2009 Nisan Anneleri buraya

haaaayıııırrrrr akannehir

kız benm kuzum he agladıgnda numarada olsa gözünden yaş geliyoo kaydirigubbakcemile3

canm bend duydm onu benm ark kullanıyo valla gayette memmnun kızıda öle çok rahat emiyoo bende düşünüyorum ama bulamadım burdaa

kızlar zeynebi ilk defa kendim yıkadımmmmm zemuszemus mecbur kaldım yıkamaya sıpa bir sıçmış ama öle böle degil yanlardan fışkırmış silmekle olmuck dedim aldım bunu küvetin içine oturdmm fıskiyeyi de açtım ılık bi şekilde geçtim altına bi güsel yıkadım inanırmsnz hiç aglamdı b daha hep böle yaparm

kızlar herkese merhaba...iki gündür tam alıntı yapıp yazacaklarımı yazarken benim kız uyanıyor ve sayfada açık kalıyor kusura bakmayın, malum okul başladı dün,öğlen 12.30 da evde oluyorum melis' ede karşı komşum bizde bakıyor çok iyi oldu valla hem bildiğim insanlar hem de melis'i çok seviyorlar benim sıpada onlaı tabii...aklım kalmıyor fazla o yüzden...hem biraz sosyalleşmiş oldum okul sayesinde de...idare ediyoruz bakalım şimdilik,zaten bu sene sabahçıyım en geç 1 de evdeyim yani, yaşasınnn...

seni uyanık seni.hihoyyyt
h.sonu misafir çağırıcam iftara ama kafamda hiç bişey yok yaa akıl verin nolur...

ben 3 gün önceki menümü yazayım.
kırmızı mercimek
biber dolması
barbunya
çoban salata
fırında patatesli köfte
pilav
kemalpaşa tatlısı

hoşgeldin canım.
yeni dönem hayırlı olsun.ben bu sene aylıksız izin kullancam.bakıcı bulamadık.benim okul sabah 7 öğlen 4 buçukta bitiyor malesef.mecbur kaldım.

canım bende senin yerinde olsam izin kullanırdım tam gün olsaydı olkulum....neyse canım gülfem annesine anneside gülfemine doysun biraz daha...

filenin temizliği hariç eline armutu versem de aynı şey olmayacak mı? eline armutu verdiğim de ya kopattırırsa diye düşüneceğime daha mantıklı olur gibi geldi.

canm bend duydm onu benm ark kullanıyo valla gayette memmnun kızıda öle çok rahat emiyoo bende düşünüyorum ama bulamadım burdaa
ben de markete gidince bir daha inceleyeceğim kafama yatarsa alırım. ben sana alıp yollayayım :)
ben toyiki de gördüm sizin orda varsa bir bak istersen

slm annişler valla hızınıza ben yetısemıyorum gecmıs yıne oku oku bıtmıo bıraz okudum vazgectım
bugun asımız vardı ve kontrol tabı eren 7800 gr 68,5 cm olmus
demır damlasına bızde basladık

maşallah ona. erkek bebekler nolur daha büyük oluyor deyin yoksa bunalıma gireceğim yakında

bugunkı konumuz da meyve fılesı :)) galıba
bende gordum ama almadım
gulsenın dedıgı gıbı heryer yıne meyve suyu olucak

iyi yapmıssın canım. bak bir mecburiyet sana ne güzel tecrübe olmuş oldu.artık yıkarsın istedigin zaman rahat rahat.

valla bundan iyi iş saati de bulunmaz heralde. ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…