sonuç kerem püreyi sevmedi blendirdan geçirmedim plastik patates ezme aletiyle ezdim havuçlar patates gibi ezilmedi yutmakta zorlandı kerem
bide 2 çay kaşığı zeytinyağı döktüm içine pişirdikten sonra mideside bulandı sanırım
sonuç olumsuz yani
bize ferro sanol verdi bu ferrum dediğinizle aynımı acep ??
benim kızım var. ama arkadaşlarım hemen yaptırdı. hatta daha 1-1,5 aylık falandı yaptırdıklarında ve sorun yaşamadılar. hatta o zamana kadar emzik almayan bebiş emziğe de alıştı :)herkese merhabalar ,
geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okurum inş.yaramaz bir durum yoktur.
dün dr gittik aylık kontrole sünnet yaptırmak istiyoruz dedik çocuk cerrahına yönlendirdiler oradaki dr anlattık bir sorunumu var enfeksiyonmu kaptı dedi yok dedik biz çabuk iyileşir diye yaptırmak istiyoruz dr.biz önermiyoruz sorunu yoksa 6 yaşından sonra öneriyoruz sünnet derisinin de bir işlevi var orada falan filan dedi aynı büyük insanlar gibi canları yanıyor eskiden yenidoğanda canı yanmıyo diyorlardı ancak yeni araştırmalara göre onlarında canları yanıyor iyileşme süreci aynı dedi sonuçta özel hst.para kazanmak için hemen yaptıralım demezmiydi ?? kararsız kaldık sizlerin dr.lar ne diyor acaba sonuçta sünnet yaptıran arkd.var kusura bakmayın uzun yazdım.
bende de çok az süt var ama hala olmadım regl
kızlar yasemin şeftaliyi sevmedi bir türlü. ilginç yaa, şeftali gibi tatlı bir meyveyi sevmemesi.sizinkiler seviyor mu?
Bu arada tüm hasta bebeklere ve annelerine çok geçmiş olsun.
Biz Tuna'yla Samsun'daydık bu hafta sonu. Uçakla gittik ikimiz. Babamızı aldık geldik. 15 gün daha İstanbul'da. Sonra Ankara yolları görünecek eşime ve bir süreliğine bana da.
Oğluşum uçakta çok akıllı durdu. Giderken inmeye yakın biraz huzursuzlandı. Gelirken hep uyudu.
Havaalanında yalnız annelere yardımcı oluyor personel.
cnm cesaret edip kullanmadım daha akşam eşim gelince beraber kullanacağız, ipekcim sen bilirsin 5-6 çay kaşığı havuç suyu verdim daha çok vereyim mi daha bugün ek gıdaya başlıyoruz hoşuna gitti içti anne sütüne en yakın havuç diye okumuştum doğrumudur ??canım siz kullanabiliyor musunuz ferro sanol u? bizim dr. da önce onu verdi, yasemin agzına verir vermez direk kustu yavrum, ben de onun agız kokusundan ögüre ögüre bir hal oldum,ramak kaldı kusmama. çok kötü... dr. umuzu aradım, dedi ki her bebek tolare edemez ferro sanol u, ferrum verdi. tadı da kokusu da güzel,yasemin hiç zorlanmadan içiyor şimdi. yüzünü bile burusturmuyor.
bende vermicem sebzeyi
bayanlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes ek gıdaya başlamış.. ek gıdaları veren ve aynı anda emziren arkadaşlara sorum. nasıl ayarladınız. yani bir öğün meme emiyor diğerinde ek gıda mı alıyor bebekleriniz??
emzik konusuna gelince benimki hala emzik almıyor. ne yapmamı önerirsiniz??
bir de uyku konusunda kızım hiç yalnız uyumuyor. ya sallamalıyım ya da arabasıyla dışarda olmalıyız. kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim. tavsiyeleriniz bekliyorum....
bu arada ben regl olmaya hemen lohusa kanamamdan yaklaşık 15 gün sonra başladım. sürekli emzirmeme rağmen regl oluyorum. sizler m. şanslısınız yoksa ben mi bahtsız bilmiyorum yerimseniben
Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.
Belirtilen adrese en kısa sürede gönderim yapılacaktır.
Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle...
diye bir mail daha aldım yarın ulaşır diye umuyorumzemuszemus
yok canım verecemde 5.ayın bitiminde dr.u başlatçak zatenverme verme.. Düşünsene biz yermiyiz tadsız tuzsuz püreyi:) ateşe körükle gideyim....
bayanlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes ek gıdaya başlamış.. Ek gıdaları veren ve aynı anda emziren arkadaşlara sorum. Nasıl ayarladınız. Yani bir öğün meme emiyor diğerinde ek gıda mı alıyor bebekleriniz??
Emzik konusuna gelince benimki hala emzik almıyor. Ne yapmamı önerirsiniz??
Bir de uyku konusunda kızım hiç yalnız uyumuyor. Ya sallamalıyım ya da arabasıyla dışarda olmalıyız. Kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim. Tavsiyeleriniz bekliyorum....
Bu arada ben regl olmaya hemen lohusa kanamamdan yaklaşık 15 gün sonra başladım. Sürekli emzirmeme rağmen regl oluyorum. Sizler m. şanslısınız yoksa ben mi bahtsız bilmiyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?