2009 Nisan Anneleri buraya

cnm evlılık yıldonumunuz kutlu olsun :Saruboceq:ınsallah bı aksılık olmaz

aa tam 5 aylık olduukkk :)))

maşallahh ne cabuk buyuduler

maşallah ona. erkek bebekler nolur daha büyük oluyor deyin yoksa bunalıma gireceğim yakında

gırme cnm bunalıma evet erkek bbekler daha yapılı oluyor dıye duymustum ınan buna
senınkı ne kadar

tabi aynı şeyler olucak......henüz ellerine bişey verip arkamızı dönemeyeceğimize göre şu an almak mantıklı gelmedi....sonuçta onuda boğazına kadar sokabilir....önce alın kullanın memnun olursanız bizde alırız

merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.

sinemsin2811 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
umarım gönlünce bir gece geçirirsiniz bu sefer.

Ben de günde 1 kere mama veriyorum kaşıkla,ama emmede bir sorun olmadı şimdiye kadar,hatta meyve yoğurt ya da mama,ne verirsem üstüne emzirmeye çalıştığımda emiyor.
Ben de merak etmiştim de nereye gittiğinizi,söylemişsin zaten.Bizim de eşimle hamilleikten beri gittiğimiz her yerde bebekler ilgimizi çekiyor,sanki diyoruz,önceden bu kadar çok bebek yoktu,algıda seçicilik olsa gerek.

daha erken canım onun için bızımkıler ememezkı şuan ona konan meyveyı
Nuby nin gördüm ben,yedek filesi kalmıştı sadece,makinası da olsaydı alacaktım,bence emebilirler,meyveyi ağzına verdiğimde zor tutuyorum,içine çekecek diye.Motor çekişleri gayet güçlü bebişlerimizin.kaydirigubbakcemile3

Ben de ilk kendi kendime banyo deneyimimi bu şekilde yapmıştım,baktım silmekle olacak gibi değil,girdim banyoya yıkadım,ama şimdi fileyle yıkıyorum kendim de olsam.

Maşallah Demir'e boyu ve kilosu çok iyi.

bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm

kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetiştirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo ama kilo alımı yavaşladı ondan memnunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…