2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar facede yüzlerini hatırladığım kişileri arkadaş olarak ekledim.
ama isimleri hatırlayamadığımdan emin olamadıklarımı ekleyemedim.
isterseniz benide ekleyebilirsiniz...

çok özledim ağlıycam nerdeyse... 16 nisan gecesi saat 11,58de doğdu.. 2dk sonra olsa 17 nisan olacak yanii...

egeye genelde mama vermeye çalıştığımda ağlar.(gözyaşı akmaz,yalancıktan ağlama yaniii)
ama bazen gözyaşları akar işte benim bittiğim andıro an.
hatta ağlamaktan tıkandığı kusmaya çalıştığıda çok nadir olmuştur.

Merhaba kızlar

ARkadaşlar cevaplamış ama ben de yazayım.Ben de gece mama vermiyorum.Gece de hiç uyanmıyor zaten.Sabah kalktığında güzelce içiyor mamasını.

Değiştirmiyorum canım.

Çk geçmiş olsun canım.

kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn

Kayra'nın iyi olmasına çok sevindim.

Evlilik yıldönmünüz kutlu olsun tatlım.

Canım benim nasıl da güzel uyuyor.

HAdi bakalım acısını çkarın bu gece.

Son düzenleme:
emel gülfemin de sol göğsü daha şiş gibi ama kontrol etmedim.şimdi uyuyo uyanınca bi bakayım.merak ettim.

bak bakalım annesi.... ben korkup hem kendi dr aradım hem burda dev. hastanesine götürdüm baya ilgili bi dr dedi işte takip et büyüme tüylenme olursa gel dedi... kendi dr da önemli bişiy değildir ama büyürse haberim olsun dedi...

birşey soracağım çocuk marketinde bebeğe meyva falan verirken içine koymamaız için file gibi bir alet vardı hiç görüdnüz mü? büyük parçalar koparıp boğulmasını önlemek için sanırım. ondan alan var mı hiç

ya valla ben o ilk çıktıgında süper bir buluş diye gelip annemle babama anlatmıstım. onlarsa aaaaa olur mu hiç öyle şey..çocuk naylon fileyi mi emecek öyle, midesi bulanır hem agzını tahriş eder, hem de fileden parça koparır da yutuverirse ne olacak demişlerdi... bir yandan dogru aslında diyorum ama...

evet bende ondan kararsız kaldım doğrusu. devamlı onu emmiş olacak. gerçi markasını hatırlamıyorum iyi bir marka ise belki sorun olmayabilir. ben bugün giderim yine bir incelerim olmadı. bizim burda yakın toyiki var orda görmüştüm

bende almadım o filelerden birde onun temizliği var...ver eline emsin koca kız değil ki...kollardan süzülecek 1........orasına burasınada sürecek 2.......ya gözüne denk getirirse suyu gözüne kaçarsa 3......bir dönecek sağa sola hopppp yerler de su 4............buyrun felaket tellalcısı geldi hanımmmmmm..... var mı almak isteyen.....zemuszemus

kızlar az önce oğluma havuç-patates ve pirinçten çorba yaptım uğraştım uğraştım yediremedim dün iftara annaneme gittik yeşil mercimek ve buğdaydan çorba yapmış çok beğendim o da biraz verdi bana süt yapar diye neyse kaşığın ucuyla yusufa verdim tadını aldıktan sonra bağırmaya başladı tahılların olmadığı sulu yerinden verdim ağzını şapırdata şapırdata içti kaşığı ağzına götürüken elimi tutup beraber ağzına götürüyor çok şaşkınım yaaa bu çocuk bebeklerin yediği hiç birşeyi sevmiyor anası gibi lezzet hastası doktorumuza soracağım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…