meraklı çok mu safsın yoksa çok mu akıllı gerçekten anlayamadım........
bende almadım o filelerden birde onun temizliği var...ver eline emsin koca kız değil ki...kollardan süzülecek 1........orasına burasınada sürecek 2.......ya gözüne denk getirirse suyu gözüne kaçarsa 3......bir dönecek sağa sola hopppp yerler de su 4............buyrun felaket tellalcısı geldi hanımmmmmm.....var mı almak isteyen.....zemuszemus
iftara ne pişiriyosunuz bakalım nisan anacıkları.
kızlar bişey sorucam ama gülmeyin sizin bebekleriniz ne kadar ağlıyo ya da hergün ağlıyo mu gerçi bunlar ağlamıyo gözlerinden yaş gelmiyo ama yaş gelecek kadar hergün ağlıyolar mı??
ben buna takıntılıyım galiba hemen ağlayınca kendime kızıyorum bişeyi doğru yapmamışım gibi geliyo herkesin içi gider ama çok fena oluyorum ağladımı.aslında biraz dayansam benmkide uykusu gelince emziği alıp uyucak potansiyel görüyorum ama ağlayarak uyuyo o zaman da zor dayanıyorum gerçi 2-3 dk ı geçmez ağladığı
şuan kaç kilo canım seninki bide nasıl besliyosunhemen toplanmıyolarda sabır lazım hemde çokk ama sağlıklı o bana yetiyo:)
birşey soracağım çocuk marketinde bebeğe meyva falan verirken içine koymamaız için file gibi bir alet vardı hiç görüdnüz mü? büyük parçalar koparıp boğulmasını önlemek için sanırım. ondan alan var mı hiç
canım ne demek, tabi ki düşünecegim...
Allah hepimizin evlatlarını korusun kazalardan belalardan... :Saruboceq:
dünden kalan yayla çorbası,
dünden kalan zeytinyağlı barbunya,
dünden kalan garnitürlü tavuk sote,
dünden kalan pilav,
dünden kalan kaymaklı kemal paşa tatlısı.
nasıl? çok işim var çookk sırnaşık şey
h.sonu misafir çağırıcam iftara ama kafamda hiç bişey yok yaa akıl verin nolur...
kızlar herkese merhaba...iki gündür tam alıntı yapıp yazacaklarımı yazarken benim kız uyanıyor ve sayfada açık kalıyor kusura bakmayın, malum okul başladı dün,öğlen 12.30 da evde oluyorum melis' ede karşı komşum bizde bakıyor çok iyi oldu valla hem bildiğim insanlar hem de melis'i çok seviyorlar benim sıpada onlaı tabii...aklım kalmıyor fazla o yüzden...hem biraz sosyalleşmiş oldum okul sayesinde de...idare ediyoruz bakalım şimdilik,zaten bu sene sabahçıyım en geç 1 de evdeyim yani, yaşasınnn...
seni uyanık seni.hihoyyyt
ben 3 gün önceki menümü yazayım.
kırmızı mercimek
biber dolması
barbunya
çoban salata
fırında patatesli köfte
pilav
kemalpaşa tatlısı
hoşgeldin canım.
yeni dönem hayırlı olsun.ben bu sene aylıksız izin kullancam.bakıcı bulamadık.benim okul sabah 7 öğlen 4 buçukta bitiyor malesef.mecbur kaldım.
bende almadım o filelerden birde onun temizliği var...ver eline emsin koca kız değil ki...kollardan süzülecek 1........orasına burasınada sürecek 2.......ya gözüne denk getirirse suyu gözüne kaçarsa 3......bir dönecek sağa sola hopppp yerler de su 4............buyrun felaket tellalcısı geldi hanımmmmmm.....var mı almak isteyen.....zemuszemus
ben de markete gidince bir daha inceleyeceğim kafama yatarsa alırım. ben sana alıp yollayayım :)canm bend duydm onu benm ark kullanıyo valla gayette memmnun kızıda öle çok rahat emiyoo bende düşünüyorum ama bulamadım burdaa
slm annişler valla hızınıza ben yetısemıyorum gecmıs yıne oku oku bıtmıo bıraz okudum vazgectım
bugun asımız vardı ve kontrol tabı eren 7800 gr 68,5 cm olmus
demır damlasına bızde basladık
kızlar zeynebi ilk defa kendim yıkadımmmmm zemuszemus mecbur kaldım yıkamaya sıpa bir sıçmış ama öle böle degil yanlardan fışkırmış silmekle olmuck dedim aldım bunu küvetin içine oturdmm fıskiyeyi de açtım ılık bi şekilde geçtim altına bi güsel yıkadım inanırmsnz hiç aglamdı b daha hep böle yaparm
kızlar herkese merhaba...iki gündür tam alıntı yapıp yazacaklarımı yazarken benim kız uyanıyor ve sayfada açık kalıyor kusura bakmayın, malum okul başladı dün,öğlen 12.30 da evde oluyorum melis' ede karşı komşum bizde bakıyor çok iyi oldu valla hem bildiğim insanlar hem de melis'i çok seviyorlar benim sıpada onlaı tabii...aklım kalmıyor fazla o yüzden...hem biraz sosyalleşmiş oldum okul sayesinde de...idare ediyoruz bakalım şimdilik,zaten bu sene sabahçıyım en geç 1 de evdeyim yani, yaşasınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?