bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun..
medela mini electric tavsiye ederim canım.
canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..
kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.
bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık
bakalım milupa dan neler gelecek..
merhabalar kocişle barıştık bgn iyiyimmmmmmmm
deniyim bide onu canım saol
kızlar yaa kayra ishaldi ya bitti çok şükür ama şimdide pişik olduuu napcam ya pişik kremini sürüyorum ama geçmedi daha
numune nasıl ıstenıo bızde ıstesek
deniyim bide onu canım saol
pişik kremi olarak chicco kullan hiç sorun yaşamazsın....
kızlar benimki ishal olmuş sabah bi yaptıı birazönce yaptı yıkadık şimdi tekrar yaptı.. sık sık emzirmenin yanı sıra ne yapabilirim yardıııım çok fena cozurdattıııııııııııı
kızlar benimki ishal olmuş sabah bi yaptıı birazönce yaptı yıkadık şimdi tekrar yaptı.. sık sık emzirmenin yanı sıra ne yapabilirim yardıııım çok fena cozurdattıııııııııııı
Ben cepbebeye üye oldum biraz önce Bebelac ta,sitesine bakıyorum da,nereye mail atacağım numune göndermeleri için,İpek sen biliyor musun ki?
su vermen gerek canım sıvı kaybı oluyo bide elma suyu verdim ben o ishali geçiriyomuşkızlar benimki ishal olmuş sabah bi yaptıı birazönce yaptı yıkadık şimdi tekrar yaptı.. sık sık emzirmenin yanı sıra ne yapabilirim yardıııım çok fena cozurdattıııııııııııı
Kızlar bebelac a üye oldum,daha sayfadan çıkmadan 3 tane arka arkaya msj geldi.
slm eğer emziriyorsan bol emzirmekten ve su vermekten başka şansın yok ben o zaman internetten araştırdım eczanelerde tuz ve seker karışımı çözeltiler varmış onlar ii geliyormuş ama ben denemedim çünkü annem çocukların tadını beğenmediğini ve içmediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?