2009 Nisan Anneleri buraya

canım mama yiyo ama ishaldi geçti ishal olsa doktora giderdim tekrar.antibiyotik kullanmıştı ondan olabilirmi acaba

onu bilemicem cnm
bu arada elayı emziğe alıştırmaya çalışıyordum ya uyuturken 3 gündür emzikle uyuyoo yaşasın :)) alışmıştır artık di mi kızlar :))

onu bilemicem cnm
bu arada elayı emziğe alıştırmaya çalışıyordum ya uyuturken 3 gündür emzikle uyuyoo yaşasın :)) alışmıştır artık di mi kızlar :))

ecrine de emzik verdiğimde dışarı atıyor hiç alışamadı biberona da yeni yeni alışıyor.ama emziğe alışmasını neden istiyorsun ki denizcim cidden bilmediğimden soruyorum bi yararımı var? ben alışmadı diye seviniyordum ağzından düşüp uyanma derdi yok yeğenim bu yüzden çok sık uyanırdı gözüm korkmuştu valla

tuğbacım ela mama yiyerek uyumaya alışmıştı ama mama bitip hala uyumamış olursa bağırıp devamını istiyordu doyduğu halde yani.ağzında bişiile uyumaya alıştı tabi mama işi kötü oldu bu yüzden bende bari biberonu unutsun uyurken emzik alsın istedim sadece uyuturken veriyorum gece mızmızlanırsada vermiyorun ağzına ya kendi kendine geri uyuyo ya uyanıyo ama tekrar emzik vermiyorum

herkese merhabalar ,
geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okurum inş.yaramaz bir durum yoktur.
dün dr gittik aylık kontrole sünnet yaptırmak istiyoruz dedik çocuk cerrahına yönlendirdiler oradaki dr anlattık bir sorunumu var enfeksiyonmu kaptı dedi yok dedik biz çabuk iyileşir diye yaptırmak istiyoruz dr.biz önermiyoruz sorunu yoksa 6 yaşından sonra öneriyoruz sünnet derisinin de bir işlevi var orada falan filan dedi aynı büyük insanlar gibi canları yanıyor eskiden yenidoğanda canı yanmıyo diyorlardı ancak yeni araştırmalara göre onlarında canları yanıyor iyileşme süreci aynı dedi sonuçta özel hst.para kazanmak için hemen yaptıralım demezmiydi ?? kararsız kaldık sizlerin dr.lar ne diyor acaba sonuçta sünnet yaptıran arkd.var kusura bakmayın uzun yazdım.

günaydın demir ilacı bizde kullanmaya başladık dr a ferrum kullanmak istediğimi söyledim dr inatlaştı benimle zar zor yazdırdım eczacı da ferrum ve santefor aynı dedi santefor verdi kıacası sonuç olarak santefor kullanmaya başladık

ben tv da dr lar 6 yasından önce sünnet yaptırın diyorlardı simdi değişti mi zaten biz mecburen 3 ay içinde sünnet yaptıracağız

selamlarrr.. herkese hayrlı cumalar... geçmişi okuduum kadarıyla herkes iyi..... bi dizi tahmini almış başını gitmiş.... ben izlemedim.... ama bence de beşir gördü:) :)

ya sorma benim kızda gece uykusuna yatmadan önce çok ağlıyor. önceden öyle değildi. 1-2 haftadır böyle. beni çok üzüyor. içim parçalanıyor o öyle aladıkça.:çok üzgünüm:
bizimkide öle uyku gözlerinden akıyo uyumamak için bağrınıyor

günaydınnn 1 saattir geçmişi okuyorumm amma da gevezeymişsiniz haaa :))

eee sürekli takip etçen geri kalmıcan :)

bakalım bende bugün kereme bir sebze püresi yapayım dedim elimde sadece havuç ve patates vardı
bakalım şimdi buharlıda pişiyor

valla lafı gedigine koymus seninki de. helal..

canım, doç .dr. turan kanmaz var. iyi bir çocuk cerrahıdır. memorial da çalışıyor. oradan arasan, desenki böyl böyle. siz ne düşünüyorsunuz diye. ikinci bir görüş almıs olursun.

Sünnet Derisi ne işe yarar?
Sünnet Derisinin üç işlevi vardır : cinsel işlevi, koruyucu işlevi, ve duyarlılık işlevi
Doğum sonrasında genellikle sünnet derisi penise yapışık haldedir. Daha sonra kendiliğinden ayrılır. Bebeğe bez bağlandığı bu dönemdeki işlevi , penisi sürtünmelerden ve yaralanmalardan korumaktır. Hayat boyunca da penis başını yumuşak ve nemli tutarak travma ve yaralanmalardan korur.

inşallah santefor un tadı ferrum dan kötü değildir canım. bu arada bizimkinin kakası demir kullanmaya basladık baslayalı resmen b.k oldu yani.. rengi siyah, kokusu kötü.. bir de demin kıyafetine bulaşmıs bezinden.inşallah çıkar. daha da yeni almıstım, dün aksam yasemin yıkandıktan sonra giydirdim (

demir lekesi çıkmıyor. Çıkarabilen olursa bana da haber versin.

Bu arada tüm hasta bebeklere ve annelerine çok geçmiş olsun.

Biz Tuna'yla Samsun'daydık bu hafta sonu. Uçakla gittik ikimiz. Babamızı aldık geldik. 15 gün daha ıstanbul'da. Sonra Ankara yolları görünecek eşime ve bir süreliğine bana da.

Oğluşum uçakta çok akıllı durdu. Giderken inmeye yakın biraz huzursuzlandı. Gelirken hep uyudu.
Havaalanında yalnız annelere yardımcı oluyor personel.

2 misafirimiz var :1ninca:

anne 160 baba 186 böyle bücür anadan böyle uzun bir bebek yusuf doğduğunda 54 cm di
eşime diyorumki demet ibrahim kutluayın bile bebekleri 48 cm di gülüyor.

kızlar benim oğlum böle giderse kilo almaz sabahtan beri 4 kez kaka yaptı.ishalde değil bağırsaklar fena çalışıyo sanırım.
canım ishal bittikten sonrada bağırsaklar mikrobu temizlemek için bir süre dışkılama fazla olur daha sonra düzelir,sıkma canın benim oğlanda iştahsız uzun ve ince üzülüyorum ama sağlıkları iyi olsun......

canım benim eşim doktor oda 6 yaşından önce sünneti onylamıyor bende yaptırmak istiyordum 7-8 yaşında yaptırırz dedi.
mama veren arkadaşlar devam mamasimi devam sütü mü kullunıyorsunuzz

benim oğlan ne süt ne devam maması ne devam sütü seviyor yemek yemek istiyor.

kızlar 14 ay sonra ilk defa adet oldum sütüm azaldığı için mi oldum acaba?

sonuç kerem püreyi sevmedi blendirdan geçirmedim plastik patates ezme aletiyle ezdim havuçlar patates gibi ezilmedi yutmakta zorlandı kerem
bide 2 çay kaşığı zeytinyağı döktüm içine pişirdikten sonra mideside bulandı sanırım
sonuç olumsuz yani

bende süt bitti ama ben hala olmadım adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…