2009 Nisan Anneleri buraya

sağol canım ya doktora ayda bir gidiyorum sağolsun benim ufaklık kendinide göstermiyo gecen gün sanki bi kez hissettim eşimde gazdır o dedi hevesimi kırdı benimde ilk bebeğim bu

sağol canım ya doktora ayda bir gidiyorum sağolsun benim ufaklık kendinide göstermiyo gecen gün sanki bi kez hissettim eşimde gazdır o dedi hevesimi kırdı benimde ilk bebeğim bu

bizimkiler aynı desene... benim ki de tembel hala cinsiyet belli değil, erkek gibi dedi doktor ama onet değil... sürekli uyuyor oluyor gittiğimizde... yemediğim çikolatalar kalmadı ama bizimkinde tık yok maşallah.... doktorum yeri çok rahat rahatsız etme bebişi diyoooo... eşlere gelince onlar çekemiyo bizim hisetmemizi bence... kendileri daha anlayamıyor ya hareket ettiğini.... çatlıyolar içten içe... :)hihoyyyt:

Ben grip oldum doğal yollardan nasıl atlatırım bu gribi
bana biraz bilgi verebilirmisin canım:)
Pazartesi dr. gideceğim kontrol için
Bakalım doktor ne diyecek
Öptüm canım
Sağol:))

gecmiş olsun öncelikle

ben de 2 ay önce cok fena olmustum
ilk önce sunu unutma grip ilac alınca 1 hatfada almayınca 7 günde gecer::)))

bol meyva yiyeceksin
aksamları 1 tatlı kasıgı üstüne bol karabiber dök yut
kara turp al, içini kabak oyayacıgla 2-3 yerden oyyy, oyuklardan bal koy, yani kara turpun içine bal doldur, posete gecir buzdolabında bir gün kalsın, suyunu iiyice salacak o suya birazda limon sık iç, aklına gelebilecek pek cok üst solunum enfeksiyonuna ii gelir.
acı kavun yagı ile aksamları boyun,sakak, ense ve omuzlar ovalanacak asla içilmezzz zehirlidirrrrr

günde 3 taneye kadar limon yeee
asla ilaç özellikle agrı kesici alma

buarada agrı kesici sadece felaket sebep olur arkadaslar
düşünsenize bir yeriniz agrıyor ve siz sebebini bulmak yerine o agrıyı susturuyorsunu!!!!
neden aslında agrılar bizim dostumuz o agrılar bize sinyal veriyorrr bozulmalardan haberdar ediyorrr

kızlar suanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz..dr.m bana magnezyum,elevit,bide demir hapı verdi...ekstra bişi kullanan varmı?

bakın size bişi anlatayım

halam ramazandan beri rahatsızlanıyomusss
karnı falan arıyormus oda agrıdıkca agrı kesici içmiş hatta agrı kesici igneler vurulmus ve cogu ne yazık ki doktor kontrolunde
sonra artık dayanılmaz olmus, bilin bakalım ne olmuss
kadının bagırsagı delinmiş ve tüm pislik artık içe akmaya baslamıssss
2 haftadır hastanede ve içine temizlemeye calısıyorlarrrr

kızlar lütfen dikkat edin ve unutmayın

TABİİ OLMAYAN TIBBI DEĞİLDİR

Canım çok geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşir inşallah

canım teyzene çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah

valla arkadaşlar bencede ilaç kullanmamamk çok önemli ben hamile kalmadan önce bıraktım ilaç kullanmayı bidaha da almadım şu an başım ağrıdığında kolonya yı beze sürüyorum soğuk dolabta bekletip ense ve şakaklarıma koyuyorum çok iii geliyor

bende grip için elma ayva yaprağı limon ve kabuk tarçın kaynatıp balla tatlandırıyorum ii geliyor
hazımsızlık için 3 - 5 kayısı yiyorum aç karnına üzerine ılık su içiyorum 2 bardak iyi geldi oda
birde didemin dediği gibi bol limonla tüketin vede bal la karabiber doğa şifa kaynağı

benim doktorum tüm vitaminlerimi kesti haftada 1 - 2 kez balık 1 kez ıspanak günde en az yarım lt süt bunları alışkanlık haline getir dedi boğazların acımaya başlayıncada limon tüket bol bol dedi c vitamini açısından çok şükür yakalanmadık gripe daha ateşim çıkıncada yarım çay bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorum içten ateşimi çok çabuk kesiyor

süpersin sengün

bebişe en iisini yapıyorsun emin ol
kocaman öpüyorum seni
su sirke olayını ii akıl etmişşin
iç içleri için::)))

ben mesela yazın güneste kalıp yanıncada ben üzerime sirkeli su sürerim biraz kötü kokuyooo ama napalımmm atesimi söndürüyoooo::)))

selam arkadaşlar.. nihayet geldim.. yazılanları okudumsanırım herkes iyi Allah daa iyi etsin inşallah.ben de ist.a yeni geldim sabah.. şimdi biraz uyusam ii olcak... siz de yoksunuz malum pazar:) görüşürüz inşallah. şimdilik Allah a emanet olun hepiniz...

napıyosunuz kızlare kimse yok.bugün neler ysptınız.ben çalıştım yazılı okudum çok kötü bir pazardı üffffffff sıkıldım işte.

selamlar bende nisan annesi olacağım inş nasipse :)
Sat------- 3 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi-------- 9 nisan 2009

herkeze günaydın kızlar!!
yeni bir haftaya daha başladık.
günler haftalar nekedar hızlı geçiyor öyle değilmi?
iyi haftalar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…