selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...
medelanın elektriklisi güzel ama pahalı 140 tl falan
selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...
bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:
slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
çok geçmiş olsun ecrin bugün biraz daha iyi zeynep de hemen atlatır inşallah kuzular iyi olsun ki biz de iyi olalım onlar hastayken dünya duruyor
teşekkrler canım sanırım grip ama zeyenp biraz bana bulaştrdı dünden beri bende kendimi halsz hissediyorumcanımm görmemişim neyiniz vasr çok geçmiş olsunnn
canım ben elma suyu veriyorum elmayı önce rendeliyorum sonra tülbentte süzüyorum bi güzel .armut ve şeftaliyi ise püre şeklinde veriyorum içlerinede bebe bisküvisi atıyorum bide.kızlar benm zeynep beni hiç emmedigi için biraz tarif arıyorum neler yedirebilirim diyee mama dan ziyade bizim yediklermzdn mamada veriyorum ama
sebze çorbasını hiç yemiyo bizim yedgimz yayla mercimek tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo
yogurt meyve püresi veriyorum
kızlar benm anlamdgm bi yer var şimdi siz kendinz meyve suları yapıysnz ya onu nasl yapıynz katımeyve sıkıcndamı ne kullanıyosnz
veya süzgeçten geçrdgnizemi diyosnz meyve suyu diyeee yada hazır satılıyoo oganik onumu veryosnzz ayy çokmu cahil kaldım yaaa
kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii
selamlarr....
bişiy sorcam...
slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
canım geçmiş olsun..
medela mini electric tavsiye ederim canım.
canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..
kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.
bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık
bakalım milupa dan neler gelecek..
bizede bebelactan hemen gelmişti ama mlilupadan gelmedi sanırım onlar göndermior...cimri heriflerklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?