maşallah ona. erkek bebekler nolur daha büyük oluyor deyin yoksa bunalıma gireceğim yakında
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
aa tam 5 aylık olduukkk :)))
maşallah ona. erkek bebekler nolur daha büyük oluyor deyin yoksa bunalıma gireceğim yakında
filenin temizliği hariç eline armutu versem de aynı şey olmayacak mı? eline armutu verdiğim de ya kopattırırsa diye düşüneceğime daha mantıklı olur gibi geldi.
ben de markete gidince bir daha inceleyeceğim kafama yatarsa alırım. ben sana alıp yollayayım :)
ben toyiki de gördüm sizin orda varsa bir bak istersen
Ben de günde 1 kere mama veriyorum kaşıkla,ama emmede bir sorun olmadı şimdiye kadar,hatta meyve yoğurt ya da mama,ne verirsem üstüne emzirmeye çalıştığımda emiyor.kızlar ben geçen hafta okula gittiğim için gülfeme mecburen günde bi kere milupa pirinçli sütlü muhallebisini vermek zorunda kaldım.şimdi beni zor emiyor.acaba mama istediği için mi.?yoksa hani bi geçiş dönemi oluyoya o mu oluyo ki acaba?
ben de 6. aydan itibaren biz ne yiyorsak onu yedircem gülfeme inşallah.şu an anne sütü yanında sace meyve püresi veya suyu veriyorum.mamayı 1 hafta verdim.artık vermeyi düşünmüyorum.
Ben de merak etmiştim de nereye gittiğinizi,söylemişsin zaten.Bizim de eşimle hamilleikten beri gittiğimiz her yerde bebekler ilgimizi çekiyor,sanki diyoruz,önceden bu kadar çok bebek yoktu,algıda seçicilik olsa gerek.bu pazar akaşamı bursa da dışarı da iftar yapan oldu mu??
ben bursadaydım da annemlere gitmiştik dışarıda iftar yaptık yerini söylememeyeyim şimdi özenirsiniz. ne kadar çok bebek vardı. şok oldum 3 aylıklar bile vardı hem de açık havadaydı. bizim dışarıda ilk akşam yemeğimiz oldu. biz mi çok geç kaldık acaba.
birşey soracağım çocuk marketinde bebeğe meyva falan verirken içine koymamaız için file gibi bir alet vardı hiç görüdnüz mü? büyük parçalar koparıp boğulmasını önlemek için sanırım. ondan alan var mı hiç
Nuby nin gördüm ben,yedek filesi kalmıştı sadece,makinası da olsaydı alacaktım,bence emebilirler,meyveyi ağzına verdiğimde zor tutuyorum,içine çekecek diye.Motor çekişleri gayet güçlü bebişlerimizin.kaydirigubbakcemile3daha erken canım onun için bızımkıler ememezkı şuan ona konan meyveyı
Ben de ilk kendi kendime banyo deneyimimi bu şekilde yapmıştım,baktım silmekle olacak gibi değil,girdim banyoya yıkadım,ama şimdi fileyle yıkıyorum kendim de olsam.kızlar zeynebi ilk defa kendim yıkadımmmmm zemuszemus mecbur kaldım yıkamaya sıpa bir sıçmış ama öle böle degil yanlardan fışkırmış silmekle olmuck dedim aldım bunu küvetin içine oturdmm fıskiyeyi de açtım ılık bi şekilde geçtim altına bi güsel yıkadım inanırmsnz hiç aglamdı b daha hep böle yaparm
merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
bebegın dıslerı cıktıgında o fıleyı yırtabılır mı acaba ısırırken
slm nisan anneleri menümüzde bugün egeliler bilir
çığırtma
pilav
cacık
akşama otururken viennettamız varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?