2009 Nisan Anneleri buraya

ya benimki ağlamaktan katılıyor ben mi çok mızmız yetiştirdim acaba. off akşam olsun istemiyorum bu uyutma derdinden dolayı. 1 haftadır kök söktürüyor bize

kerem seviyor şeftaliyi ama en çok elma seviyor

benimki elmayı da sevmedi. armut ve erik sevdi.

canım bence kullanma hiç, yazık valla çocuga, ara dr. unu sevmedi, ferrum alsam olur mu de. havuc suyu ilk baslananlardan tatlı ve sindirimi kolay oldugu için. baslangıc için 5-6 kasık yeter. her gün bir iki kasık arttıra arttıra verirsin.

canım az önce bende yaptım yusuf hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç beğenmedi bende dolaba koyarken hepsini döktüm.

canım az önce bende yaptım yusuf hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç beğenmedi bende dolaba koyarken hepsini döktüm.

arkadaşlar bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sebze çorbası yapan arkadaşlar iyice tarif dedbilirmi düdüklüdemi tenceredemi ne kadar hangi sebzeleri koyuyoruz

ben de yogurt konusunda delirmek üzereyim bir kaç gündür.. daha bir kere verebildim yogurt oda 2-3 kasık falan. ertesi günü mayaladım tutmamıstı.sonraki gün mayaladım tutmustu ama 11 saat dısarıda kaldı unutmusum dolaba koymayı, bir şey olur diye yedirmedim, o gün de öyle gecti. dün gece mayaladım yine tutmadı, sabah mayaladım yine tutmadı. kafayı yiyecegim. ben ki ne zaman yogurt mayalasam tutturan insanım, niye tutmuyor anlayamadım gitti kardeşim.. sinir olmuş vaziyetteyim..

ayyy adam ne biçim davranıyo eşine yaaa.... bi sürü bişiy diyesim geldi ya okurken aptal şey....

meraklı-misafir,
arkadaşım bende tutturamıyorum bir türlü artık derece alcak sıcaklığımı ayarlayamıyorum nedir anlayamadım

soruma kimse cevap vermeyecekmi galiba herkes şubat annelerindeki olayı okuyor

canım ben küçük bir havuç küçük bir patates 1 yemek kaşığı pirinci 1,5 bardak suyla beraber kaynattım sonra tel süzgeçten geçirdim koyu olunca suyla beraber biraz daha pişirdim sonra içine z yağı koydum 1tatlı kaşığı ama hiç sevmedi bilgine.

ya işin garip tarafı ben hep tuttururdum. küçük parmagın sütün sıcaklıgına 7 saniye kadar dayanması gerek. niye tutmuyor anlamadım kaç gündür (

ipek bana doktorum hazır yoğurt ver dedi.sütcüden alınma sütle yapma zaten sağlıksız olur pastörizeden de tutturacağına hazır yoğurt ver dedi.danone verebilirisn dedi.

canım benim doktorumada danone verebilirsin dedi senin bebiş ne kadar yiyor?

geçen akşam yedirdim ilk kez 3 kaşık falan verdim ve çok sevdi daha versem yerdi ama akşam üzeri vermiştim o gece çok ağladı katıla katıla.gaz yaptı sanırım.arkadaşlar öğlen ver dediler ama cesaret edemedimbidaha onu öyle ağlarken görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…