2009 Nisan Anneleri buraya

ya sorma benim kızda gece uykusuna yatmadan önce çok ağlıyor. önceden öyle değildi. 1-2 haftadır böyle. beni çok üzüyor. içim parçalanıyor o öyle aladıkça.:çok üzgünüm:

doğru aslında baştan beri chicco kullanınca bende sorun yaşamadım hafif bir kızarıklık dahi görmedim....ve chicco pişik önleyici yazmaz üstünde "pişik kremi "yazar....ve çok tuhaf ama bunu 100 kişiden duymuşumdur...bildiğiniz arko krem de pişik kremi vazifesi görüyor....

günaydınlar olsun tüm anne ve bebişlere.......

Son düzenleme:

evet. aslında yaglı ve kalın bir tabaka bırakan kremlerin hepsi aynı görevi görüyor diyebiliriz. pişik kremlerinin artısı içinde çinko bulunması. amaç aynı, cilt ile bez arasında cildin idrar ve kakayla temasını önlemek için kalkan oluşturmak ve aynı zamanda nemlendirmek..

benım selen 1 aylık ken sadece 1 kez oldu ondan sonra maşallah dıyeyeım bişi olmadı pişikle ilgili benım doktorum hametanı verdi pişik olursa yada bepanten merhem

merhaba kızlarr herkes iidir umarım.bugun kaynanama gidicez misafirde gelcek ona yani kayra sürekli ağlıcak huzursuzlanıcak biliyorum.napıyım ama hiç evden çıkmıyımı

merhaba kızlarr herkes iidir umarım.bugun kaynanama gidicez misafirde gelcek ona yani kayra sürekli ağlıcak huzursuzlanıcak biliyorum.napıyım ama hiç evden çıkmıyımı

çık canım benim çık tabi ama kocanla birlikte çık, parklara gidin, çocuk şu son yaz günlerinden yararlansın.açık hava müzelerine gidin, hem yeni şeyler görmüş olursun, hem çocuk sıkılmaz. alışveriş merkezlerine gidin, hem sen gez, biraz farklı insan gör, hem alt değiştirme emzirme odası ihtiyaç oldu mu hemen yakınında.akşam çıkın bir çay-kahve içmeye, nefes alın..

dün doktora gittik yusuf 72 cm boy 7915 kg olmuş yusufun emmediğini biliyor doktorumuz benim oğlan bayağa bizim yediklerimizi seviyor söyledim dr bazı bebekler emmeyi bazı bebekler çiğnemeyi sever dedi bebek için yaptığım ve bebek mamalarını asla sevmiyor dedim fazla kasma ne seviyorsa onu ver dedi oğlumda anası gibi lezzet hastası şimdi süt sağdım nasıl içereceğimi düşünüyorum.....

oğluş tam tur dönüyor şoktayım mutfağa gitmiştim çok kısa bir süre geldiğimde ayaklar ve baş yer değiştirmiş.

kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii

GEÇMİŞ OLSUN NAGİHANCIM ....

CANIM BEN KULLANIYORUM GECE BESLENMESİNİ YAPTIKTAN SONRA 100 CC ILIK SUYA İKİ ÇAY KAŞIĞI KOYUYORUM VE ÇALKALYIP VERİYORUM BAŞTAN ŞEKER EKLEDİM AZICIK AMA ARTIK GEREK YOK ÇOK SEVEREK İÇİYO....

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

CANIMCIM GEÇMİŞ OLSUN .... EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN

beşir görüo di mi demiştim bennnnnnnn ama neden nihal e hala uyuz davranıo

YA BİZDE BEŞİR GÖRÜYO DİYE YORUMDA BULUNDUK HATTA BEŞİR GENE NİHAL SANARMIŞ ÖPÜŞÜRLERKEN GÖRMÜŞTÜDE NİHAL SANMIŞTI YA BİHTERİ ..... AMA SONRASINI İZLEYEMEDİM KIZIM İZİN VERMEDİ ((((((((((

VALLA BROVA EŞİNE GELİŞMELERDE VAR TUĞBACIM HADİ BAKALIM kaydirigubbakcemile2

hepinize hayırlı cumalar..........

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ..... GÜNAYDINLAR OLSUN ...

lafımı bugunluk gerı aldım geveze dıılmıssınız bugun. :))
maşllah yusufa tıckerınıda degıstırsen de yusuf ne kadar olmus gorsek
kaydirigubbakcemile3

maaşallah yusufa ne kadar uzun boylu bir bebek anne mi uzun baba mı?*
benimki meme dışında hiçbirşeyi sevmiyor ne kaşık ne biberon ne de emzik öğürüyor her seferinde ,meyve suyuna başladık ama doğrudürüst almıyor kiimafoldumben

kızlar benim oğlum böle giderse kilo almaz sabahtan beri 4 kez kaka yaptı.ishalde değil bağırsaklar fena çalışıyo sanırım.

gülşen koptum yaa kıyamam idilede annesine de kıyamam ama yaa süpermiş fotosudea bayıldım
bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:
çoook geçmiş olsun cnm
iyi biz üst sınırıda bayaa geçmişiz :kedi:

süper eferin enişteye
biz de dün gittik arabayla 5-10 dakikalık mesafede oturuyorlar ,kayınpeder tutturdu burda kalın diye ,yok diyoruz dilek le rüzgar kalsın sen nasılsa işe gidiyorsun diyor eşime ,eşim de biliyor eve gitmek isteyeceğimi şaka yollu ' bir kadının yeri evidir ' dedi .bu sefer kayınpeder ne dese beğenirsiniz rüzgarın evi burası o kalsın. eşim de dediki 2onun yeri de annesinin yanı ' yanii aynı senin gibi benim de içimin yağları eridi
bu arada benim kaynanam şeker gibidir ama kayınpeder 10 kaynanaya bedel

4 aylık bebeği nasıl annesinden ayırıp bebişe bakabilecekti acabaa gece ilk acıkıp uyanışında geri postalardı bebekleri sadece gülücük saçan şirin insancıklar mı sanıyorlar ne zorluklarını anaları çeker bir tek.benimde kayınpeder aynen 10 kaynanaya bedeldir.inceden inceden laf sokar erkeğin fitnecisi de hiç çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…