2009 Nisan Anneleri buraya

bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:

kıyamamm. geçmiş olsun size de siiznle birlikte geçmiş olsun diyemediğim tüüümm bebişlere de ... en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşun dilerim...

bende medela kullanıyorum ama elektrikli olan değil bir başka modeli8swing yanılmıyorsam). ama araştırdığım zaman en iyisinin elektrikli ve medela marka olanları olduğunu görmüştüm.

gülşen seni okudukça bana fenalık geliyor sen nasıl yaşıyosun ya uykusuz uykusuz Allah sabır versin

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
hım çok özel bir gün geçmiş olsun nice mutlu senelere

geda ben kraftın almıştım elektrikli ilk gün denediğimde göğsümün ucunu kopartıyodu nasıl bağırdım hemen fişi çekti eşim çok komikti ama aklıma geldikçe gülüyorum
89 falandı ben aldığımda ama memnun değilim ii sağmıyor

merhabalar kocişle barıştık bgn iyiyimmmmmmmm

valla ne bilim sultan Allah yardım ediyor saolasın canım...benimde bu sabah aklıma sen geldin işe gelirken...hani uykun kaçınca oturuyorsun ya işe bir gidiyim sultana hemen uyu dicem demiştim bak yinede unuttum....

evet canım siteye girip numune istiyorum diye mail atıyorsun

bizimki milupa ve bebelac kavanoz mamalara ağzını sürmüyo hipp in mamalrına bayılıo

devam mamalarından numune yolluyorlar mı bilmiyorum ama bir fikrim yok...ben benim kızıma bebelac almıştım yemişti zaten çok ayırt etmiyor mamayı....ama yinede güvenemeyip aptamile döndüm hatta şimdi hipp sipariş ettim onuda denicem

ekimcim bizimkide sebzeyi yemiyo ama ben bazen kırmızı mercimekli yapıorum sebze çorbasına bazen de tavukgöğsü ile yapıorum o zaman yiyo bi dene sebzesiz olmaz

kızlar bizim alttaki kiracınında bebeği var 4 aylık bugun doktor ona çorba ver demiş bide babymıx önermiş içinede pekmez koyun demiş yaa benim doktır daha çorba falan ver demedi acaba bende yavaştan başlassammı

kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii

Geçmiş olsun canım.

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

Yıldönümünüz kutlu olsun.

Milupadan daha az şey geliyor.İkisinden de aynı gün istemiştim ve aynı gün geldi.

Geçmiş olsun canım.
Ben de püre olarak veriyorum,cam rendeden geçirip,hiç suyunu sıkmadım,ssadece elmanın suyunu veriyorum.

bende bebelec a üye olmama rağmen mailimi giriyorum böle biri mevcut diyor nasıl olur yani annemin mail adresini bile denedim olmuyor ya bana kasıtlarımı var acaba
Ben de üye oldum ama birşey gelmedi bana da.Ay bide ben birine üye oluyorum,sonra da şifremi kullanıcı adımı falan unutuyorum,bir daha giremiyorum.
bizimki milupa ve bebelac kavanoz mamalara ağzını sürmüyo hipp in mamalrına bayılıo
Sninki de ağzının tadını biliyor Çiçekçim,hipp diğerlerine göre daha pahalı,varmış bir hikmeti desanekaydirigubbakcemile3
Bir de ben hiç açıp bakmadım ama kavanoz mamalarının tadı ve kokusu çok kötüymüş öyle mi?

sağolun kızlar gönderdim mail bakalım..hipp ilk defa duydum valla onuda denemek lazım
hipp en isi tuğba
heleki meyve pürelerinde
Geçmiş olsun canım.

Yıldönümünüz kutlu olsun.

Milupadan daha az şey geliyor.İkisinden de aynı gün istemiştim ve aynı gün geldi.

ya bana nie göndermedi bu milupa ya boyna bunların şeylerini alıyoruz bi numunyei çok görüyolar ya tuğba benim içinde sen iste barihihih

canım benim dr. um da çorba vermedi daha. sadece meyce püresi, kasık maması, inek sütünden myalanmıs yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…