- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
ıletısımden maıl yolluyormussun cnm
canım chicco diyorsun ama şöyle söyleyeyim bu ıslak mendil çocuk bezi hikayesine dönüyor. bir bebege iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. ben sudocrem, chicco, nivea, sebamed hepsini kullandım. hiç biri tam olarak iyileşme saglamıyor bephantene merhem olmadıkça bizde mesela. aslına bakarsan zaten bu kremler pişik önleyici adı üstünde. piştikten sonra pek bir faydaları dokunmuyor her ne kadar içinde iyi gelen maddeler olsa da.
kızlar yaa kayra ishaldi ya bitti çok şükür ama şimdide pişik olduuu napcam ya pişik kremini sürüyorum ama geçmedi daha
bişey sorcam yeni katılanlara özelliklemi cevap yazmıyosunuz acaba
OK
:a.ertok@bebelac.com.tr
mailto:bebelac@bebelac.com.tr
BU İKİ ADRESE BİRDEN YOLLADIM ÜYE OLDUM AMA ÜYELİK ADI FALAN GİRMEDİK SİZDE ÖYLE MI YAPTINIZ
Bundan sonra sizi haftda bir Miray ın gelişimiyle ilgili bilgilendireceğiz gibi..ne msjı geldi ceyo
Yok canım neden kasıtlı olsun,ne sorduğunu farketmedim ama,arada kaynamıştır,benim de sorularıma cvp alamadığım olmuştur.bişey sorcam yeni katılanlara özelliklemi cevap yazmıyosunuz acaba
Ben bebelac@bebelac a gönderdim,diğerlerinde bu şekilde değildi,o yüzden ben de sormuştum nereye göndereceğiz mail diye.Üye nereye oldun,ben cepbebe ye oldum üye,orada yazıyordu üye ol diye.OK
:a.ertok@bebelac.com.tr
mailto:bebelac@bebelac.com.tr
BU İKİ ADRESE BİRDEN YOLLADIM ÜYE OLDUM AMA ÜYELİK ADI FALAN GİRMEDİK SİZDE ÖYLE MI YAPTINIZ
bugün ilk defa Milupa nın sütlü pirinçli kaşık mamasını yaptım,Miray hepsini yiememişti,gerisini ben yedim,ben favorim bu oldu valla,süpperr
seninki peki yiyebildimi benimki diliyle dışarı dıaşrı veriyor. 5. ay dolmak üzere 6 eylülde.. hala diliyle atıyor..nap cam bide tatlı kaşığı ile veriyorum ben
kaşığı ağzına koyuyorum orda bekletiyorum kaşığı sizde bu şekilde mi veriyorsunuz...... acaba benim veriş şeklimde mi bi hata var :)))))))9:1no2:benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?