2009 Nisan Anneleri buraya

sultancım istersen iyice ez ve biraz sulu yap sonra yavaş yavaş koyulaştırırsın tadını sevene kadar olmaz mı ki
benimki meyvadan bile çok seviyo çorbayı :)) 2. sırada mevya suyu ama meyva püresini sevmiyo bebe bisküvili bile sevmedi deli mi ne

bize ferro sanol verdi bu ferrum dediğinizle aynımı acep ??

canım siz kullanabiliyor musunuz ferro sanol u? bizim dr. da önce onu verdi, yasemin agzına verir vermez direk kustu yavrum, ben de onun agız kokusundan ögüre ögüre bir hal oldum,ramak kaldı kusmama. çok kötü... dr. umuzu aradım, dedi ki her bebek tolare edemez ferro sanol u, ferrum verdi. tadı da kokusu da güzel,yasemin hiç zorlanmadan içiyor şimdi. yüzünü bile burusturmuyor.

benim kızım var. ama arkadaşlarım hemen yaptırdı. hatta daha 1-1,5 aylık falandı yaptırdıklarında ve sorun yaşamadılar. hatta o zamana kadar emzik almayan bebiş emziğe de alıştı :)
ama bu kararı verecelk olan sizsiniz...

idile meyve verde ne verirsen ver herşey kabulü....ama şeftalinin yeri ayrıdır herhalde ilk göz ağrısı:asigim:.....sultan kerem sebzeyi sevmedi diye üzülme sakın..idilde çok bayılarak yemiyordu bende doktora söyledim doktorda bırak yemesin zaten tadı kötü çocukta haklı dedibuyrunnnnnnnnn....içine 6.aydan itibaren ette gireceği için daha lezzetli ve doyurucu olacaktır dedi bende 2 haftadır hiç vermiyorum

bayanlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes ek gıdaya başlamış.. ek gıdaları veren ve aynı anda emziren arkadaşlara sorum. nasıl ayarladınız. yani bir öğün meme emiyor diğerinde ek gıda mı alıyor bebekleriniz??

emzik konusuna gelince benimki hala emzik almıyor. ne yapmamı önerirsiniz??

bir de uyku konusunda kızım hiç yalnız uyumuyor. ya sallamalıyım ya da arabasıyla dışarda olmalıyız. kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim. tavsiyeleriniz bekliyorum....

bu arada ben regl olmaya hemen lohusa kanamamdan yaklaşık 15 gün sonra başladım. sürekli emzirmeme rağmen regl oluyorum. sizler m. şanslısınız yoksa ben mi bahtsız bilmiyorum yerimseniben

senin adına çok sevindim... heralde bayramda da berabersiniz? ayyy çok güsel olmuş.... yalnız kendini kötü hissederdin...............

cnm cesaret edip kullanmadım daha akşam eşim gelince beraber kullanacağız, ipekcim sen bilirsin 5-6 çay kaşığı havuç suyu verdim daha çok vereyim mi daha bugün ek gıdaya başlıyoruz hoşuna gitti içti anne sütüne en yakın havuç diye okumuştum doğrumudur ??

ek gıda vermiyom.. geçen armut yedirdim çay kaşığıyla...
emzik ilk ayından beri alıyo emme isteği çok olunca ne versen emiyo o yüzden özel bişiy yapmadım...
eskiden gece hariç sallama ve kucak olmadan uyurdu 2 gündür ara ara kucak istiyo yoksa ööle bağırıyo.. inş. unutur.. sevdiği oyuncaklarını yanına koymayı deneyebilirsin... ya da oyalandığı bişiy... bizim kız bu günlerde mezroya taktı anca onla oynasa.... oynarken sızıp kalyo bazen...

Merhabalar,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Belirtilen adrese en kısa sürede gönderim yapılacaktır.

Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle...

diye bir mail daha aldım yarın ulaşır diye umuyorumzemuszemus

tubacım bebelac mı? bana da benzeri bi mail geldi.. fakat bilgi isteyen:) ben akıllısı adımı yazmayı unutmuşum.. saolsun pınar hanım mız mız aklımı aldı:)
ayy kıslar aklıma gelmişken ben bu pınar yüzünden dillere düşücem:) geçen bi mail gelmiş öğretmelerin oluştuduğu bi grup maili... yazan ünv.den arkadaşımdı. ben de ona gayet laubali bi mail yazdım bi de kendimi hatırlatma babında ad soyad ve gönder dedim... ben şahsa gönderdiimi sanıyom sonra istediğiniz adrese iletildi yazıyo ve adres grubun adresi...... hep pınar yüzünden.... o esnada kucaamda mız mız mız..... beni tanıyan herkesssler okudu resil oldum yanııııımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

verme verme.. Düşünsene biz yermiyiz tadsız tuzsuz püreyi:) ateşe körükle gideyim....
yok canım verecemde 5.ayın bitiminde dr.u başlatçak zaten
onlar ne anlar tattan tuzdan :d

benimde bilgilerimi istediler bebelactan
ama bebelacın pek ürünü yokki

uyku konusunda koy yatağına hadi bakalım ee yapçaz de sallanabiliyosa biraz salla yatağı sonra bırak odadan çık bağırsın ağlasın bşraz sonra yine git hadi bakalım ee yapçaz de eeee söle işte
zaten çozuk mayışıyo bırak gel yine ağlasın boşver maşallah dyeyim 3 gecedir ben böle yapıyorum kendi kendine uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…