bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:
selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...
gülşen seni okudukça bana fenalık geliyor sen nasıl yaşıyosun ya uykusuz uykusuz Allah sabır versinvalla seher ne olur bilemiyorum şu saat oldu hala sallıyorum ve ben 7.30 da kalkıcam iş için....3 saatim var ki oda bu sürede yine mızıklanmazsa........gözler kapalı 15 dakikadır inşallah uyumuştur herkese güzel sabahlar.....
hım çok özel bir gün geçmiş olsun nice mutlu senelereslm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...
gülşen seni okudukça bana fenalık geliyor sen nasıl yaşıyosun ya uykusuz uykusuz Allah sabır versin
hım çok özel bir gün geçmiş olsun nice mutlu senelere
geda ben kraftın almıştım elektrikli ilk gün denediğimde göğsümün ucunu kopartıyodu nasıl bağırdım hemen fişi çekti eşim çok komikti ama aklıma geldikçe gülüyorum
89 falandı ben aldığımda ama memnun değilim ii sağmıyor
Kızlar bebelac da numuneleri nerden talep ediyorsunuz mail mi attınız? ben sms servisine üyeyim ama numune istiyorum ecrin aptamil 1 aptamil milumil ve bazı kavanoz mamalarını kesinlikle almıyor.bari denerim neyi sevecekse ondan yedirirm.
bizimki milupa ve bebelac kavanoz mamalara ağzını sürmüyo hipp in mamalrına bayılıoKızlar bebelac da numuneleri nerden talep ediyorsunuz mail mi attınız? ben sms servisine üyeyim ama numune istiyorum ecrin aptamil 1 aptamil milumil ve bazı kavanoz mamalarını kesinlikle almıyor.bari denerim neyi sevecekse ondan yedirirm.
kızlar benm zeynep beni hiç emmedigi için biraz tarif arıyorum neler yedirebilirim diyee mama dan ziyade bizim yediklermzdn mamada veriyorum ama
sebze çorbasını hiç yemiyo bizim yedgimz yayla mercimek tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo
yogurt meyve püresi veriyorum
kızlar benm anlamdgm bi yer var şimdi siz kendinz meyve suları yapıysnz ya onu nasl yapıynz katımeyve sıkıcndamı ne kullanıyosnz
veya süzgeçten geçrdgnizemi diyosnz meyve suyu diyeee yada hazır satılıyoo oganik onumu veryosnzz ayy çokmu cahil kaldım yaaa
kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii
slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
canım geçmiş olsun..
medela mini electric tavsiye ederim canım.
canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..
kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.
bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık
bakalım milupa dan neler gelecek..
Geçmiş olsun canım.kızlar benm zeynep beni hiç emmedigi için biraz tarif arıyorum neler yedirebilirim diyee mama dan ziyade bizim yediklermzdn mamada veriyorum ama
sebze çorbasını hiç yemiyo bizim yedgimz yayla mercimek tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo
yogurt meyve püresi veriyorum
kızlar benm anlamdgm bi yer var şimdi siz kendinz meyve suları yapıysnz ya onu nasl yapıynz katımeyve sıkıcndamı ne kullanıyosnz
veya süzgeçten geçrdgnizemi diyosnz meyve suyu diyeee yada hazır satılıyoo oganik onumu veryosnzz ayy çokmu cahil kaldım yaaa
Ben de üye oldum ama birşey gelmedi bana da.Ay bide ben birine üye oluyorum,sonra da şifremi kullanıcı adımı falan unutuyorum,bir daha giremiyorum.bende bebelec a üye olmama rağmen mailimi giriyorum böle biri mevcut diyor nasıl olur yani annemin mail adresini bile denedim olmuyor ya bana kasıtlarımı var acaba
Sninki de ağzının tadını biliyor Çiçekçim,hipp diğerlerine göre daha pahalı,varmış bir hikmeti desanekaydirigubbakcemile3bizimki milupa ve bebelac kavanoz mamalara ağzını sürmüyo hipp in mamalrına bayılıo
hipp en isi tuğbasağolun kızlar gönderdim mail bakalım..hipp ilk defa duydum valla onuda denemek lazım
Geçmiş olsun canım.
Yıldönümünüz kutlu olsun.
Milupadan daha az şey geliyor.İkisinden de aynı gün istemiştim ve aynı gün geldi.
kızlar bizim alttaki kiracınında bebeği var 4 aylık bugun doktor ona çorba ver demiş bide babymıx önermiş içinede pekmez koyun demiş yaa benim doktır daha çorba falan ver demedi acaba bende yavaştan başlassammı
sağolun kızlar gönderdim mail bakalım..hipp ilk defa duydum valla onuda denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?