canım ben alıştım sanırım benimkide uykusu gelince feryat figan ağlıyo hatta yolda oluyoruz bazen sağa çekip durmak zorunda kalıyoruz.öyle böyle değil morarıyo resmen.
benimkinde öyle potansiyel felan yok anlamadığım bişi var uykun geldiyse uyu işte..
neyse bazen yaşda geliyo gözünden ,aslında ameliyat olduğunda o kadar ağladı, gözlerinden yaşlar aktıki kanallar açıldı galiba..senağlama
canım chicco diyorsun ama şöyle söyleyeyim bu ıslak mendil çocuk bezi hikayesine dönüyor. bir bebege iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. ben sudocrem, chicco, nivea, sebamed hepsini kullandım. hiç biri tam olarak iyileşme saglamıyor bephantene merhem olmadıkça bizde mesela. aslına bakarsan zaten bu kremler pişik önleyici adı üstünde. piştikten sonra pek bir faydaları dokunmuyor her ne kadar içinde iyi gelen maddeler olsa da.
doğru aslında baştan beri chicco kullanınca bende sorun yaşamadım hafif bir kızarıklık dahi görmedim....ve chicco pişik önleyici yazmaz üstünde "pişik kremi "yazar....ve çok tuhaf ama bunu 100 kişiden duymuşumdur...bildiğiniz arko krem de pişik kremi vazifesi görüyor....
günaydınlar olsun tüm anne ve bebişlere.......
merhaba kızlarr herkes iidir umarım.bugun kaynanama gidicez misafirde gelcek ona yani kayra sürekli ağlıcak huzursuzlanıcak biliyorum.napıyım ama hiç evden çıkmıyımı
kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii
valla al benden de o kadar kızım uyumuyor. hele gündüzleri uyuduğu en uzun süre 10-15 dakika o kadar. uyku akıyuor gözünden bana mısın demiyor. ağlıyor bazen paralıyor kendini uyumaya çalışıyor, ninni söylüyor kendine ama nafile kapatmıyor gözünü. bazen canı istediğinde ve sokaktaysak 2 saat uyuyor. valla en son ne zaman 5-6 saat uyumuştum hatırlamıyorum. bir de ben hamileyken de uyuyamıyordum
kızlar bu arada kimler gece çaylarını kullanıyor ve nasıl?? paylaşırsanız sevinirim. malum ben geç geldim o kadar takip edemedim opuyorumnanaktan
slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum
beşir görüo di mi demiştim bennnnnnnn ama neden nihal e hala uyuz davranıo
benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus
hepinize hayırlı cumalar..........
dün doktora gittik yusuf 72 cm boy 7915 kg olmuş yusufun emmediğini biliyor doktorumuz benim oğlan bayağa bizim yediklerimizi seviyor söyledim dr bazı bebekler emmeyi bazı bebekler çiğnemeyi sever dedi bebek için yaptığım ve bebek mamalarını asla sevmiyor dedim fazla kasma ne seviyorsa onu ver dedi oğlumda anası gibi lezzet hastası şimdi süt sağdım nasıl içereceğimi düşünüyorum.....
oğluş tam tur dönüyor şoktayım mutfağa gitmiştim çok kısa bir süre geldiğimde ayaklar ve baş yer değiştirmiş.
gülşen koptum yaa kıyamam idilede annesine de kıyamam amabenim evin karşısında huzurevi sakinleri yaşıyor ben idili oyun grubu olmasada sohbet grubuna oraya dahil etme niyetindeyim....çünkü ancak onlar idil kadar az uykuya ihtiyaç duyuyorlar,gecede çoğu zaman uyanıklar eminim onlarla iyi anlaşacaktır....kaydirigubbakcemile
çoook geçmiş olsun cnmbizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:
iyi biz üst sınırıda bayaa geçmişiz :kedi:5. ayda
Kız alt sınır ortalama Üst sınır
kİlo 5 6.9 8.6 kg
boy 57 64 70 cm
erkek alt sınır ortalama Üst sınır
kİlo 4.2 6.3 8.1 kg
boy 58 64 7 0cm
benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus
kızlar benim oğlum böle giderse kilo almaz sabahtan beri 4 kez kaka yaptı.ishalde değil bağırsaklar fena çalışıyo sanırım.
cnm mama yiyo mu bebişin yiyosa ishal maması alsanıza çok iyi geliyo ishalse tabi
süper eferin enişteye
biz de dün gittik arabayla 5-10 dakikalık mesafede oturuyorlar ,kayınpeder tutturdu burda kalın diye ,yok diyoruz dilek le rüzgar kalsın sen nasılsa işe gidiyorsun diyor eşime ,eşim de biliyor eve gitmek isteyeceğimi şaka yollu ' bir kadının yeri evidir ' dedi .bu sefer kayınpeder ne dese beğenirsiniz rüzgarın evi burası o kalsın. eşim de dediki 2onun yeri de annesinin yanı ' yanii aynı senin gibi benim de içimin yağları eridi
bu arada benim kaynanam şeker gibidir ama kayınpeder 10 kaynanaya bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?