uyku konusunda koy yatağına hadi bakalım ee yapçaz de sallanabiliyosa biraz salla yatağı sonra bırak odadan çık bağırsın ağlasın bşraz sonra yine git hadi bakalım ee yapçaz de eeee söle işte
zaten çozuk mayışıyo bırak gel yine ağlasın boşver maşallah dyeyim 3 gecedir ben böle yapıyorum kendi kendine uyuyor
kerem seviyor şeftaliyi ama en çok elma seviyor
cnm cesaret edip kullanmadım daha akşam eşim gelince beraber kullanacağız, ipekcim sen bilirsin 5-6 çay kaşığı havuç suyu verdim daha çok vereyim mi daha bugün ek gıdaya başlıyoruz hoşuna gitti içti anne sütüne en yakın havuç diye okumuştum doğrumudur ??
sonuç kerem püreyi sevmedi blendirdan geçirmedim plastik patates ezme aletiyle ezdim havuçlar patates gibi ezilmedi yutmakta zorlandı kerem
bide 2 çay kaşığı zeytinyağı döktüm içine pişirdikten sonra mideside bulandı sanırım
sonuç olumsuz yani
Kızlar şubat annelerine bakın ya
bi konu var
babası bebeği koltuğa atmış ya inanmıyorum
Kızlar şubat annelerine bakın ya
bi konu var
babası bebeği koltuğa atmış ya inanmıyorum
canım az önce bende yaptım yusuf hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç beğenmedi bende dolaba koyarken hepsini döktüm.
meraklı-misafir,
arkadaşım bende tutturamıyorum bir türlü artık derece alcak sıcaklığımı ayarlayamıyorum nedir anlayamadım
soruma kimse cevap vermeyecekmi galiba herkes şubat annelerindeki olayı okuyor
ya işin garip tarafı ben hep tuttururdum. küçük parmagın sütün sıcaklıgına 7 saniye kadar dayanması gerek. niye tutmuyor anlamadım kaç gündür(
ipek bana doktorum hazır yoğurt ver dedi.sütcüden alınma sütle yapma zaten sağlıksız olur pastörizeden de tutturacağına hazır yoğurt ver dedi.danone verebilirisn dedi.
canım benim doktorumada danone verebilirsin dedi senin bebiş ne kadar yiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?