aynen aynen
bırde boyle memeyı sıkıp basını sağa sola yukarı kaldırıp lastık gıbı uzatmaz mı
oyuncak mı anam bu meme :roflol:
kızlar çay kaşıyığylada verdim kaşıkla boşaltp hemen kaşığı çektiğimde oldu ama yinede dışarı çıkarıyo daha yeni başladım bi kaç kere verdim ondan olabilir mi ağız hep emmeye alışmış ya sanırım ondan emzikde alamaıyor.... dana yaaaaa.... :ecrin_bebek:
hehe çok komiksiniz kızlar ya .
kızlar çay kaşıyığylada verdim kaşıkla boşaltp hemen kaşığı çektiğimde oldu ama yinede dışarı çıkarıyo daha yeni başladım bi kaç kere verdim ondan olabilir mi ağız hep emmeye alışmış ya sanırım ondan emzikde alamaıyor.... dana yaaaaa.... :ecrin_bebek:
bi elinle ağzına sokarken hemen yukarı bakmasını sağla aptallaşıp yutuyolar:)
sen ne vermeye calısıon ben kacırdım
aaaaaaa çok manyaklar varface de biri mesaj atıp duruyo bi iltifatlar bi iltifatlarrr kociş görse yandık :1ninca: profil resmimi değiştirdim doğumdan sonraki halime kimse mesaj atmaz :roflol: ailecek resmimizi koydum zaten:umursamaz:
benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus
ok bide öyle denerim saol canım.. şimdide nesrin gördüü..:))))) çağan tuna da annesini seviyomu. 19,30 da uyumuştu hala uyuyor.. sabah onu da okula götürecemm. eşimin de sınav görevi var bizi okula bırakacak bakalım artık napacaz ü
kusmuklu ve salyalı bi bebek gittiğim yerde heryerimiz kusmuk oluyorrrrfisfisfis
hahahah:)face de biri mesaj atıp duruyo bi iltifatlar bi iltifatlarrr kociş görse yandık :1ninca: profil resmimi değiştirdim doğumdan sonraki halime kimse mesaj atmaz :roflol: ailecek resmimizi koydum zaten:umursamaz:
benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?