişliyor dedi.
hepinize iyi akşamlar benimde mesayi bitti sonunda görüşürüzzzz.. :içelim:

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine çok yorulma. Evet bende hissettim ama benimki gerçekten bebekti, takla attığı zaman hissettiğim bişeydi gerçi biz şu ara tekmeye terfi ettik ama o zaman hissettiklerim rahimle ilgili bi problem değildi. Buna eminim çünkü ultrasondada gözümle gördüğüm bi olay. Bebeğin hareketleri ve tekmesini erken hissetmemin sebebi zayıf oluşum. Bide vucut derim çok ince ve hassas. Dr. ultrasonda bakarkende bunu hep zayıfsın muayene rahat oluyo...vs. gibi cümlelerle belirtiyo...

Kızlar siz gittiniz ben ancak yazıları okuyup yazabiliyorum. Bugün karmakarışık bi gün yaşadık. Dr.a gittim tahlillerim için. Toksoplazmam hala negatif, afp testim problemsiz, idrar testimde iyi fakat kan sayımım kötü. Çoook düşmüş, yerlerde hatta. Dr. hemen panik oldu bende malum akdeniz anemisi var ya o nedenle sorun var dedi kan takviyesi yapılması lazım dedi. Tabi ben hemen bebekle bağlantı kurdum benim kanım yetersizse bebişe nolucak diye!! Dr. endişelenme çaresi var sonuçta kan verilcek sana dese de aklımdan bin tane şey geçti. Bide kan takviyesi yani o da kabus benim için. Sonra bana bi hematolog önerdi. Prof.muş hemotoloji konusunda yapmış uzmanlığını..vs.. Hemen aradım randevu aldım eşimle birlikte gittik. Şu an için endişelenme ama sürekli kan sayımı yaptır dedi. Bi değer var o şu an 9, eğer 7.5 - 8 e düşerse tehlike dedi ozaman hemen kan takviyesi şart dedi. 9. ay kan alman şart artı doğumda da 1 şişe kanı hazır bulundursunlar dedi. Ve bu kanı akrabalarımdan alamıyorum kan bankasından almam gerekiyomuş. Bebek dedim? Sen dedi onu merak etme o senin vücudunda ne var ne yoksa emdiği için senin değerlerin düşüyo. Yani çok şükürki ona bişey olmamış ve olmazmış ama tabi benim durumum biraz karışık:) Biraz içimiz rahatladı ama tabi şimdi hep endişe içindeyim bidaha test yapılana kadar. Bi dahaki randevum Aralığın ilk haftası işallah çok düşmez kan değerlerim
Bu arada fırsattan istifade edip bebişimi bidaha göstermesini rica ettim doktorumdan. Allahım nası şeker, ne taklalar atıyo, ayağını emiyomu ne bilim bi maymunluklar yaptı annesine öldüm yani, bundan büyük bi duygu, heyecan olamaz. Allahım isteyen herkese nasip etsin, hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu arada yağ konusunda bende fikrimi söyliyim. Öyle pahalı kremlerden kullanmaktan yana değilim. Bu işi önce vucut yapısı, ne kadar kilo alındığı ve içilen suyla ilgili bence. Yani nemli kalan derinin çatlamasıda o derece zorlaşır bence. Ben nivea bebek yağı kullanıyorum hergün sürmeye çalışıyorum, karnım çok erken çıktı ve çokda gergin o nedenle 10. haftalardan falan korkudan başladım. Ve de mümkün olduğununca su içmeye çalışıyorum. Kıyafet konusunda da, çoktan veda ettim eski kıyafetlerime. Aslında fazla kilo almadım ama 34 beden yada belki bazen 36 giyiyorken şu an karnımın çıkmasından dolayı 38 giyiyorum ama bacakları ve popo kısmı bol oluyo. Annem siyah bi pantolon dikti, bide lacivert pantolonum var. Tabi bunlar hamile tarzı üstü lastikli:) 1 adet elbisem ve 1 adet kot tulumum ve. En son pazardan hamile bluzüde aldım. Şimdilik bunlarla idare ediyorum üstlerim oluyo şimdilik. Ama iç çamaşırlarım çoktan değişti bile:)
Bu arada hamile kıyafetleri mağazalarda çok pahalı. Özel oldukları için pahalıymış. bende Nişantaşında Seçen giyime baktım ama şu an için uygun bişey bulamadım. Biraz pahalı geldi. Ama bende didem gibi elbise giymeyi daha çok seviyorum hem rahat hem şirin duruyohihoyyyt

kızlar bir kaç gündür rahatstzdım.giremedim pek.herkesi çok özledim.yazılanları ancak okudum.
çok güldüm yaaaa maşallah kaynanalardan girip testlerden bahsedip,ilişkiyle devam etmişsiniz. kaydirigubbakcemile3
siz pozisyon tartışın bize yasaaakkk senağlama adamın içi gidiyor ama çıtını çıkarmıyor valla.böylesi de çok zoorrrr ,tadını çıkarın.

günaydın annnecikler!!!
hepinize iyi haftasonları..
bende cumartesi öğleyekadar çalışıyorum maalesef
cumartesileri uyanmak daha bir zor geliyor.
evde olanlar artık keyfini çıkarsınlar..

Günaydın nisan anneleri
Nasılsınız
Hafiften burnum akıyo hasta olcam galiba
O kadarda kendimi sakındım ama
İnşallah kolay atlatırım

geceleri çok uyanıyorum kızlarr ya!!
sağdan sola dönmek bile işkence oldu artık..
yüzüstü uzun zamandır yatamıyorum zaten..
göğüslerimde iyice büyüdü bazen çok acıyolar,bazen çok kaşınıyolar..
yani vücudumdaki ruhumdaki değişimleri son noktasına kadar hissediyorum anlıyacağınız...

günaydın kıslar bende kendimi çok şişko ve çirkin hissetmeye başladım offfffffffffffffff offffffffffffffffffffff...

Selam herkese..bende bazen kendimi çirkin hissediyorum bazende çok güzel:) Ay ben ne güzel bi hamileyim diyorum:))) Gelip gidiyo yani aklım malum, hamişlik psikolojisi. Asıl doğumdan sonrası beni korkutuyo işallah sıyırmayız:)) Loğusa sendromu olmayız yanihihoyyyt

herkese iii hafta sonları ya kızlar ben 16 haftaya girdim ama bebişin hareketini hiç hissetmedim daha pazartesi kontrol var allahtan meraktan ölüyorum nie hissetmiyorum die

herkese iii hafta sonları ya kızlar ben 16 haftaya girdim ama bebişin hareketini hiç hissetmedim daha pazartesi kontrol var allahtan meraktan ölüyorum nie hissetmiyorum die

canım merak etme bende yarın 20. haftaya giriyorum ve daha 2 gündür hissediyor gibiyim ama ondan bile emin değilim yani öyle kuvvetli tepikler filan değil hissettiğim... ilk gebelikte doktorum bana normal oldugunu 23. haftaya kadar bazı bebek hareketlerinin algılanamadığını söyledi...içini ferah tut yani bi sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…