2009 Nisan Anneleri buraya

herkeselere günaydın güzel bayanlar haftanızın ii geçmesi dileğiyle
kızlar ben bu gün doktora gidicem dua edinde göstersin benim minik kendini meraktan ölüyorum:))

Günaydın nisan anneleri.ssengun inşallah bebişin gösterir bizde merak ettik.Ayrıca ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum başka bir doktora geçsem acaba kabul edermi sonuçta beşinci ayımdayım.Birkaç arkadaş kafamı karıştırdı.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün ,ben uyanamadım daha iyimi ,geceleri uyuyamıyorum bu ara sizin uykuyla aranız nasıl uykusuzluklar başladımı....................

günaydın kızlar....nasılsınız ...ben çok mutluyum annemler izmirden beni ziyarete geldi...evim şenlendi valla...kaydirigubbakcemile3 benim yaramazda akşam annanesine hoşgeldin dedi ....uzun zamandır kusmuyordum ama akşam banyodan çıkamadım valla.. uykusuzluk problemleri bende de başladı...anlaşılan zorlu bir süreç daha bizi bekliyor...

günaydın........

şengun hayırlı haberlerle gel inşallah bebişinle....

kızlar bende cok fazla akıntı var bu normalmi?

günaydın nisan anneleri ve bebişleri.Umarım hepimiz güzel bir hafta geçiririz.

april16 çok geçmiş olsun umarım kan değerlerin çok düşmez ve bebekte sende rahat edersiniz hamileliğin devamında kendine dikkatet.
geceyarısı güneşi benim doktorum da seninkiyle aynı ilaçları verdi demir magnezyum ve elevit.
didem halana çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşur.
ebrartuba bence doktoru değiştirmek istiyorsan daha geç kalmış sayılmazsın 20. haftadan önce hala doktorlar kabul ediyorken değiştir.sonra düşüneyim derken zaman geçer değiştirmediğine pişman olmadan yeni bir tane de dene.
selinay2002 valla bende de çok fena başladı bu uykusuzluklar gece kaç defa kalkıyorum zombi gibi bi açılıyo gözlerim bi daha uyuyana kadar çok zorlanıyorum zaten dönmek bile çok sıkıntı vermeye başladı.Bende kendimi çok şişko ve çirkin hissediyorum yaa.

arkadaşlar bende katılıyorum size
sağdan sola bile dönmek zorlaştı geceleri
çok uyanıyorum bende..
son aylarda halimiz ne olur bilemiyorum artık!!

günaydın kızlar cumartesi günü ikinci kanamamda oldu hemen iğne vuruldum zaten o gün iğne günümdü şu an geçmek üzere psikolojik olarak çok yoruluyorum birincinde çok panik olmuştuk geçince sevindik ama ikincisi olunca insan çok sarsılıyor har an ağrım olacak mı diye tetikte yaşıyorum zaten genelde yatıyorum çarşamba günü istanbula doktora gidicem bakalım ne diyecek önceleri bulantılar kusmalar şimdide kanama hamilelikten bir şey anlamadım

hepinize günaydın kızlar bende 4gündür erzurumda annemdeydim hem güzel bi mueyene hemde babamı haca uğurlamak icin gitmiştim ikiside güzel geçti oğlum olacağı kesin artık 3lü test yaptırdım birde akşam alcam sonuçları telefonla görüşeceğim doktorla keşke her ay gidebilsem oraya oğlum aynı abisi gibi asabı gözüküyordu kaslarını catmış sanki gidin basımdan der gibiydi
Birde doktorumuz görüntülerini cd ye aktardı durmadan izleyesim var valla
siz nasılsınız 4 gündür neler yaptınız
nerdeyse unutuyordum karnım 82cm den 92cm ye cıktı ve hala 1 kılo bile almadım 4.5ayda doktor bebek cok iyi sen kilo almasanda olur dedi yani hala 56 kiloyum HAMİELİK GİYMEYE EVDEDE OLSA BASLADIM ZAYIFIM AMA KARNIM COK ÖNDE
HAYIRLISI

Aynı sorun bendede var.Akşamdan çok uykum oluyo hemen uyuyorum ama gece çok uyanıyorum ve sadece sol tarafıma yatınca rahat ediyorum.Arada sağ tarafımada sönüyorum ama o tarafımda fazla uyuyamıyorum.Daha şimdiden başladı bu sıkıntılar sonlara doğru napıcaz bakalım.Ayrıca bu sabah birkaç eteğim vardı bol geldiği için giymiyodum denedim ama içine giremiyorum çoğunun girsemde fermuar kapanmıyo.sabah sabah moralim bozuldu.Kendimi çirkin ve şişko hissediyorum.Herkes yüzün çok güzel oldu diyolar ama popom biraz büyüdü ( Çok kötüyüm yaaaa

bende uyuyamıyorummm
birde üstüne 50 kere tuvaletim geliyoooo
zor bunlar zorr birde sabah erken kalk ne giycem derdine düş sonra işe gellllll

bebişlerrrrrrr ne hae getirdi bizi
sükürler olsun yinede sikayetim yokkk

saglıcakla kalın

PIRIL canım ilkimde bende 2 kanama gacirdim emin ellerde bakıldım yani doktorum iyidi oğlumunda ömrü varmış şimdşi 28 aylık turp gibi bazı hamileliklerde rahim pis kani boşaltma ihtiyacı duyarmiş fazla stres yapma bebek etkilenirmiş elinde geldikce kandini sakinleştirmeye calış ALLAH YARDIMCIN OLSUN

valla kızlar doktordan geldik benimki içerde bağdaş kurmuş oturuyodu bi yerinide göstermedi baya uğraştık ama malesef keyfini bozamadı benim tospa bide onca çukulata yediydim:)) çok sinirlendim valla doktorumda gülüyo acelesi yok annesi dio
hamileliğin başından beri 3 kilo almışım çok iii dedi hergün bi kez haşlama ye dedi şimdide hazımsızlık sorunu için benim bebişi bakalım cumartesi diğer doktor amcası görebilecekmi eşim dalga geçiyo o diyo bizim evin ağası olcak baş köşeye kurulmuş die

sengül canım sabret biraz daha bakalım ufaklık ne sürpriz yapacak::)))

eysan erzurumdamıydın?? nasıl gittin oraya biraz anlatsana ben hiç görmedim oralarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…